- 23 Ağustos 2020
- 4.173
- 7.425
- 34
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.841
yeterince dinlememişsiniz. enflasyonun altında o faizler. eğer altını şimdi alıp 6 ay sonra satacaksanız hiç almayın. ben uzun vadeciyim. biraz daha dinleyin lütfenBen biraz izledim o adamı
Özetle şu mu mantık yani kredi çekip altın mı alalım ? Önceden mantıklı olabilirdi kredi faizleri düşüktü ama şu an çok yüksek
Kredi faizi zarar değil mi anlamadım
Altın o kadar artıyor mu
hangi adamBen biraz izledim o adamı
Özetle şu mu mantık yani kredi çekip altın mı alalım ? Önceden mantıklı olabilirdi kredi faizleri düşüktü ama şu an çok yüksek
Kredi faizi zarar değil mi anlamadım
Altın o kadar artıyor mu
Cihat çiçek youtube dahangi adam
Cihat çiçek youtube da
fiziki altın alırdım :) bilezik gram çekme altın fark etmez ama 2 yıldan Önce bozmazdım.mlar, 40 bin kredi çektim. aklımda bir yatırım planlsması var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz 40 bin tl'yi?
teşekkür ederim, biraz araştırdım fiziki altın alacağım ben de :) çekme altın nedirfiziki altın alırdım :) bilezik gram çekme altın fark etmez ama 2 yıldan Önce bozmazdım.
selam,
ben yapıkredi fon hesabı kullanıyorum, kullanımı kolay gayet, arayüzünü beğeniyorum.
Tesekkur ederim ben de şimdi hisse senedi hesabı açtım aktif olmasını bekliyorum.
Ayrı hesaplar yoruyor.
Maaş hesabım yapi kredi hepsini oraya toplamak niyetim
Arkadaşlar şu bireysel emeklilik sisteminde fonlarla ilgili bilgisi olan var mı? Bu konuda sıfırım
Borsa, fon, hisse senedi falan hiç biri hakkında bilgim yok ama bilmek istiyorum. Ufak ufak yatırımlar yapmak istiyorum. Bes hiç kullanmazdım hemen iptal ettirirdim. Ama evlenince şu an ilk aylar, birikim yapamıyorum bari dedim bes maaştan kesiliyor onu elleyemiyorum kafasında yaptırdım.Keşke olsa. :)
Ama bilen arkadaşlar muhakkak vardır umarım bilgilendirirler.
Biz bu topic başlangıcında kac sıfır bilgili kadindik simdi az cok borsa muhabbeti yapar olduk.
Kesintisi ne kadar acaba?Tesekkur ederim ben de şimdi hisse senedi hesabı açtım aktif olmasını bekliyorum.
Ayrı hesaplar yoruyor.
Maaş hesabım yapi kredi hepsini oraya toplamak niyetim
Kesintisi ne kadar acaba?
youtube dan Cihat ÇİÇEK dedeyi izleyin kurdu bile olursunuz :)Borsa, fon, hisse senedi falan hiç biri hakkında bilgim yok ama bilmek istiyorum. Ufak ufak yatırımlar yapmak istiyorum. Bes hiç kullanmazdım hemen iptal ettirirdim. Ama evlenince şu an ilk aylar, birikim yapamıyorum bari dedim bes maaştan kesiliyor onu elleyemiyorum kafasında yaptırdım.
Ay evet buradan sizden duymuştum zaten takibe almıştım. Bir türlü şöyle kafamı toplayıp izleyemedim. Tekrar hatırlattınız hemen izlemeye alacağım, teşekkürleryoutube dan Cihat ÇİÇEK dedeyi izleyin kurdu bile olursunuz :)
sabah neşem o dede benim ya :) asla tv izlemem sabah programı vs bilmem ama youtube un bağımlısı oldum sayesinde. şu an canlı yayınını dinliyorum mesela. bir de komik bir insan ki :)) neşelendiriyorAy evet buradan sizden duymuştum zaten takibe almıştım. Bir türlü şöyle kafamı toplayıp izleyemedim. Tekrar hatırlattınız hemen izlemeye alacağım, teşekkürler