Yatırım bizden sorulur! :)

Malesef 2017 den beri böyle durum.Biz ne kadar biriktirsekte yerimizde sayıyor gibi oluyoruz.Kredilerde çok yüksek ne kadar çok peşinat biriktirirsek o kadar iyi gibi düşünüyoruz ama olmuyor.Umarım içinize sinen istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz.Kredi ödeme konusunda bir sıkıntınız yoksa, ev arayışını hızlandırmanız daha uygun olur gibi.Bazen uygun evler denk geliyor,hem kredi faizleri düşerse yapılandırma yapılır.Olurda faiz düşerse zaten ev fiyatları iyice artar.

Yavaş yavaş aynı şeyi ben de düşünmeye başladım. Haklısınız, hele bir de faizler düşerse, bu ev fiyatları daha da artacak gibi...

ters köşe değil bence tokat oldu
ters köşe olsa iyi...

Yarın ev için fiyat alacağız anlaşırsak elimdeki altın ve doları hemen bozsam mı yoksa pazartesiye ne olur yaaa üfff ne kadar stresliymiş

Yarın ev için fiyat alacağız anlaşırsak elimdeki altın ve doları hemen bozsam mı yoksa pazartesiye ne olur yaaa üfff ne kadar stresliymiş

ya ben yanlış mı hatırlıyorum sen ev almamış mıydın?
kredi çekeceksiniz bi bankayla görüşün kredi oranları da düşecek büyük ihtimal
ya valla ben olsam beklerdim biraz, bir kaç yorum okuyun bakalım ne diyor?

Yok canım ben hiç ev almadımarabayı okumuşsundur belki
Seninle hiç bir topikte denk gelmedik herhalde

Kredi çekmicem o yüzden altın ve dolar düşmeden bozdurayım mı diyorum

Hayırlı olsun, gönlünüze göre bir ev nasip olsun inşaallah
Şöyle yapın böyle yapın diyemem ama doların yükselişi ev fiyatları dahil her şeye yansıyacaktır, örneğin 800 bin liralık bir ev bir anda 50 bin lira birden artabilir, ki şu sıra taşınır taşınmaz mülklerin satışında bir gün gördüğünüz fiyatı ertesi gün göremiyorsunuz.
Şu dönemde kredi çekmemek de mantıklı bir karar.

Amin inşallah ablacım
Bakalım yarın ola hayrola

Merhaba hanimlar, elimizdekiler bozulmalimi beklemelimi acaba?
Elimde biraz altin ve euro var.
Yakin zamanda tasinmak ve ev almak zorunda kalacagim en azindan 3 5 kurus fazlaya bozmak istiyorum.
Beklenmelimi yoksa daha ustunu gormez elindekileri bozdurmu dersiniz?

Birsey anlatacağım aksam aksam şoklardayım.
Ben hisse senedi almaya başlamıştım bu sene yatırım için.
Az az birkaç firmanın kağıtlarını biriktiriyorum
Bu akşam üstü bakayim dedim birde ne göreyim yaklaşık 4500 tl lik bir hisse senedi daha görünüyor hesapta ben şok.
Bende mesela 12 tane olan hisseden ilave 90 tane daha var hesapta görünen
Ne oldu, nasıl oldu, yanlislik mi oldu olduysa nasıl olur böyle birsey bilmiyorum.
Şuan hisse hesabımda +4500 civarı havadan gelen birsey var. Doviz artınca da dün ekra görüntüsü almıştım hisselerin kar-zarar durumunu göreyim diye, şimdi de Ekran görüntüleri aldım. Bakim ne çıkacak bu isin sonunda
Bu arada bu ay para mayalama işini yapmıştım. Hani diyorum onun mu etkisi oldu diyeceğim ama yok ya o kadar da değildir diyorum. Eşime gösterdim şuan o da şaşırdı beklemedeyiz pazartesi olsun ortaya çıkar.

Şuan hesapta benim aldığım hissenin haricinde
89 lot Vesbe var hesabımda
Benim daha önceden aldığım ayrı, bu ayri görünüyor.
Resim atamıyorum buraya

Arkadaşlar altın bozdurmaktan bahsedilmiş.
Ben de biriken altınlarla yatak odamı yenılecegeım kasımda bozdururm diyorum
Ama sizce napsam ? Kasım da altın düşer mi yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…