Yatırım bizden sorulur! :)

Ben biraz izledim o adamı

Özetle şu mu mantık yani kredi çekip altın mı alalım ? Önceden mantıklı olabilirdi kredi faizleri düşüktü ama şu an çok yüksek
Kredi faizi zarar değil mi anlamadım
Altın o kadar artıyor mu

Ben biraz izledim o adamı

Özetle şu mu mantık yani kredi çekip altın mı alalım ? Önceden mantıklı olabilirdi kredi faizleri düşüktü ama şu an çok yüksek
Kredi faizi zarar değil mi anlamadım
Altın o kadar artıyor mu
yeterince dinlememişsiniz. enflasyonun altında o faizler. eğer altını şimdi alıp 6 ay sonra satacaksanız hiç almayın. ben uzun vadeciyim. biraz daha dinleyin lütfen

Merhaba kizlar..
Nasılsınız?
Zengin olan var mı?

Ben fakirliğe devam :/

Yapikredi borsa hesabı olan var mı?
Kullanımı basit ve işlevsel mı acaba?
Denizbank'i terkedip oraya mı geçsem diye düşünüyorum da..

Tesekkur ederim ben de şimdi hisse senedi hesabı açtım aktif olmasını bekliyorum.
Ayrı hesaplar yoruyor.
Maaş hesabım yapi kredi hepsini oraya toplamak niyetim

rica ederim.
evet ayrı hesaplar yorabiliyor, benim de bir sürü hesabım var, her birinde biraz biraz, bazen unutuyorum, hepsini kapatıp bir yere toplayayım diyorum ama kaldı ne zamandır :)

Keşke olsa. :)
Ama bilen arkadaşlar muhakkak vardır umarım bilgilendirirler.

Biz bu topic başlangıcında kac sıfır bilgili kadindik simdi az cok borsa muhabbeti yapar olduk.
Borsa, fon, hisse senedi falan hiç biri hakkında bilgim yok ama bilmek istiyorum. Ufak ufak yatırımlar yapmak istiyorum. Bes hiç kullanmazdım hemen iptal ettirirdim. Ama evlenince şu an ilk aylar, birikim yapamıyorum bari dedim bes maaştan kesiliyor onu elleyemiyorum kafasında yaptırdım.

Borsa, fon, hisse senedi falan hiç biri hakkında bilgim yok ama bilmek istiyorum. Ufak ufak yatırımlar yapmak istiyorum. Bes hiç kullanmazdım hemen iptal ettirirdim. Ama evlenince şu an ilk aylar, birikim yapamıyorum bari dedim bes maaştan kesiliyor onu elleyemiyorum kafasında yaptırdım.
youtube dan Cihat ÇİÇEK dedeyi izleyin kurdu bile olursunuz :)

Ay evet buradan sizden duymuştum zaten takibe almıştım. Bir türlü şöyle kafamı toplayıp izleyemedim. Tekrar hatırlattınız hemen izlemeye alacağım, teşekkürler :KK36:
sabah neşem o dede benim ya :) asla tv izlemem sabah programı vs bilmem ama youtube un bağımlısı oldum sayesinde. şu an canlı yayınını dinliyorum mesela. bir de komik bir insan ki :)) neşelendiriyor

X