- 17 Ağustos 2011
- 22.106
- 138.072
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.441
22 Ekim'de gördüm , "ya düşerse pişman olurum" diye on gram bozdurdum:)Ne zaman 552 oldu ? En son 535 gözüküyordu
O zaman ben de bakınayım22 Ekim'de gördüm , "ya düşerse pişman olurum" diye on gram bozdurdum:)
Bir zamanlar bir bitcoin uygulaması onda hesabi olan herkese 2000er HOT coin hediye etmisti. Bak haber buradaBirsey anlatacağım aksam aksam şoklardayım.
Ben hisse senedi almaya başlamıştım bu sene yatırım için.
Az az birkaç firmanın kağıtlarını biriktiriyorum
Bu akşam üstü bakayim dedim birde ne göreyim yaklaşık 4500 tl lik bir hisse senedi daha görünüyor hesapta ben şok.
Bende mesela 12 tane olan hisseden ilave 90 tane daha var hesapta görünen
Ne oldu, nasıl oldu, yanlislik mi oldu olduysa nasıl olur böyle birsey bilmiyorum.
Şuan hisse hesabımda +4500 civarı havadan gelen birsey var. Doviz artınca da dün ekra görüntüsü almıştım hisselerin kar-zarar durumunu göreyim diye, şimdi de Ekran görüntüleri aldım. Bakim ne çıkacak bu isin sonunda
Bu arada bu ay para mayalama işini yapmıştım. Hani diyorum onun mu etkisi oldu diyeceğim ama yok ya o kadar da değildir diyorum. Eşime gösterdim şuan o da şaşırdı beklemedeyiz pazartesi olsun ortaya çıkar.
Hesaplarda bazen bu şekilde yanlışlık oluyor geri düzeliyor.. Benimde başıma gelmişti 10 lot bir hissem varsa artı 10 daha gösteriyordu diyelim ki bu 10 hissenin ederi 500 lira hesapta artı 500 lira diye görünmüştü bende..Şuan hesapta benim aldığım hissenin haricinde
89 lot Vesbe var hesabımda
Benim daha önceden aldığım ayrı, bu ayri görünüyor.
Resim atamıyorum buraya
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar iyi akşamlar
2 yıl önce evimi yaptırıp sıfırdan döşeyip hayata da bir başıma sıfırdan başlama kararı aldığımdan bu yana biriktirdiğim altınları 14 ekimde bozdurdum ne zamandır gözüme kestirdiğim bir dükkan vardı onu almak nasip oldu
15 Ekim'de para bir yana tapu bir yana alışverişimizi yaptık.
Elimdeki bütün altınlarla hiç borçsuz dükkanı alabiliyordum ama ziynet altınlarımı bozdurmadım
Annemden 25000 tl aldım hemen euro ya çevirdim 2400 euro etti
Küçük oğlandan 8 cumhuriyet ve 1 çeyrek aldım
Küçük oğlanın 1 çeyreğini ödedim
Şimdi kaldığım yerden birikime ve borçlarımı ödemeye devam inşaallah
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canımne güzel bir haber. Umarım bol kazançlı getirili olur.kirayamı vereceksin nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun?
Bende başka bir şehirden dükkan aldım ama yeni gelişen bir bölge den.Merhaba kızlar iyi akşamlar
2 yıl önce evimi yaptırıp sıfırdan döşeyip hayata da bir başıma sıfırdan başlama kararı aldığımdan bu yana biriktirdiğim altınları 14 ekimde bozdurdum ne zamandır gözüme kestirdiğim bir dükkan vardı onu almak nasip oldu
15 Ekim'de para bir yana tapu bir yana alışverişimizi yaptık.
Elimdeki bütün altınlarla hiç borçsuz dükkanı alabiliyordum ama ziynet altınlarımı bozdurmadım
Annemden 25000 tl aldım hemen euro ya çevirdim 2400 euro etti
Küçük oğlandan 8 cumhuriyet ve 1 çeyrek aldım
Küçük oğlanın 1 çeyreğini ödedim
Şimdi kaldığım yerden birikime ve borçlarımı ödemeye devam inşaallah
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah ikimize de hayırlı kiracılar versin inşaallahBende başka bir şehirden dükkan aldım ama yeni gelişen bir bölge den.
Borcu aylık olarak cerez parası denecek bir tutar. Ama yeni gelisem bir bölge olduğu için henüz kiraya veremedim. Gerçi alırken de bunu bilerek aldık çocukların üniversite eğitimleri için yatırım olsun diye aldık.
Sizin için hayırlısı olsun. Bende kenarda duvar paranın elle tutulur birseye yatırılması düşünüyorum. Ev olur, dükkan olur, arsa olur ama gözle görülür bir tapusu olsun elimde isterim.
Amin insallahHayırlı uğurlu olsun canım Allah ikimize de hayırlı kiracılar versin inşaallah
Kaç metre kare dükkan?Amin insallahben kurumsal kiracı denk gelir diye bekliyorum. Yerelde dükkan açıp, 3 ay sonra işler olmuyor çıkıyoruz diyen kiracılarla uğraşmak istemiyorum.
Brüt yaklaşık 250m2, ön arka bahçe ile birlikte 2.5 dönüm arsaliKaç metre kare dükkan?
Kurumsal işyerlerine başvuru yaptın mı?Brüt yaklaşık 250m2, ön arka bahçe ile birlikte 2.5 dönüm arsali
İnternetten mail atmıştım gecen yıl.Kurumsal işyerlerine başvuru yaptın mı?
Nerede aldınız acaba dükkanı ? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ? Bu ara gayrimenkule yatırım yapmak istiyorum zaten konu da açmıştım bunla alakalı .Bende başka bir şehirden dükkan aldım ama yeni gelişen bir bölge den.
Borcu aylık olarak cerez parası denecek bir tutar. Ama yeni gelisen bir bölge olduğu için henüz kiraya veremedim. Cunku daha oturum bile yeni yeni yapiliyor. Pandemi etkiledi sureci yavaslatti.
Gerçi alırken de bunu bilerek aldık çocukların üniversite eğitimleri için yatırım olsun diye aldık.
Sizin için hayırlısı olsun. Bende kenarda duvar paranın elle tutulur birseye yatırılması düşünüyorum. Ev olur, dükkan olur, arsa olur ama gözle görülür bir tapusu olsun elimde isterim.
Vesbe bedelsiz bölündü hisse sayınız o yüzden artmıştır. Fiyat olarak düşeceği miktar henüz yansıtılmamış o yüzden yüksek görünüyor. Şuan bende de o şekildeBirsey anlatacağım aksam aksam şoklardayım.
Ben hisse senedi almaya başlamıştım bu sene yatırım için.
Az az birkaç firmanın kağıtlarını biriktiriyorum
Bu akşam üstü bakayim dedim birde ne göreyim yaklaşık 4500 tl lik bir hisse senedi daha görünüyor hesapta ben şok.
Bende mesela 12 tane olan hisseden ilave 90 tane daha var hesapta görünen
Ne oldu, nasıl oldu, yanlislik mi oldu olduysa nasıl olur böyle birsey bilmiyorum.
Şuan hisse hesabımda +4500 civarı havadan gelen birsey var. Doviz artınca da dün ekra görüntüsü almıştım hisselerin kar-zarar durumunu göreyim diye, şimdi de Ekran görüntüleri aldım. Bakim ne çıkacak bu isin sonunda
Bu arada bu ay para mayalama işini yapmıştım. Hani diyorum onun mu etkisi oldu diyeceğim ama yok ya o kadar da değildir diyorum. Eşime gösterdim şuan o da şaşırdı beklemedeyiz pazartesi olsun ortaya çıkar.
Vesbe bedelsiz bölündü hisse sayınız o yüzden artmıştır. Fiyat olarak düşeceği miktar henüz yansıtılmamış o yüzden yüksek görünüyor. Şuan bende de o şekilde
Evet bölünme sebebiyle artmış. Bir an bölünme öncesi fiyatı görünce de bir sok geçirmedim degilVesbe bedelsiz bölündü hisse sayınız o yüzden artmıştır. Fiyat olarak düşeceği miktar henüz yansıtılmamış o yüzden yüksek görünüyor. Şuan bende de o şekilde
Bende bu sabah bakınca anladım.sana yazacaktım bölünme olmuş hiç söylemiyorsun diye.
Bende 12 vardı. 89 ilave geldi bölünme ile. Bende bugün 24 tane daha alıp 125 e tamamladım.
Vesbe önümüzdeki ay temettü verecekti degil mi?