- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.241
Offfff aynen ya benim büyük kızımda öyle söylüyor sürekli yatmak istiyor evde ancak telefonla zaman geçiriyorbugün daha da artmış vakalar.gene evlere kapanırsak okullar açılmazsa ne yapacağız bilemiyorumçocuk okuldan soğumuş zaten online olsun diyor şimdiden.belki de haklı bilmiyorum
Allah tez zamanda şifa versin canım benimde diş etlerime vurmuştu bunada şükür daha beterini göstermesin. Bebek emziriyormuşsun moralini elinden geldiğince düşürmemeye çalış,hepsi geçecekKızlar merhaba..
Her şey çok kötü.
Yatırım yalan oldu.
Tatil işi yalan oldu.
Ailece covid olduk cok ağır geçiriyoruz.
Ülkenin haline mi üzülelim, kendimize mi, yavrumun şanssızlığına mi bilemedim..
Anlatılmaz yaşanır dedikleri bir şeymiş.
Diş etlerime kadar ağrıyor..
En çok annemi ve bebeğimi düşünüyorum bize dua edin lütfen
Cok gecmis olsun NomuKızlar merhaba..
Her şey çok kötü.
Yatırım yalan oldu.
Tatil işi yalan oldu.
Cok gecmis olsun insallah hizlica iyilesirsinizKızlar merhaba..
Her şey çok kötü.
Yatırım yalan oldu.
Tatil işi yalan oldu.
nomunomuchua nasıl oldunuz daha iyi misiniz
nomunomuchua nasıl oldunuz daha iyi misiniz
Öksürük biraz daha sürüyor nomım maalesefCok kötüyüz canim düzelemiyoruz bir türlü
Gün gün sikayetler değişiyor ama hep fenayız.
Öksürük krizleri cok beter.
Allah kimsenin başına vermesin :/
Çok geçmiş olsunCok kötüyüz canim düzelemiyoruz bir türlü
Gün gün sikayetler değişiyor ama hep fenayız.
Öksürük krizleri cok beter.
Allah kimsenin başına vermesin :/
Istahsiziz ama zorluyoruz kendimizi :/Öksürük biraz daha sürüyor nomım maalesefbebekle kolay değil biliyorum yapabildiğin kadar dinlenmen lazım senin. Yemek yemeniz ne durumda peki?
Zorla nomum aynen, canın istemese de besleyici şeyler yemeye çalış hep. Bende öksürük olmamıştı ama öksürüklü geçiren yakınlarımda diğer semptomlar bitip ayaklansalar da öksürme hemen geçmedi maalesef. Ne kadar sürdüğü de kişiye göre değişiyor mesela yengem en az 2-3 hafta öksürdü karantina bittikten sonra da, öyle ilk zamanlardaki gibi şiddetli değil tabi zamanla azalıyor işte. Yengemin yaşı büyük tabi hastaneye de yatmıştı zaten, sen gençsin daha kısa sürede atlatırsın yeter ki iyi beslen iyi dinlenmeye çalış. Haberdar et bizi sık sık.Istahsiziz ama zorluyoruz kendimizi :/
Kac gun sürüyor mesela?
En çok öksürük perisan etti
Ben düşmesini bekliyorumSelamlar 5 gram aldım az önce
496 ₺
Acılısı yapmak ıstedım hesabi sıfırladım yaBen düşmesini bekliyorum
Çıktı mı bandajların? Evet altın vs olmazsa nakit para harcanıyorAcılısı yapmak ıstedım hesabi sıfırladım ya
Harcanmadan hallolsun dedim. Artık 3 e 5 e bakmıyorum uzun vadeli yatırım olacak.
Burun da aradan çıktığına gore
Hayır çıkmadı canim pazartesi çıkacakÇıktı mı bandajların? Evet altın vs olmazsa nakit para harcanıyor
altınla dolar sunii çıktı diye düşünüyorum .faiz indirimi konuşuunca çıktı.düşünce ben de alacağımmBende cocuklarin bayram harçlıklarını kullanmıştım. Bugün onu yerine koydum onunla da 497dan 1 gr altın, 72 gr da gümüş aldım.