- 9 Ağustos 2016
- 6.333
- 20.768
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.881
yok ben hiç o şekilde altın almadım. Sıkıştığım zaman garanti bankasının kredi kartından taksitli avans çekiyorum 12 aya bölüyorum.Hangi kredi kartı acaba bende ondan çıkarttırayım.Altın sitesinden mi yoksa trendyol gibi alışveriş sitesindenmi alıyorsunuz?
Besle ilgili firmam yaptı demiştiniz.Şartları nasıl acaba.Ben olsam kendimin yöneteceği bir hesap açtırırdım.
Bir ara bahsettiğiniz bu 2 siteden taksitle yatırımlık bilezikler alırdım böyle böyle güzel biriktirdiğim oluyordu. Artık piyasalar çok oynak olduğu için var mi satis yapan ben de bilmiyorum.Kredi kartına taksitli altını bende denedim ama altında hep peşin ödeme seceneği vardı.Siz hangi siteden ve hangi kredi kartıyla alıyorsunuz acaba.Ben trendyol ve hepsiburadadan girmişti. birde altın sitesinin kendi sitesi vardı onda bile taksit gözükmüyordu.Altın yine yükselecek gibi gözüküyor.Ne kadar alabilirsek kar.
Bir ara bahsettiğiniz bu 2 siteden taksitle yatırımlık bilezikler alırdım böyle böyle güzel biriktirdiğim oluyordu. Artık piyasalar çok oynak olduğu için var mi satis yapan ben de bilmiyorum.
Ben kuyumcudan aldırıyorum anneme, internette tuğrul altın var onların sitesine bakabilirsiniz orada daha uygun fiyatlarıKredi kartına taksitli altını bende denedim ama altında hep peşin ödeme seceneği vardı.Siz hangi siteden ve hangi kredi kartıyla alıyorsunuz acaba.Ben trendyol ve hepsiburadadan girmişti. birde altın sitesinin kendi sitesi vardı onda bile taksit gözükmüyordu.Altın yine yükselecek gibi gözüküyor.Ne kadar alabilirsek kar.
zamanla anlarsınız, ,izlerken videonun altındaki yorumları da okumaya çalışın. insanlar tecrubelerini paylaşıyorlar.Onu ne zaman izlesem benimde yüzüm gülmeye başlıyor.Bazı söylediği kelimeleri anlamasamda
altın yüksek değil ki, yani yarına göre yüksek değil, yarın yine artacak fiyatı. siz alın sonradan taksitlendirirsiniz.Hoşgeldiniz.Bir süredir yoktunuz .Ekonomi sayfalarını uzun süredir izleyici olarak takip ediyordum.Öğretmendiniz diye hatırlıyorum Sanırım o sitelerde taksitle bilezik olayını kaldirmislar denedim olmadı Hep peşin ödeme çıkıyor.Oda malum altın çok yüksek .
Teşekkür ederimBen kuyumcudan aldırıyorum anneme, internette tuğrul altın var onların sitesine bakabilirsiniz orada daha uygun fiyatları
Diyelim 10 bin liralık birşey aldık .Kredi kartına peşin olunca bir dahaki ay ödemesi zor olur diye öyle söyledim .Kredi kartına taksitli olsaydı 12 taksit gibi ödemesi daha kolay olurdu .Alışveriş sitelerinde altına taksit yok . Önümüzdeki yılları düşünürsek bencede altin ucuz .Ons yükseliyor altın dahada yükselecek gibi geliyor .altın yüksek değil ki, yani yarına göre yüksek değil, yarın yine artacak fiyatı. siz alın sonradan taksitlendirirsiniz.
kredi kartının içinden zaten çekip bölebiliyorsunuz 12 takside, limitiniz yeterliyse tabi. alıp taksit yapmış gibi düşününDiyelim 10 bin liralık birşey aldık .Kredi kartına peşin olunca bir dahaki ay ödemesi zor olur diye öyle söyledim .Kredi kartına taksitli olsaydı 12 taksit gibi ödemesi daha kolay olurdu .Alışveriş sitelerinde altına taksit yok . Önümüzdeki yılları düşünürsek bencede altin ucuz .Ons yükseliyor altın dahada yükselecek gibi geliyor .
Cihât dedeyi bende seviyorumzamanla anlarsınız, ,izlerken videonun altındaki yorumları da okumaya çalışın. insanlar tecrubelerini paylaşıyorlar.
ben de ni siyaset ne ekonomi ne gündem ayrıca takip etmiyorum. cihat dede hepsine yetiyor.
biraz birikmişim var yettiği kadarı ile ev almak istiyorum çünkü kredi oranları düşecek ve ev fiyatları 2 katına çıkacak. aynı zamanda o krediyi çekebilmenin şartları olacak, yaşınız gibi ya da evin yaşı gibi ya da ilk ev gibi vs vs... yani yine bize yar olmayacak krediler göstermelik düşecek ama ev fiyatları tüm gerçekliği ile artacak.
kredi ile ev almayı çok isterim %80ine kredi çeksem ya da %40 ına da kabulum, (Cihat dede kredili evi savunur ki ben de kesinlikle öyle) ama alamıyorum çünkü yurt dışındayım. geriye paramın yettiği kadar nakit ev almak kalıyor.
Cihât dedeyi bende seviyorumhergün dinliyorum.Andersenden masallar dipci süngerciyiz yatiyatciyiz bizde o tayfadaniz.Benim keşfetmem geç oldu ama meğerse bende onun dediklerini yapıyormuşum .İlk evimizi 2011 yılında aldığımızda doğrudürüst pesinatimiz bile yoktu Düşük peşinatla ve yüksek krediyle ev almıştık .Ekonomik krizden dolayı faizlerde düşmüştü .Fırsatı değerlendirmiştik .Birazda cesaret gerekiyor.Paranin tamamını biriktereyim dersen geç kalmış oluyorsun.Ev seni beklemiyor.Evin fiyati artiyor.Esim bekleme tarafiydi İyiki dinlemeyip cesaret edip konut kredisine girmisim.Cihat dedenin çok güzel fikirleri var .Düşuk faizle konut kredisi için dedikleri yüzde yüz doğru.Ben bizzat tecrübe ettim.Alinan eve oturmayip kiraya versen bile ev 2.3 sene sonra kendi kendini amorti eder.Üstüne para bile kalır.Taksitli avans olayınida ondan duydum.Cok mantıklı geliyor. Rusya'da çalışıyorsunuz Ankaralisiniz diye biliyorum Ankara'danmi ev almayı düşünüyorsunuz? Vallahi ne olursa olsun eve girin alin.Hem dolar üzerinden maaş aldığınız için avantajlısiniz hemde düşük konut faizinden yararlanmış olursunuz.İkisi birarada harika fırsat Birkaç gündür YouTubede videolar dönüyor.Dört milyona kadar 0.69 ,dört milyon üstüne 0.90 , en pahalı evlerede 1.20 faiz oranı gelecek diyorlar.
Yüksek krediyle ev almak güzel ama siz Rusya'dan gelemiyorsunuz galiba. Yoksa süper olurdu Sizde peşin alır kiraya verirsinizzamanla anlarsınız, ,izlerken videonun altındaki yorumları da okumaya çalışın. insanlar tecrubelerini paylaşıyorlar.
ben de ni siyaset ne ekonomi ne gündem ayrıca takip etmiyorum. cihat dede hepsine yetiyor.
biraz birikmişim var yettiği kadarı ile ev almak istiyorum çünkü kredi oranları düşecek ve ev fiyatları 2 katına çıkacak. aynı zamanda o krediyi çekebilmenin şartları olacak, yaşınız gibi ya da evin yaşı gibi ya da ilk ev gibi vs vs... yani yine bize yar olmayacak krediler göstermelik düşecek ama ev fiyatları tüm gerçekliği ile artacak.
kredi ile ev almayı çok isterim %80ine kredi çeksem ya da %40 ına da kabulum, (Cihat dede kredili evi savunur ki ben de kesinlikle öyle) ama alamıyorum çünkü yurt dışındayım. geriye paramın yettiği kadar nakit ev almak kalıyor.
hayır yanlış biliyorsunuz, bilezikleri 3 taksit ile alabilirsiniz. ben şimdi baktım hepsi burada tuğrul altındanDiyelim 10 bin liralık birşey aldık .Kredi kartına peşin olunca bir dahaki ay ödemesi zor olur diye öyle söyledim .Kredi kartına taksitli olsaydı 12 taksit gibi ödemesi daha kolay olurdu .Alışveriş sitelerinde altına taksit yok . Önümüzdeki yılları düşünürsek bencede altin ucuz .Ons yükseliyor altın dahada yükselecek gibi geliyor .
evet aynen Rusyada çalışıyorum ama Ankarada yaşıyorume vi de Ankaradan istiyorum. ben kredi çekemiyorum hem sigortamız yok hem de yurt dışındayım. yani belki Akbank kredi verir ama kredi notum o kadar düşükki(cihat dedeyi tanımadan önce yediğim nanelerCihât dedeyi bende seviyorumhergün dinliyorum.Andersenden masallar dipci süngerciyiz yatiyatciyiz bizde o tayfadaniz.Benim keşfetmem geç oldu ama meğerse bende onun dediklerini yapıyormuşum .İlk evimizi 2011 yılında aldığımızda doğrudürüst pesinatimiz bile yoktu Düşük peşinatla ve yüksek krediyle ev almıştık .Ekonomik krizden dolayı faizlerde düşmüştü .Fırsatı değerlendirmiştik .Birazda cesaret gerekiyor.Paranin tamamını biriktereyim dersen geç kalmış oluyorsun.Ev seni beklemiyor.Evin fiyati artiyor.Esim bekleme tarafiydi İyiki dinlemeyip cesaret edip konut kredisine girmisim.Cihat dedenin çok güzel fikirleri var .Düşuk faizle konut kredisi için dedikleri yüzde yüz doğru.Ben bizzat tecrübe ettim.Alinan eve oturmayip kiraya versen bile ev 2.3 sene sonra kendi kendini amorti eder.Üstüne para bile kalır.Taksitli avans olayınida ondan duydum.Cok mantıklı geliyor. Rusya'da çalışıyorsunuz Ankaralisiniz diye biliyorum Ankara'danmi ev almayı düşünüyorsunuz? Vallahi ne olursa olsun eve girin alin.Hem dolar üzerinden maaş aldığınız için avantajlısiniz hemde düşük konut faizinden yararlanmış olursunuz.İkisi birarada harika fırsat Birkaç gündür YouTubede videolar dönüyor.Dört milyona kadar 0.69 ,dört milyon üstüne 0.90 , en pahalı evlerede 1.20 faiz oranı gelecek diyorlar.
alıcam bir şekilde, babama aldırırım ama yine de alırım. Ankarayı biliyor musunuz?Yüksek krediyle ev almak güzel ama siz Rusya'dan gelemiyorsunuz galiba. Yoksa süper olurdu Sizde peşin alır kiraya verirsinizDolar Türkiye'de degerliyken yine güzel fırsat bence Ev fiyatlarinin hicbirzaman düştüğünü görmedim ben.Ne kadar erken alınırsa o kadar iyi
Tam aradığımhayır yanlış biliyorsunuz, bilezikleri 3 taksit ile alabilirsiniz. ben şimdi baktım hepsi burada tuğrul altından
Üzülmeyin.Bizimde dolarimiz yokevet aynen Rusyada çalışıyorum ama Ankarada yaşıyorume vi de Ankaradan istiyorum. ben kredi çekemiyorum hem sigortamız yok hem de yurt dışındayım. yani belki Akbank kredi verir ama kredi notum o kadar düşükki(cihat dedeyi tanımadan önce yediğim naneler)
Liseyi Ankara'da okudum ama liseden sonra yok. Fazla biliyorum denmez.Ulus Kızılay Yenimahalle Demetevler oralarda gezerdik . İnşallah gönlünüze göre bir ev bulur alırsınızalıcam bir şekilde, babama aldırırım ama yine de alırım. Ankarayı biliyor musunuz?
Hosbulduk evet yoktum tekrar geldim. Öğretmenim doğru hatırlıyorsunuz.Hoşgeldiniz.Bir süredir yoktunuz .Ekonomi sayfalarını uzun süredir izleyici olarak takip ediyordum.Öğretmendiniz diye hatırlıyorum Sanırım o sitelerde taksitle bilezik olayını kaldirmislar denedim olmadı Hep peşin ödeme çıkıyor.Oda malum altın çok yüksek .
Hosbulduk evet yoktum tekrar geldim. Öğretmenim doğru hatırlıyorsunuz.
Taksitle bilezikler sayesinde birikimim hız kazanmıştı. Şimdi malesef o şekilde alamıyoruz. Ben de ufak ufak bankadan gram ve hisse ile devam ediyorum.