Yatırım bizden sorulur! :)

Cihat dedenin önerisiyle her hafta 6 gram gümüş alayım dedim, ileriye yatırım. Gecen hafta 36 küsürden almistim bu hafta 42 tlden aldim :KK43: keske geçen hafta 12 gram alsaydim dedim:) kisa vadeli gümüş ne olur öngörmek cok zor ama alip unutma için biriktirmeye karar vermistim. Cogu altinda benim birikimim pandemi sonrasi 30 bin kazandığım için su an 7 bin zararıma çok takilmiyorum. Ucuzken satmak doğru olmaz mecbur bekliycez:) ev almazsam hepsini bozmam zaten yukselse bile. Grami 300den aldigim altin vardi bi daha düşse de o kadar dusmez diye hepsini bozdurmak istemiyorum.
Nerden alıyorsun gümüşü?tfx te 3 kg sınır koymuş alamadım bugün 😱

Hanimlar, altincilar

Altini beklesek mi, alsak mi? Daha duser mi ne dersiniz?

C ceycey0406
bilmiyorum ki çarşamba günü elime bir miktar geçecek alsam mı yoksa düşer mi bilemedim.ama martta büyük çıkışa geçeceği duyumu da aldımm bakalımm

Hanimlar, altincilar
Altini beklesek mi, alsak mi? Daha duser mi ne dersiniz?
C ceycey0406
Ya bir turlu fotosunu ekleyemedim .
bilmiyorum ki çarşamba günü elime bir miktar geçecek alsam mı yoksa düşer mi bilemedim.ama martta büyük çıkışa geçeceği duyumu da aldımm bakalımm
Ya ekleyemiyorum bir türlü ama twiterda gördüm suan destekteymis altin , daha dusmez gibi ama bilemiyoruz tabi 😄ytd

Ya bir turlu fotosunu ekleyemedim .
Ya ekleyemiyorum bir türlü ama twiterda gördüm suan destekteymis altin , daha dusmez gibi ama bilemiyoruz tabi 😄ytd
IMG_20210201_181910.jpg

Ytd

Ay valla ins daha dusmez diyim o zaman ☺️ ortalik karisik . Uzun vadede kazandirir yinede diye dusunuyorum. Ben almiyorum suan , sadece hissedeyim .

Ben de bozmayi dusunmuyorum zaten ogluma alicam. En erken 14 yil sonra resit olunca bozar 😝
Saolasin ilgin icin 🥰😍

Ben biraz daha dusecegini dusunuyorum portakal,bu dususu de bekliyordum zaten,10gr alacagim,elimde tutuyorum bir vakittir...

Ya ben sanirim 6 gram alicam gece bi hesapliym aylik butcemi.

O zaman 2 gram alirim yarin, izlemede kalirim. Cunku dibi gordugu ve yukari kiracagi da cok konusulmus. Duserse dustukce eklerim. Cikmaya baslarsa hemen alirim.

Ay valla ins daha dusmez diyim o zaman ☺️ ortalik karisik . Uzun vadede kazandirir yinede diye dusunuyorum. Ben almiyorum suan , sadece hissedeyim .
Tabii ki kazandirir.
Ben fiziki altin almistim biraz birsey.Yillar once yani.180den filan.
Dustugune uzulmuyorum alinmis olduguna seviniyorum,nasil olsa birgun yine katlayacak,dususler alim firsatlaridir.
Aaa borsa gibi,heeeyt beeeah,ona da bi el atarim aartikin :cool:

Ya ben sanirim 6 gram alicam gece bi hesapliym aylik butcemi.

O zaman 2 gram alirim yarin, izlemede kalirim. Cunku dibi gordugu ve yukari kiracagi da cok konusulmus. Duserse dustukce eklerim. Cikmaya baslarsa hemen alirim.
Gayet mantikli.ben de gecenlerde hediyelik bilezik almistim ama zararda degilim cok sukur,cunkii birer gramlik kulcelerle almistim:cool:

Tabii ki kazandirir.
Ben fiziki altin almistim biraz birsey.Yillar once yani.180den filan.
Dustugune uzulmuyorum alinmis olduguna seviniyorum,nasil olsa birgun yine katlayacak,dususler alim firsatlaridir.
Aaa borsa gibi,heeeyt beeeah,ona da bi el atarim aartikin :cool:
Ben de uzulmem alinmis alinmistir. Harcanmista olabilirdi😃 ilk aldigimda tam altin 250 lira civari bir seydi.

Gayet mantikli.ben de gecenlerde hediyelik bilezik almistim ama zararda degilim cok sukur,cunkii birer gramlik kulcelerle almistim:cool:

Aa cok iyi

Ben de zaten uzun vadeli alicam aslinda 3 5 lira fark onemli degil ama tabi insan psikolojisi, ne kadar alttan alirsa o kadar iyi hissediyor

Ben de uzulmem alinmis alinmistir. Harcanmista olabilirdi😃 ilk aldigimda tam altin 250 lira civari bir seydi.
Oof of 140 tllik zamanini da gordum,altini erken tanidim da duzenimizi kurarken pek birikim yapamadim iste,ama olsun,az,hicten iyidir....

Aa cok iyi

Ben de zaten uzun vadeli alicam aslinda 3 5 lira fark onemli degil ama tabi insan psikolojisi, ne kadar alttan alirsa o kadar iyi hissediyor
Oyle valla,daha az once nakitle alsam zararim ne olurdu onu hesapliyordum:))

alayım bu hafta 9 gram kadar.ahh ahh fakir olmasam küp küpp alırdımmmm :rolleyes: :kızgın:

X