Yatırım bizden sorulur! :)

Nomuu nası gidiyor, ben yatırım falan takip edemiyorum epeydir. dublin'e geleli bir ay olmak üzere, alışmaya çalışıyorum buralara. nasıl gidiyor okul, alıştın mı yeni düzene

Nomuu nası gidiyor, ben yatırım falan takip edemiyorum epeydir. dublin'e geleli bir ay olmak üzere, alışmaya çalışıyorum buralara. nasıl gidiyor okul, alıştın mı yeni düzene

Aaa ben kaçırdım bu gelişmeyi.
Hayırlı olsun canım iş için mi?

Ben de alıştım sayılır. Mecbur insan her şeye alışıyor. O kadar yorucu ki gunler inan ben de takip edemiyorum. Ama dun gece coini biraz yüksek yakalayınca satış yaptim. Gelen kâr 300 onu kurtarayım bari dedim. Kac ay oldu in çık in çık bir lira göremedim malum

Yüksek lisans için geldim nomum, bakalım artık gerisine :))
Benim coin sepeti nisandan beri aynı şekilde duruyor satmadım da almadım da
Alışılıyor nomum, bebek de alıştıysa en önemlisi o zaten

Yüksek lisans için geldim nomum, bakalım artık gerisine :))
Benim coin sepeti nisandan beri aynı şekilde duruyor satmadım da almadım da
Alışılıyor nomum, bebek de alıştıysa en önemlisi o zaten

Ayy cok guzel sevindim senin adına. :)
Coini bir sattım dayanamadım. Düşerse alirim yine diye bekliyorum ama isim belli olmaz :)

Selamlar
Bitcoinde yatırdığım ama paraya geldim. Çok şükür zararımız yok şimdilik.
Hisse senetleri de de 2 tanesini satıp başka kağıt aldım. Her birinden 50-60 tl kar ile sattım. Ara ara dusmuslerdi kar görünce sattım.
Birde aksigortadan geçen ay temettü almışım haberin yok. Şimdi hesapları geriye dönük kontrol ederken gördüm. Çok çirkef değil tabi 7 kusur tl çık ama olsun yine de mutlu etti ilk temettü alişim.

Ülke ekonomisiyle birlikte bizler de çöktük hepimiz bataktayiz
Azıcık pozitif enerji üfleyelim topiğe
Her şey düzelir sıkmayın canınızı deyin bakalım nolcek bu doların hali, hisseler 2 ters bir düz gidiyor, viob yönünü şaşırdı, yatırımcılar olarak dümen kilitlenmiş gemiler gibiyiz karaya çarpcez
Kör talih can yelekleri de patlak çıkar şimdi

Dolarin keyfi pasada yok valla ne olacak sokaktaki insanin bile aklina gelecek faiz arttirimiyla dolarin atesini almaya çalışacaklar, zaten piyasada sacma bir sekilde fazla tl var. sonuç dolar 10 tl, faizler tavan borsada da cakallar yenileri tokatlayacak .
Ayy pozitif enerji dedim de yine karanlığa gitti post

Faiz beklentilerinde ters köşe olabilir, geçen ay olduğu gibi dolar 10 liralık psikolojik sınırı geçerse ver elini 12 lira olur mu
Allah'ım senaryolara bak, pozitif derken ağzımız neler konuşuyor hahahahahaa
Piyasa yanıyor biz yanıyor, varille soğuk içsek sönmez

Yatırımcı kızlar altın ve dolar artmışken yaaa elimdeki altını ve doları bozsam 2+1 eve mi yatırsam bilemedim eşim bana bıraktı kararı bilemiyorum oturmak için değil kiraya vereceğim

Bizi bu hale bunlar getirdi herşeyin en kötüsünü planlıyoruz artik yasama sevincimi caldilar ya

Yatırımcı kızlar altın ve dolar artmışken yaaa elimdeki altını ve doları bozsam 2+1 eve mi yatırsam bilemedim eşim bana bıraktı kararı bilemiyorum oturmak için değil kiraya vereceğim
Krediler cok yükseldi. Eğer çekilecek miktar azsa ben alırdım. Ev evdir mis gibi.

Günaydın herkese :))
Buraya en son bir ay önce yazdığımda dolar hedefime ulaştığımı, gram altını bozdurup TL'ye vadeliye döndüğümü, o günkü rakamlarla tekrar grama dönersem 580 gram alabilecek TL'm olduğunu yazmıştım. Bir hafta sonra TL'nin vadesi dolunca tekrar gram yaptım parayı, elimdeki parayı da ekleyerek. 587 gram alabildim. Aradan geçen 20 günde altın da dolar da uçtu.
Bugün az önce, şu son haliyle ne kadar param var, iyi bir peşinat oluyorsa uzatmayayım, hepsini peşinat yapıp üstünü kredi çekip, gözümü karartıp alayım artık dedim. Kızıma ev alacağım, derdim bu.

Sarı sitede, favorilere alıp, takip ettiğim bir kaç ev var. Dönüp bir baktım ki, tüm o evlerin fiyatlarına 95 ile 200 bin arasında zam yapmışlar. Hele bir ev var ki bu evi özellikle biliyorum, çünkü benim fiyat aralığımın çok üstündeydi ama yerini çok beğenip, dayanamayıp eklemiştim favorilerime. 10 Eylül'de listelere girdi. Geçen haftaya kadar evin fiyatı 950.000 idi şimdi 1.250.000. Üstelik ev kiracılı...

Ne yaparsam yapayım, uçan ev fiyatlarına ulaşamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…