Yatırım bizden sorulur! :)

Bir zamanlar bir bitcoin uygulaması onda hesabi olan herkese 2000er HOT coin hediye etmisti. Bak haber burada
Acaba öyle bir şey olmasın?

*Eğer işin içinde bir yanlislik yoksa para mayalama ritüelini paylaş da etiketle beni :)) öyle etkili bir şeyse denemek isterim

Şuan hesapta benim aldığım hissenin haricinde
89 lot Vesbe var hesabımda
Benim daha önceden aldığım ayrı, bu ayri görünüyor.
Resim atamıyorum buraya
Hesaplarda bazen bu şekilde yanlışlık oluyor geri düzeliyor.. Benimde başıma gelmişti 10 lot bir hissem varsa artı 10 daha gösteriyordu diyelim ki bu 10 hissenin ederi 500 lira hesapta artı 500 lira diye görünmüştü bende..

Hatta borsaya yeni başlamıştım Allah'ım bu kadar kolay mıymis para kazanmak diye nasıl sevinmiştim buradaki arkadaşlar böyle yanlışların olabileceğini söylemisti hesapta normale döndü bir süre sonra..

Merhaba kızlar iyi akşamlar

2 yıl önce evimi yaptırıp sıfırdan döşeyip hayata da bir başıma sıfırdan başlama kararı aldığımdan bu yana biriktirdiğim altınları 14 ekimde bozdurdum ne zamandır gözüme kestirdiğim bir dükkan vardı onu almak nasip oldu
15 Ekim'de para bir yana tapu bir yana alışverişimizi yaptık.

Elimdeki bütün altınlarla hiç borçsuz dükkanı alabiliyordum ama ziynet altınlarımı bozdurmadım

Annemden 25000 tl aldım hemen euro ya çevirdim 2400 euro etti

Küçük oğlandan 8 cumhuriyet ve 1 çeyrek aldım

Küçük oğlanın 1 çeyreğini ödedim

Şimdi kaldığım yerden birikime ve borçlarımı ödemeye devam inşaallah

Hayırlı olsun canım ne güzel bir haber. Umarım bol kazançlı getirili olur.kirayamı vereceksin nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun?

Hayırlı olsun canım ne güzel bir haber. Umarım bol kazançlı getirili olur.kirayamı vereceksin nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun?
Çok teşekkür ederim canım
Kiraya vermeyi düşünüyorum
Gelişime çok açık bir caddeye bakan konuma sahip dükkan

Dükkanı almadan önceki düşüncelerim şunlardı ; evde altınların fazlalaşması beni açıkçası tedirgin etmeye başladı altınları bir an önce uygun bir gayrimenkule yatırmalıyım

Kiraya verebilirsem avantaj olur veremezsem de zaten dükkanın değeri artıyor

Emekli olduğumda belki kendim için bir uğraşı alanı olma ihtimali olabilir

Küçük oğlan eczacı olmak istiyor isterse dükkanı hazır olmuş olur istemezse de sorun yok vs vs

Son olarak alınmış alınmıştır

Bugün pahalı olan birşey yarın mutlaka bize ucuz gelecek

Bende başka bir şehirden dükkan aldım ama yeni gelişen bir bölge den.
Borcu aylık olarak cerez parası denecek bir tutar. Ama yeni gelisen bir bölge olduğu için henüz kiraya veremedim. Cunku daha oturum bile yeni yeni yapiliyor. Pandemi etkiledi sureci yavaslatti.
Gerçi alırken de bunu bilerek aldık çocukların üniversite eğitimleri için yatırım olsun diye aldık.
Sizin için hayırlısı olsun. Bende kenarda duvar paranın elle tutulur birseye yatırılması düşünüyorum. Ev olur, dükkan olur, arsa olur ama gözle görülür bir tapusu olsun elimde isterim.

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah ikimize de hayırlı kiracılar versin inşaallah

Nerede aldınız acaba dükkanı ? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ? Bu ara gayrimenkule yatırım yapmak istiyorum zaten konu da açmıştım bunla alakalı .

Vesbe bedelsiz bölündü hisse sayınız o yüzden artmıştır. Fiyat olarak düşeceği miktar henüz yansıtılmamış o yüzden yüksek görünüyor. Şuan bende de o şekilde

Ben yazacaktim siz yazmışsınız

cikolatasoslukek

Benim de 282 adet hesabıma yansıtıldı mesela

Bende bu sabah bakınca anladım.sana yazacaktım bölünme olmuş hiç söylemiyorsun diye.
Bende 12 vardı. 89 ilave geldi bölünme ile. Bende bugün 24 tane daha alıp 125 e tamamladım.

Vesbe önümüzdeki ay temettü verecekti degil mi?

valla gecen aylarda verdı temettu bence vesbe

gelecek ay yok dıye bılıyorum ama bu ara ben 1 tl atamıyorum kenara, o yuzden uzaklastım, hatta ek hesaba gırıyorum 2 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…