- 8 Haziran 2010
- 658
- 1.282
- 34
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.901
bankadan gr altin almak yerine altin fonu alsaniz daha karli aslinda. burda konuşuyoruz, cihat çiçek var bir onun videolarına bakın siz de dilerseniz.Hosbulduk evet yoktum tekrar geldim. Öğretmenim doğru hatırlıyorsunuz.
Taksitle bilezikler sayesinde birikimim hız kazanmıştı. Şimdi malesef o şekilde alamıyoruz. Ben de ufak ufak bankadan gram ve hisse ile devam ediyorum.
Açıkçası hoc almadım altın fonu.bankadan gr altin almak yerine altin fonu alsaniz daha karli aslinda. burda konuşuyoruz, cihat çiçek var bir onun videolarına bakın siz de dilerseniz.
Kızlar
2021 hedef
yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
Bunun 2022 olanını yapmadık mi yahu
Ya da 2023
OlsunnnnYapalim olsun mu :)
Yapalım bence deBunun 2022 olanını yapmadık mi yahu
Ya da 2023
Senelik mi 25 bin kazanmak hedef ?günaydınlar;
2023 hedefim: 25.000 tl tutarında temettü hisseleri ve 10.000 tl tutarında fon yatırımı.
borsaya bir girip çıkmıştım, az buçuk da öğrendim. şimdi düşüşlerde alım yaparak sıfırdan minik bir portföy oluşturmak istiyorum. bu seneki hedef 25.000 tl.
ben yatırımımı altından yana yaptım. oradaki hedefim iki çocuğumun da ayı kadar gram biriktirmekti. örneğin iki çocuğun toplam ay miktarı 150 ise o kadar gram biriktirmek ve bunu sürdürülebilir bir şekilde devam ettirmek. bu sene için bu hedefi tutturdum.
hedefim kazanmak değil biriktirmek. yıl sonuna kadar portföy değerinin 25000 tl olması hedefim. daha fazlası da olabilir, miktarın ulaşılabilir olması önemli benim için.Senelik mi 25 bin kazanmak hedef ?
Güzeeelhedefim kazanmak değil biriktirmek. yıl sonuna kadar portföy değerinin 25000 tl olması hedefim. daha fazlası da olabilir, miktarın ulaşılabilir olması önemli benim için.