Yatırım bizden sorulur! :)

Yaaa kızlar, ben tahtacı olmak istiyorum:rolleyes:

yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Dün zararla çıktım. Bugün biraz yerine koydum ama zararım kocamın suçu😡 henüz sorumluluk alacak kadar olgunlaşmadım borsada tamam:cool:

neyse, tahtacı olup kocasının bik bik, sen borsadan ne anlarsın dediği kadınları kalkındırmak istiyorum. Kaça mal olur bana, bilen varsa söylesin please🙏🙏🙏:KK19:

*gasteci abi şaka bu:KK66:

tahtacı ne demek? İyi bir şeyse ben de olayım :halay::confused::rolleyes:

300 bin takipcin olsun parasiz da yaparsin 🤑

Ben dusunuyorum 5 sene sonra falan. 🤑🤑

Annem herkesin yediği b.ku sen de ye.
Bir şey vardır demişti.
Aklıma o geldi :KK70:

Okudum, öğrendim varmış bir şey zaten :halay:Ben tahtacı olmayı anca rüyamda falan görürüm aman oralarda gözüm yok 3-5 kazanayım biraz da genel kültürümü geliştireyim, az biraz da ortamlarda borsa ile ilgili havamı atayım yeter çok mu şey istiyorum yani :confused::lülülü:

O zaman ben de bisey sorucam.

Benim 30 bin tl borca karsilik bi arkadasimdan aldigim bi gecekondum var.
Tapu yok. Muhtardan sozlesme yapildi. Tapu kaydi bulunmayan kargas binanin devri sozlesmesi yaziyor.
Bununla da belediyeye gidip beyanda bulunduk.
E devletimde falan cikiyor. Vergisi falan odeniyor.

Bu ne simdi 😝

Ben aslinda 30 binden umudu kesmistim. Bunu veriym diyince hic demedim bunun tapusu yok falan. Hic yoktan aldim 😝

Bilgisi olsan varsa ozelden belgeyi de paylasabilirim
Zilliyet hakki filan mi yaziyor portakal?

Soyadimi degusturup zabancu olacaummm 😝🤪🤑

Gasteci abi saka bak. Yarin beni yazma bi gecekondusu var kendini sabanci saniyor diye 🤪🤪
Aaaaa ne kaaadaaan orcinaaal 😍😍
:p

yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Dün zararla çıktım. Bugün biraz yerine koydum ama zararım kocamın suçu😡 henüz sorumluluk alacak kadar olgunlaşmadım borsada tamam:cool:

neyse, tahtacı olup kocasının bik bik, sen borsadan ne anlarsın dediği kadınları kalkındırmak istiyorum. Kaça mal olur bana, bilen varsa söylesin please🙏🙏🙏:KK19:

Beni tahtada başa yaz:p

Beni de ikiye yaz. 200 bin tl komisyondan kurtar beni bacim.

Kız senden daha neler çıkacak merakla bekliyorum haaa :KK70:
Vallahi nomu,ben bu konuyla akilli kadinlar tanidim,
Basta muhtesem GeyikliGece GeyikliGece , altinkagit plasticwoman plasticwoman ve diger arkadaslar.
Biz oyle ogretildik,etliye sutluye karisma,bir adim one cikma,evde baba,evlenince kocan anlar para isinden diye...
Baba ve koca beceriksiz bile olsa,parayi carcur da etse.
Kabullenmesekte ne yapabilecegimizi de pek bilmiyorduk,kendimizce cabaliyorduk.
Ufkumuz acildi rahatlikla soyleyebilirim..
Ya bak epi topu 10 yildir burdayim gecekondum bile var. Kayit disi yapiya bile girdim 😝🤪🤑
Boyle akilli bir kadin gordum ya,yemin ediyorum ogrenci olsam tez konum olurdun:KK200:

Vallahi nomu,ben bu konuyla akilli kadinlar tanidim,
Basta muhtesem GeyikliGece GeyikliGece , altinkagit plasticwoman plasticwoman ve diger arkadaslar.
Biz oyle ogretildik,etliye sutluye karisma,bir adim one cikma,evde baba,evlenince kocan anlar para isinden diye...
Baba ve koca beceriksiz bile olsa,parayi carcur da etse.
Kabullenmesekte ne yapabilecegimizi de pek bilmiyorduk,kendimizce cabaliyorduk.
Ufkumuz acildi rahatlikla soyleyebilirim..
Ya bak epi topu 10 yildir burdayim gecekondum bile var. Kayit disi yapiya bile girdim 😝🤪🤑
Boyle akilli bir kadin gordum ya,yemin ediyorum ogrenci olsam tez konum olurdun:KK200:

Bizim evin reisi annemdi.
Babam pek akıllı adam değildi rahmetli.
Annemi dinlediği kadar oldu bir şeyler.
Dinlemedigi hep kayıp..

Bense senelerce kendimi akıllı bildim.
Sonra anladım salakligimi.
Bu konudan sonra ise mal ötesi hissetmeye başladım sağolsun arkadaşlar büyük aydınlanma yaşadım :KK70:

Simdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi 🤣🤣🤣

Bizim evin reisi annemdi.
Babam pek akıllı adam değildi rahmetli.
Annemi dinlediği kadar oldu bir şeyler.
Dinlemedigi hep kayıp..

Bense senelerce kendimi akıllı bildim.
Sonra anladım salakligimi.
Bu konudan sonra ise mal ötesi hissetmeye başladım sağolsun arkadaşlar büyük aydınlanma yaşadım :KK70:
Yine baban anneni dinlemis,benim babam halaa ekonomist kendi iddiasina gore:))
Ben de esimin evde baskin olmasina izin vermedim bu yuzden,kazandigimiz 3 kurusu da carcur ettiremezdim,ama bu kadar da uzak goruslu degildim,ben de sukranlarimi sunuyorum :KK3:

Simdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi 🤣🤣🤣
Sadece maaş gelirleri ile iki ev diyorum. geri kalan zamanda da sefasını sür.

Bence yatırım yaparken zevki harcamalar da yapabilmeliyiz.

O kadar uzun yasayacagimizin garantisi yok.
Başımın üstünde çatı 1 tane araba, çocuğuma rahat bir yaşantı sunacak kadar para, üç beş kötü gün birikimi bana yeter..

Hepsi tamam diyorsanız ikinci ev de olur yani:)

Ee emekli maaşı bir kira da yeter heralde ya..

X