- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #22.461
Ben avans hesaptan aklıma geldikçe 50 100 tl lik alıyorumvalla gecen aylarda verdı temettu bence vesbe
gelecek ay yok dıye bılıyorum ama bu ara ben 1 tl atamıyorum kenara, o yuzden uzaklastım, hatta ek hesaba gırıyorum 2 aydır
Merhaba hanimlar, elimizdekiler bozulmalimi beklemelimi acaba?
Elimde biraz altin ve euro var.
Yakin zamanda tasinmak ve ev almak zorunda kalacagim en azindan 3 5 kurus fazlaya bozmak istiyorum.
Beklenmelimi yoksa daha ustunu gormez elindekileri bozdurmu dersiniz?
Bende kendi evimi satip, yenisini almaya calisirken elimdeki evden de olmaktan korkup kiraya verip, kiralik ev tutmaya karar verdim.evler inanılmaz pahalılaşıyor
Bende kendi evimi satip, yenisini almaya calisirken elimdeki evden de olmaktan korkup kiraya verip, kiralik ev tutmaya karar verdim.
Ev satmakta almakda çok sıkıntı bu ara.
Zoe donemin daha da zoru bir donemden geciyoruz sanki, hic sonu gelmeyecek gibi.bizim kentsel dönüşümde bir ev var
valla bitince ne yapıcaz kara kara düşünmekteyim.
Zoe donemin daha da zoru bir donemden geciyoruz sanki, hic sonu gelmeyecek gibi.
yesa uzmanlık alanından bir sorum var sana
vesbe de bölünen hisseler ayrı bir şutunda görünüyordu tüm gün.
Şimdi o sütun tamamen silinmiş. Diğeri ile de birlesmemis. Acaba yarına düzelir mu. İlk gün diye mi ortalık karıştı biraz
Düzel canım, sistemsel hata olmuş. Şimdi normale döndüduzelır canım :)
Merhaba kızlar iyi akşamlar
2 yıl önce evimi yaptırıp sıfırdan döşeyip hayata da bir başıma sıfırdan başlama kararı aldığımdan bu yana biriktirdiğim altınları 14 ekimde bozdurdum ne zamandır gözüme kestirdiğim bir dükkan vardı onu almak nasip oldu
15 Ekim'de para bir yana tapu bir yana alışverişimizi yaptık.
Elimdeki bütün altınlarla hiç borçsuz dükkanı alabiliyordum ama ziynet altınlarımı bozdurmadım
Annemden 25000 tl aldım hemen euro ya çevirdim 2400 euro etti
Küçük oğlandan 8 cumhuriyet ve 1 çeyrek aldım
Küçük oğlanın 1 çeyreğini ödedim
Şimdi kaldığım yerden birikime ve borçlarımı ödemeye devam inşaallah
Amin ,Allah razı olsunSeni ve mücadeleni cok takdir ediyorum Özrengin. Allah yatırımını bereketli kılsın. Maşallah.
Umarim beklemissindir altini en yüksekten bozmussundurBikaç gün daha beklesem mi acaba altınları bozmak için
Temettüdür o muhtemelen. Bölünme olmustu galiba vesbede simdi hatirladim.Birsey anlatacağım aksam aksam şoklardayım.
Ben hisse senedi almaya başlamıştım bu sene yatırım için.
Az az birkaç firmanın kağıtlarını biriktiriyorum
Bu akşam üstü bakayim dedim birde ne göreyim yaklaşık 4500 tl lik bir hisse senedi daha görünüyor hesapta ben şok.
Bende mesela 12 tane olan hisseden ilave 90 tane daha var hesapta görünen
Ne oldu, nasıl oldu, yanlislik mi oldu olduysa nasıl olur böyle birsey bilmiyorum.
Şuan hisse hesabımda +4500 civarı havadan gelen birsey var. Doviz artınca da dün ekra görüntüsü almıştım hisselerin kar-zarar durumunu göreyim diye, şimdi de Ekran görüntüleri aldım. Bakim ne çıkacak bu isin sonunda
Bu arada bu ay para mayalama işini yapmıştım. Hani diyorum onun mu etkisi oldu diyeceğim ama yok ya o kadar da değildir diyorum. Eşime gösterdim şuan o da şaşırdı beklemedeyiz pazartesi olsun ortaya çıkar.
546 dan bpzdurdum canım doları da 9.50 denUmarim beklemissindir altini en yüksekten bozmussundur
Oh cok sükür cok sevindim canim546 dan bpzdurdum canım doları da 9.50 den
Aldım evi
Teşekkür ederim canımOh cok sükür cok sevindim canim
546 dan bpzdurdum canım doları da 9.50 den
Aldım evi
Hayırlı olsun546 dan bpzdurdum canım doları da 9.50 den
Aldım evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?