Yatırım bizden sorulur! :)

valla gecen aylarda verdı temettu bence vesbe

gelecek ay yok dıye bılıyorum ama bu ara ben 1 tl atamıyorum kenara, o yuzden uzaklastım, hatta ek hesaba gırıyorum 2 aydır
Ben avans hesaptan aklıma geldikçe 50 100 tl lik alıyorum 🤣
Bugünde bölünen hisselwe düz hesap olsun diye 125 lot a tamamlamak için aldim biraz 6.25 civariydi. Şimdi düştü 6 tlye
Olsun nasılsa uzun vade.
Altın ve döviz de ufak ufak alacaktım bugun aldığım ödemeden ama fiyatlar uctu diye tl olarak koydum kenara dursun şimdilik.
Anlık inerse o zaman alırım dedim

Merhaba hanimlar, elimizdekiler bozulmalimi beklemelimi acaba?
Elimde biraz altin ve euro var.
Yakin zamanda tasinmak ve ev almak zorunda kalacagim en azindan 3 5 kurus fazlaya bozmak istiyorum.
Beklenmelimi yoksa daha ustunu gormez elindekileri bozdurmu dersiniz?

evler inanılmaz pahalılaşıyor

Bende kendi evimi satip, yenisini almaya calisirken elimdeki evden de olmaktan korkup kiraya verip, kiralik ev tutmaya karar verdim.
Ev satmakta almakda çok sıkıntı bu ara.

bizim kentsel dönüşümde bir ev var
valla bitince ne yapıcaz kara kara düşünmekteyim.

yesa yesa uzmanlık alanından bir sorum var sana 🙂
vesbe de bölünen hisseler ayrı bir şutunda görünüyordu tüm gün.
Şimdi o sütun tamamen silinmiş. Diğeri ile de birlesmemis. Acaba yarına düzelir mu. İlk gün diye mi ortalık karıştı biraz

Merhaba kızlar iyi akşamlar

2 yıl önce evimi yaptırıp sıfırdan döşeyip hayata da bir başıma sıfırdan başlama kararı aldığımdan bu yana biriktirdiğim altınları 14 ekimde bozdurdum ne zamandır gözüme kestirdiğim bir dükkan vardı onu almak nasip oldu
15 Ekim'de para bir yana tapu bir yana alışverişimizi yaptık.

Elimdeki bütün altınlarla hiç borçsuz dükkanı alabiliyordum ama ziynet altınlarımı bozdurmadım

Annemden 25000 tl aldım hemen euro ya çevirdim 2400 euro etti

Küçük oğlandan 8 cumhuriyet ve 1 çeyrek aldım

Küçük oğlanın 1 çeyreğini ödedim

Şimdi kaldığım yerden birikime ve borçlarımı ödemeye devam inşaallah 😁

Seni ve mücadeleni cok takdir ediyorum Özrengin. Allah yatırımını bereketli kılsın. Maşallah.

Birsey anlatacağım aksam aksam şoklardayım.
Ben hisse senedi almaya başlamıştım bu sene yatırım için.
Az az birkaç firmanın kağıtlarını biriktiriyorum
Bu akşam üstü bakayim dedim birde ne göreyim yaklaşık 4500 tl lik bir hisse senedi daha görünüyor hesapta ben şok.
Bende mesela 12 tane olan hisseden ilave 90 tane daha var hesapta görünen 😱
Ne oldu, nasıl oldu, yanlislik mi oldu olduysa nasıl olur böyle birsey bilmiyorum.
Şuan hisse hesabımda +4500 civarı havadan gelen birsey var. Doviz artınca da dün ekra görüntüsü almıştım hisselerin kar-zarar durumunu göreyim diye, şimdi de Ekran görüntüleri aldım. Bakim ne çıkacak bu isin sonunda
Bu arada bu ay para mayalama işini yapmıştım. Hani diyorum onun mu etkisi oldu diyeceğim ama yok ya o kadar da değildir diyorum. Eşime gösterdim şuan o da şaşırdı beklemedeyiz pazartesi olsun ortaya çıkar.
Temettüdür o muhtemelen. Bölünme olmustu galiba vesbede simdi hatirladim.

Son düzenleme:
X