Yatırım bizden sorulur! :)

bugün daha da artmış vakalar.gene evlere kapanırsak okullar açılmazsa ne yapacağız bilemiyorumçocuk okuldan soğumuş zaten online olsun diyor şimdiden.belki de haklı bilmiyorum
Offfff aynen ya benim büyük kızımda öyle söylüyor sürekli yatmak istiyor evde ancak telefonla zaman geçiriyor

Küçüğümü kreşe yazdırdım

Artık bitsin ya vallahi çok sıkılıyoruz çocuklarımız okullarına rahatça gidip gelsinler yoksa psikolojimiz çökecek

Allah tez zamanda şifa versin canım benimde diş etlerime vurmuştu bunada şükür daha beterini göstermesin. Bebek emziriyormuşsun moralini elinden geldiğince düşürmemeye çalış,hepsi geçecek

Cok gecmis olsun Nomu

Cok gecmis olsun insallah hizlica iyilesirsiniz

Cok kötüyüz canim düzelemiyoruz bir türlü
Gün gün sikayetler değişiyor ama hep fenayız.
Öksürük krizleri cok beter.

Allah kimsenin başına vermesin :/
Öksürük biraz daha sürüyor nomım maalesef bebekle kolay değil biliyorum yapabildiğin kadar dinlenmen lazım senin. Yemek yemeniz ne durumda peki?

Istahsiziz ama zorluyoruz kendimizi :/
Kac gun sürüyor mesela?
En çok öksürük perisan etti
Zorla nomum aynen, canın istemese de besleyici şeyler yemeye çalış hep. Bende öksürük olmamıştı ama öksürüklü geçiren yakınlarımda diğer semptomlar bitip ayaklansalar da öksürme hemen geçmedi maalesef. Ne kadar sürdüğü de kişiye göre değişiyor mesela yengem en az 2-3 hafta öksürdü karantina bittikten sonra da, öyle ilk zamanlardaki gibi şiddetli değil tabi zamanla azalıyor işte. Yengemin yaşı büyük tabi hastaneye de yatmıştı zaten, sen gençsin daha kısa sürede atlatırsın yeter ki iyi beslen iyi dinlenmeye çalış. Haberdar et bizi sık sık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…