Yatırım bizden sorulur! :)

İnşallah, benim de ümidim o ama göreceğiz artık :))

Hisseler iyi de memleketin hali kötü ondan zaar :KK70:
Memleket cok etkiliyor ,ya bir ara öyle düşünüyordum ki , ülke batacak gibi hissediyordum .

Biraz ümit geldi .2023 sonrasi iyi yonde degisirse , her sey duzelir diye ümit ediyorum artik.
Bu yilida birikim yili ilan ediyorum ,imkan dogrultusunda ☺️

Bende işe döndüm çok şükür en azından 2 ay borçlarımızi toparlarız . Şu aralar 2 cocukla yatırım zor😒 yazlık kiyafet ayakkabı alınacak sipalarima,kendimede bisey almalıyım.

Merhaba hanımlar

Ekim ayında

Toplam 2400 Euro borcum ve 1 çeyrek 8 cumhuriyet altını borcum vardı

Şu an itibariyle

355 Euro ve 8 cumhuriyet altını borcum var

Yarın 130 Euro alıp Nisan ayında da 225 Euro alarak döviz borcumu kapatmayı nasipse Nisan ayında 1 cumhuriyet altını alarak altın borçlarıma girişme niyetindeyim
Hayırlısı...

Türkiye Finans’ta az önce katılım hesabı açtım. 2500 lira yetiyormuş. İki faturaya da 100 lira bonus veriyorlar. Ehh onu da ekleriz üstüne. Her ay ufak tefek de olsa bir şeyler birikmiş olur diye düşünüyorum.

Merhaba kizlar,
23 Ocakta coinler epey düşünce 1000 liralık chiliz , 1000 liralık da holo almıştım.
O günkü kurla bu 2000 lira ile 150 dolar ya da 2,5 gram altın alabiliyordum.
Şimdi ikisi de arttı, daha da artabilirdi ama azaladabilirdi. Risk almak istemedim, toplam 3630 liradan bozdurdum. Hesbima geldiği gibi de 3 gram altın aldım, 55 de dolar alacağım elden.
Hiç yoktan iyidir:)
Mutlu oldum da ,paylaşayım istedim.

Merhaba kizlar,
23 Ocakta coinler epey düşünce 1000 liralık chiliz , 1000 liralık da holo almıştım.
O günkü kurla bu 2000 lira ile 150 dolar ya da 2,5 gram altın alabiliyordum.
Şimdi ikisi de arttı, daha da artabilirdi ama azaladabilirdi. Risk almak istemedim, toplam 3630 liradan bozdurdum. Hesbima geldiği gibi de 3 gram altın aldım, 55 de dolar alacağım elden.
Hiç yoktan iyidir:)
Mutlu oldum da ,paylaşayım istedim.
Bereket versin. 😍

Bu konuyu ilk açtığımda lot nedir, bedelli, bedelsiz, halka arz nedir bilmiyordum, belki bilmiyorduk hatta :) şimdi 40 yıllık borsaci gibi dönüyor sohbet.
Okurken yabancı dil gibi gelirdi şimdi komşu Ayşe teyzenin hayatını dinliyor gibi dinliyorum hehehe

Yatırımdan kâr etmedik belki ama genel kültürden kâr ettik. Geçen gün borsa nasil oluyor diye soran ablama cok biliyor gibi anlattım misal cok havaliydi :KK70:

Bende uzundur işler kesat kızlar..
Yerimde sayıyorum. Bugünümüze cok şükür..

Ablanız gibi ben de sorayım
“Borsa nasıl oluyor”

Bana da anlatın 😂

Cebimizdeki paranın kıymetini bilmemiz gereken dönemlerden geçiyoruz. “Ya bu kadardan da ne olacak?” dememek lazım. Ben mesela Türkiye Finans’ta hesap açtım. Otomatik ödeme talimatlarımı da oraya kaydırdım. İşlemlerimi online yaptığım için vakit kaybetmiyorum, 100 lira bonus kazanmanın keyfini çıkarıyorum. Eft falan da ücretsiz. Belki çok zengin olmam bu işin sonunda ama param da çarçur olmaz.

Selamlar kızlar

Ne güzel başlıktı bu bir anda herkes kayboldu

Zengin olan çıktı herhalde kasmasın diye :KK70:

Bir ek gelir oluşturma fikrim var.
Bir dükkana yiyecek içecek otomatı ile masaj koltuğu koyucam. Sizce nasıl fikir oluru olmazı nedir

Selamlar kızlar

Bir dükkana yiyecek içecek otomatı ile masaj koltuğu koyucam. Sizce nasıl fikir oluru olmazı nedir

Selamlar:)
Ben hala fakir..
Zenginler bize de yol göstersin. :)

Hic bilmiyorum ki nasil oluyor bu işler.
Otomat ve masaj koltuğunu satın alıp dükkana koyup kazancı bölüşme şeklinde mi oluyor?

Selamlar kızlar

Dükkan ne üzerineydi?

Valla biz hâlâ fakir 😀 öğretmen maaşı eridi gitti zamların önünde.

Selamlar:)
Ben hala fakir..
Zenginler bize de yol göstersin. :)

Hic bilmiyorum ki nasil oluyor bu işler.
Otomat ve masaj koltuğunu satın alıp dükkana koyup kazancı bölüşme şeklinde mi oluyor?

Dükkan ne üzerineydi?

Valla biz hâlâ fakir 😀 öğretmen maaşı eridi gitti zamların önünde.

Dükkan eşimin dükkanı:KK70:sadece erkeklerin gittiği bir yer diyim anlayın :KK70:

Evet düşündüğüm bunları ikinci el alıp koyucam dükkana. Geliri gideri tamiri içini doldurması benden.

Dükkan sahibi beyle geliri paylaşmak istemiyorum :KK70:

Dükkan eşimin dükkanı:KK70:sadece erkeklerin gittiği bir yer diyim anlayın :KK70:

Evet düşündüğüm bunları ikinci el alıp koyucam dükkana. Geliri gideri tamiri içini doldurması benden.

Dükkan sahibi beyle geliri paylaşmak istemiyorum :KK70:
O zaman ben olsam ben de koyardım. Ne gelirse kâr :)

Selam yatirimcilar, size akil danismak istiyorum. 750bin gibi bir param var. kardesim volkswagen golf ayirttirmis yatirim olsun, alali garajda bekletelim diye. Hammade/araba sikintisi olacak, zamani gelince satariz diyor ki cok mantikli. Diger alternatif parayi dovize cevirmek ki zaten yurtdisinda yasiyorum. Ama her turlu para su an deger kaybediyor, dolar da euro da enflasyon var o nedenle mal alip parayi mala baglamak dovizden mantikli geliyor. Tek sorun arabayi turkiyede alacagim ve tl her an deger kaybettigi icin acaba kar etmeye calisirken arabanin patasi dolar karsisinda erir mi diye endise ediyorum. Ne dersiniz?

X