- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.401
Ben de altinda tutuyorum simdilik. Ne olacagi belli degil piyasalarin.Aynen ben şok oldum
Geçen yıl ile bu yıl arasında uçurum var
Artık somut altınım öyle kalsın diyorum ileride çocuğumun eğitimine harcarim.
Benim hatam o zaman internet bankacılığı aktif değildi param somut altın istee.Ben de altinda tutuyorum simdilik. Ne olacagi belli degil piyasalarin.
Nomuu nası gidiyor, ben yatırım falan takip edemiyorum epeydir. dublin'e geleli bir ay olmak üzere, alışmaya çalışıyorum buralara. nasıl gidiyor okul, alıştın mı yeni düzeneSelam kızlar ıyisiniz umarim.
Bende durumlar aynı.
Coin toparladı kâr gördüm derken az bekliyim daha cikar dedim anaparadan eksiye düştüm yine.
100 lira 100 lira görüp kaçıp düşük toplamalı sanirim.
Başka türlü yerimizde sayıyoruz.
Bu arada kiz @yesa nerelerdesin? :)
Nomuu nası gidiyor, ben yatırım falan takip edemiyorum epeydir. dublin'e geleli bir ay olmak üzere, alışmaya çalışıyorum buralara. nasıl gidiyor okul, alıştın mı yeni düzene
Yüksek lisans için geldim nomum, bakalım artık gerisine :))Aaa ben kaçırdım bu gelişmeyi.
Hayırlı olsun canım iş için mi?
Ben de alıştım sayılır. Mecbur insan her şeye alışıyor. O kadar yorucu ki gunler inan ben de takip edemiyorum. Ama dun gece coini biraz yüksek yakalayınca satış yaptim. Gelen kâr 300 onu kurtarayım bari dedim. Kac ay oldu in çık in çık bir lira göremedim malum
Yüksek lisans için geldim nomum, bakalım artık gerisine :))
Benim coin sepeti nisandan beri aynı şekilde duruyorsatmadım da almadım da
Alışılıyor nomum, bebek de alıştıysa en önemlisi o zaten
Ülke ekonomisiyle birlikte bizler de çöktük hepimiz bataktayizHey gidi hey, bir zamanların zenginler kulübü ıssız adaya dönmüş
Azıcık pozitif enerji üfleyelim topiğeÜlke ekonomisiyle birlikte bizler de çöktük hepimiz bataktayiz
Dolarin keyfi pasada yok vallaAzıcık pozitif enerji üfleyelim topiğe
Her şey düzelir sıkmayın canınızıdeyin bakalım nolcek bu doların hali, hisseler 2 ters bir düz gidiyor, viob yönünü şaşırdı, yatırımcılar olarak dümen kilitlenmiş gemiler gibiyiz karaya çarpcez
Kör talih can yelekleri de patlak çıkar şimdi
Faiz beklentilerinde ters köşe olabilir, geçen ay olduğu gibiDolarin keyfi pasada yok vallane olacak sokaktaki insanin bile aklina gelecek faiz arttirimiyla dolarin atesini almaya çalışacaklar, zaten piyasada sacma bir sekilde fazla tl var. sonuç dolar 10 tl, faizler tavan borsada da cakallar yenileri tokatlayacak .
Ayy pozitif enerji dedim de yine karanlığa gitti post
Bizi bu hale bunlar getirdi herşeyin en kötüsünü planlıyoruz artik yasama sevincimi caldilar yaFaiz beklentilerinde ters köşe olabilir, geçen ay olduğu gibidolar 10 liralık psikolojik sınırı geçerse ver elini 12 lira olur mu
Allah'ım senaryolara bak, pozitif derken ağzımız neler konuşuyor hahahahahaa
Piyasa yanıyor biz yanıyor, varille soğuk içsek sönmez
Krediler cok yükseldi. Eğer çekilecek miktar azsa ben alırdım. Ev evdir mis gibi.Yatırımcı kızlar altın ve dolar artmışken yaaa elimdeki altını ve doları bozsam 2+1 eve mi yatırsam bilemedim eşim bana bıraktı kararı bilemiyorum oturmak için değil kiraya vereceğim
Kredi çekmicem canım 30 bin kadar açığım var onu da elden borç alacam eğer evi alırsakKrediler cok yükseldi. Eğer çekilecek miktar azsa ben alırdım. Ev evdir mis gibi.
Ev olur o zaman mantikliKredi çekmicem canım 30 bin kadar açığım var onu da elden borç alacam eğer evi alırsak
Bikaç gün daha beklesem mi acaba altınları bozmak içinEv olur o zaman mantikli