Yatırım bizden sorulur! :)

Bu evin de 2. Katı geçen sene 225 bine satılmıştı. Şu an 550 bine 4. katı gidiyor. Yani geçen seneye göre zaten her yer ikiye katladı.

Evet evler çok fiyatlandi ben pahali mal almaktansa ucuzu almayı tercih ediyorum o da su an bence altin:) yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle bende ev istiyorum ama altin da beklemeye karar verdim. Bir iki seneye yine binli rakamlara geleceğini düşünüyorum su an zaten param ev almaya yetmiyor. Altında bekleyiversin.

Altın artınca ev sahipleri de evleri artırıyor. Krediler düşünce de evler artıyor. Kaçanı kovalıyoruz sürekli

ben bir yere bağlamadan duramayanlardanım :) ytd

Merhaba hisseler cok dustu ne yaptiniz merak ettim . Kisa sureli mi almistiniz? Uzun da iyi hisseler yine kazandirir tabi

Bu evin de 2. Katı geçen sene 225 bine satılmıştı. Şu an 550 bine 4. katı gidiyor. Yani geçen seneye göre zaten her yer ikiye katladı.
Ne alsak kâr zamani. Simdk param olsa hepsinden karisik alirdim. Ilerde gumus cok artacak diyorlar ama gumusu nasil muahfaza edecez birde fiziki almadan yanayim artik.

Merhaba hisseler cok dustu ne yaptiniz merak ettim . Kisa sureli mi almistiniz? Uzun da iyi hisseler yine kazandirir tabi
1 tane hisse kusa süreli, diğerleri uzun vadeli düşünüyorum.
Genelde zararım suan 5- 6 bin civarı ama yükselmeye başladı borsa genel anlamda. Acelem yok benim, birkaç aya toparlanacağına inanıyorum.

1 tane hisse kusa süreli, diğerleri uzun vadeli düşünüyorum.
Genelde zararım suan 5- 6 bin civarı ama yükselmeye başladı borsa genel anlamda. Acelem yok benim, birkaç aya toparlanacağına inanıyorum.
Aynen katiliyorum borsa dip seviyelerde. 2 3 seneye , ins umudum, her sey güzel olacak diyor
Ben de bir sure daha boyle kalsin istiyorum ki ekleme yapabileyim

Hepsini bozdurup ev almanın sırası mı acaba
Altinlarin hepsi ev sahibi olmana yetiyor mu ekstra kredi cekmen gerekecek mi? Birde neden 40 yillik bina daha genc bina neden dusunmuyorsunuz? Ilerd3 acele ettigini dusunmeyeceksen bu evde ailen genislediginde size yetecekse ekstra kredi gerektirmiyorsa alirdim . Ev alirken bir deprem yonetmeligi 2 ic genisligi , 3 bahcesi ve otoparkk varmi ona bakardim. Cocugumuz yokken hic bu kadar detayli dusunmemistim simdi 2 cocugum var yrni bir ev alirsak bu sartlari saglmali hos burda evler 1 milyondan basliyor ev degistirmek bir hayal.koye ev yapmak istiyoruz yazin tatilimizde kacariz h.sonu mangala gideriz . Koyumuz denize 15 dk

Ne şanslısıniz harika. Cocuk olunca böyle bi yer gerekli cidden. Umarim yapabilirsiniz:)

Kizlar netten somut gümüş alan var mı?
Gümüş hakkında ne düşünüyorsunuz
Hiç almadım
Öyle çok param da yok da
Üç bin beş binlik alsam mı diye düşündüm.

tabıı ben 6 7 cıvarlarından almıstım sımdı baktım 9.5 olmus

tabıı ben satmıstım

somut hıc almadım sonra satarken sıkıntı olmaz demı
Sordum yorumlara da baktım olmuyormuş.
O yüzden burayada sorayım dedim.
İsbankasi gümüş hesabı yok.
Başka banka hesabımda yok
Al ver tarzi uğraşmak istemiyorum
Bir de ben hesabımda para olunca harcıyorum
Para beni çekiyor.
Somut alınca babama veriyorum o benim namına koyuyor hoş yastık altı riskli ama yinede başka türlü biriktirmem zor.

o zaman denenebılır sepet mantıgı

az altın az gumus az dolar az hısse az coın vs vs lıste uzar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…