- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.441
nomunomuchua tapu olmadigi icin kredi cikmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır imar affı ile yasallaştırılmış bir takım kaçak yapılaşması var demek.Zaten imar affına iskan alınamadığı için girmişlerdir.ilanı vereni arayıp ne konuda imar affına girdiğini sorabilirsiniz.Eğer bu konuda size bilgi verirlerse ona göre değerlendirebiliriz.Kredi çıkmama sebebi zaten belediye ve tapudaki projeler ile yerindeki uyumsuzluktur.Imar affına girerkende bu uyumsuzlukları bildirmişlerdir.Imar affı işlemi tapuda da yapılmış mı onuda sorun.Son aşaması tapu aşamasıdır.Ve tabiki tapudaki bilgilerde arsa payı ne kadar bildirilmiş, ne olarak görünüyor onlarında bilgisini alabilirseniz iyi olurYani iskan alınmamış ama ilerde alınabilir mi demek acaba..
Ihtiyac kredisi almayi dusunmusnomunomuchua tapu olmadigi icin kredi cikmaz.
Ihtiyac kredisi almayi dusunmus
Hayır imar affı ile yasallaştırılmış bir takım kaçak yapılaşması var demek.Zaten imar affına iskan alınamadığı için girmişlerdir.ilanı vereni arayıp ne konuda imar affına girdiğini sorabilirsiniz.Eğer bu konuda size bilgi verirlerse ona göre değerlendirebiliriz.Kredi çıkmama sebebi zaten belediye ve tapudaki projeler ile yerindeki uyumsuzluktur.Imar affına girerkende bu uyumsuzlukları bildirmişlerdir.Imar affı işlemi tapuda da yapılmış mı onuda sorun.Son aşaması tapu aşamasıdır.Ve tabiki tapudaki bilgilerde arsa payı ne kadar bildirilmiş, ne olarak görünüyor onlarında bilgisini alabilirseniz iyi olur
O zaman ben de bisey sorucam.
Benim 30 bin tl borca karsilik bi arkadasimdan aldigim bi gecekondum var.
Tapu yok. Muhtardan sozlesme yapildi. Tapu kaydi bulunmayan kargas binanin devri sozlesmesi yaziyor.
Bununla da belediyeye gidip beyanda bulunduk.
E devletimde falan cikiyor. Vergisi falan odeniyor.
Bu ne simdi
Ben aslinda 30 binden umudu kesmistim. Bunu veriym diyince hic demedim bunun tapusu yok falan. Hic yoktan aldim
Bilgisi olsan varsa ozelden belgeyi de paylasabilirim
Nomu yaaa, oturmak için bile ev almak mantıklı gelmiyor artık bana biliyor musun:/Iki senedir ilanda sürünmesinin sebebi bir b.kluk olmalı:)
Sormaya gerek bile yok
Eminim benden akillilari sorup vazgeçmiştir.
Nomu yaaa, oturmak için bile ev almak mantıklı gelmiyor artık bana biliyor musun:/
bak fona girmişsin ne güzel. Morportakal ın zaten devamlı arkadan gelen anlamlı bir geliri var, yani yatırım için tamamını eve gömmemiş hiçbir zaman. Di mi GeyikliGece ..yani biz yapsak tamamını gömücez elimizdeki paranın eve, o da sıfırdan tekrar başlamak anlamına gelecek, 30 bini biriktirmek ne kadar zmana malolmuştur mesela, di mi?
Kız senden daha neler çıkacak merakla bekliyorum haaa
Evin arsası kime ait?Hazinedemi,milli emlakta mı,yoksa belediyede mi?anladığım kadarıyla kullanılmayacak durumda yapı, belediyeye ödediğiniz vergi ne vergisi? arsasını almak için öncelik size tanınır.Arsa hangi kurumda görünüyor ise ona göre başvurup arsayı satın alman iyi olur.Yalnız bu kurumların işleyişleri birbirinden farklı, o yüzden direk arsa hangi kurumun üzerineyse onlarda bilgi alman doğru olurO zaman ben de bisey sorucam.
Tapu yok. Muhtardan sozlesme yapildi. Tapu kaydi bulunmayan kargas binanin devri sozlesmesi yaziyor.
Bu ne simdi
Ben aslinda 30 binden umudu kesmistim. Bunu veriym diyince hic demedim bunun tapusu yok falan. Hic yoktan aldim
Canım, işte bize dayatılan klasik mal sahibi olma tarzı.Evet doğru..
Hatta senelerce borç altında gircez.
Ama benim de bir malım oldu diyecez işte ne biliyim.
Yani hayat boyu kirada kalmayacaksak ki kalmasak iyi olur:)
Ileride satıp anlamlı bir peşinat oluşturacak bir ev almak iyi olur diye düşünüyorum.
Bi 10 yıl sonranı çok merak ediyorumYa bak epi topu 10 yildir burdayim gecekondum bile var. Kayit disi yapiya bile girdim
Iki senedir ilanda sürünmesinin sebebi bir b.kluk olmalı:)
Sormaya gerek bile yok
Eminim benden akillilari sorup vazgeçmiştir.
Evin arsası kime ait?Hazinedemi,milli emlakta mı,yoksa belediyede mi?anladığım kadarıyla kullanılmayacak durumda yapı, belediyeye ödediğiniz vergi ne vergisi? arsasını almak için öncelik size tanınır.Arsa hangi kurumda görünüyor ise ona göre başvurup arsayı satın alman iyi olur.Yalnız bu kurumların işleyişleri birbirinden farklı, o yüzden direk arsa hangi kurumun üzerineyse onlarda bilgi alman doğru olur
O zaman ben de bisey sorucam.
Bu ne simdi
Yaaa kızlar, ben tahtacı olmak istiyorum
yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Dün zararla çıktım. Bugün biraz yerine koydum ama zararım kocamın suçu henüz sorumluluk alacak kadar olgunlaşmadım borsada tamam
neyse, tahtacı olup kocasının bik bik, sen borsadan ne anlarsın dediği kadınları kalkındırmak istiyorum. Kaça mal olur bana, bilen varsa söylesin please
*gasteci abi şaka bu
Canım, işte bize dayatılan klasik mal sahibi olma tarzı.
Kız kaç sayfadır ne konuşuyoruz burda kır zincirlerini