Yatırım bizden sorulur! :)

Arkadaşlar şu bireysel emeklilik sisteminde fonlarla ilgili bilgisi olan var mı? Bu konuda sıfırım

Benim bes birazı altın endeksli birazı hisse senedi birazı da üçüncü değişkende

Yüzdeleri arada degistiriyorum mesela altın uzun zamandır durağan yüzde 50 ydi onu yüzde 25 e çekmiştim oluyor bayaa gibi gibi

Oğlumun da bes var 18 yaşında bozduracağım inşallah :) benimki Allah nasip ederse emekliliğe ama

Ya işte onu nereden yapacağımı beceremedim. Nasıl çeviricem anlamadım garanti kullanıyorum.

Ya işte onu nereden yapacağımı beceremedim. Nasıl çeviricem anlamadım garanti kullanıyorum.

Benim de garanti

Adımlar şu şekilde
Hesap kart
Bireysel emeklilik sözleşmesi
Üzerine tıklayın sözleşme bilgileri geliyor
Fon dağılım değişikliği ve fon koçu

Bir yere yönlendiriyor oradan

Kredi kartına taksitli altını bende denedim ama altında hep peşin ödeme seceneği vardı.Siz hangi siteden ve hangi kredi kartıyla alıyorsunuz acaba.Ben trendyol ve hepsiburadadan girmişti. birde altın sitesinin kendi sitesi vardı onda bile taksit gözükmüyordu.Altın yine yükselecek gibi gözüküyor.Ne kadar alabilirsek kar.

taksitli avansı diyor sanırım. kredi kartında oluyor ya ya da ayrı taksitli avans hesabı. bilmiyorum

T
Besi zorunlu yapmışlardı.Güvenemediğim için iptal ettirmişti.Neyseki ev alırken tekrar yaptırdım.Altın euro fonunda olsun diye talimat verirseniz kazanç getiriyor.Tabi imkan ölçüsünde toplu parada yatırmak lazım sonra .Ne kadar olursa kar o kadar çok oluyor.

benim firmadan yapıldığı için ben değiştiremiyorum sanırım kendim yapmam lazımmış besi

benim firmadan yapıldığı için ben değiştiremiyorum sanırım kendim yapmam lazımmış besi
Herhangi bir bankadan açtırabilirsiniz.Yalnız tlde olmasın yeterki.Babamın uzun süre TL deydi.Sonra bir arkadaşımdan bu altın döviz olayını duydum hemen arayıp değiştirdim.Karlı bir iş olmuştu.

taksitli avans olayı kredi kartı olayından ayrı gibi düşünmüştüm
Kredi kartından da alınabiliyor taksitli, sonrasında aylara bölüyor ben genelde 12 taksit yapıyorum
Herhangi bir bankadan açtırabilirsiniz.Yalnız tlde olmasın yeterki.Babamın uzun süre TL deydi.Sonra bir arkadaşımdan bu altın döviz olayını duydum hemen arayıp değiştirdim.Karlı bir iş olmuştu.
o zaman öbürünü iptall edeyim, başka yerden açayım di mi

Kredi kartından da alınabiliyor taksitli, sonrasında aylara bölüyor ben genelde 12 taksit yapıyorum

o zaman öbürünü iptall edeyim, başka yerden açayım di mi
Hangi kredi kartı acaba bende ondan çıkarttırayım.Altın sitesinden mi yoksa trendyol gibi alışveriş sitesindenmi alıyorsunuz?
Besle ilgili firmam yaptı demiştiniz.Şartları nasıl acaba.Ben olsam kendimin yöneteceği bir hesap açtırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…