Yatırım bizden sorulur! :)

ee ne yapayımm ispat için delik çorabımın resmini mi atayımm gece geceee? :rolleyes:
Ahhahhaaaa yemezleeeer,burada carsinin en merkezi yerindeki ishanlarinin sahibi bir yirtik montla yasamis yillarca,
simitle karin doyururmusta dukkanlarinin kiracilari yemek ismarlarmis ona,ac gezermis adam,yeermiyim kiziiim:KK70::KK70:

Cihat dedenin önerisiyle her hafta 6 gram gümüş alayım dedim, ileriye yatırım. Gecen hafta 36 küsürden almistim bu hafta 42 tlden aldim :KK43: keske geçen hafta 12 gram alsaydim dedim:) kisa vadeli gümüş ne olur öngörmek cok zor ama alip unutma için biriktirmeye karar vermistim. Cogu altinda benim birikimim pandemi sonrasi 30 bin kazandığım için su an 7 bin zararıma çok takilmiyorum. Ucuzken satmak doğru olmaz mecbur bekliycez:) ev almazsam hepsini bozmam zaten yukselse bile. Grami 300den aldigim altin vardi bi daha düşse de o kadar dusmez diye hepsini bozdurmak istemiyorum.
Sanirim 60000di,90 oldu,bereketli olsun.
Elbette dusmez,tutabildiginiz kadar tutun,benim 200den aldigim ceyrek var,800 kusurlara cikti,700e dustu,dussun,nasil olsa bende:))

X