Yatırım bizden sorulur! :)

Altın uzun vadede iyi bir yatırım . Brn bugünlerde almam geriye basıp 470 bandına düşebilir çünkü. Ha çıkabilir de bilemeyiz tam olarak. Ben bekleyeceğim alım için . Hisse senedine geçtim altından. 522 den sattım . İyi bir düşüşte tekrar alacağım. Ytd
Ben şu an elimde 15000 tl tutuyorum düşerse yeniden alırım diye
Önümde bazı halledilmesi gereken işler var onlar için de harcanabilir o nedenle tl olarak birikime devam ediyorum

İşte o belli değil, yani 3 ayda olabilir 3 yılda 🙄
3 ayda büyük zarar edersiniz düşüyor çünkü bu ara. Ama en az 1.5 yıl satmayacaksanız alırdım ben . Düşüşler olacak üzülmeyeceksiniz satmayacaksınız o zamanlar. Eninde sonunda çıkış yapıp kazandırıyor uzun vadede. Ytd

Ben şu an elimde 15000 tl tutuyorum düşerse yeniden alırım diye
Önümde bazı halledilmesi gereken işler var onlar için de harcanabilir o nedenle tl olarak birikime devam ediyorum
Ben de 7000 kadar tl ye geçtim cuma günü. Gerisi hisse senedinde. Altın dolar hepsini gözlüyorum bakalım nolacak?😀

nomunomuchua nomunomuchua geçmiş olsun kaçıncı gündesiniz? Var mı yapabileceğimiz bişey kargoyla falan istediğin bişey olursa yaz hemen

Allah razı olsun canım düşünmeniz yeter. Cok incesin. Negatif ablam var o karşılıyor ihtiyaçlarımızı. Annem 1 haftadır böyle. Ben 4 gündür.

Allah razı olsun canım düşünmeniz yeter. Cok incesin. Negatif ablam var o karşılıyor ihtiyaçlarımızı. Annem 1 haftadır böyle. Ben 4 gündür.
İşyerinden mi geldi? Aşılıydınız sanırım değil mi? Allah grip gibi geçirmeyi nasip etsin . Hastaneye düşürmesin o yeter

valla öyle ya da böyle kapıyoruz hepimiz nomu, kaçamıyorsun bir yerden sonra. ilk zamanlar ağır oluyor ama birkaç güne rahatlayacaksınız inşallah, ilaç içebiliyor musun emzirmeden dolayı?

İşyerinden mi geldi? Aşılıydınız sanırım değil mi? Allah grip gibi geçirmeyi nasip etsin . Hastaneye düşürmesin o yeter

Alt komsuda varmış apartmandan geldi :KK43:

Aşı maşı hikaye.
2 doz biontech oldum üstüne covid olup 20 gün hastanede yattım diyen dolu İnternet..

Allah sonumuzu hayır etsin.
Bu illet çabucak bitsin inşallah.

Kızlar merhaba..
Her şey çok kötü.
Yatırım yalan oldu.
Tatil işi yalan oldu.
Ailece covid olduk cok ağır geçiriyoruz.
Ülkenin haline mi üzülelim, kendimize mi, yavrumun şanssızlığına mi bilemedim..

Anlatılmaz yaşanır dedikleri bir şeymiş.
Diş etlerime kadar ağrıyor..
En çok annemi ve bebeğimi düşünüyorum bize dua edin lütfen:KK43:
Çok geçmiş olsun 🙏

valla öyle ya da böyle kapıyoruz hepimiz nomu, kaçamıyorsun bir yerden sonra. ilk zamanlar ağır oluyor ama birkaç güne rahatlayacaksınız inşallah, ilaç içebiliyor musun emzirmeden dolayı?
Covid ilaclarini içemiyorum ama dr antibiyotik ve parola verdi. Takviye vitaminler alıyoruz.
Evet kaçış yok. 10 sene daha bizimle diyorlar :KK43:
Grip gibi alisacagız galiba.

Alt komsuda varmış apartmandan geldi :KK43:

Aşı maşı hikaye.
2 doz biontech oldum üstüne covid olup 20 gün hastanede yattım diyen dolu İnternet..

Allah sonumuzu hayır etsin.
Bu illet çabucak bitsin inşallah.
Aşı covid olmayı zaten engellemezki entübe olmayı ve ölüm riskini minimuma düşürüyor. Ben buna da razıyım. Aşı olsun herkes başka çaremiz yok şu an

Aylardır taş kemiriyordum bugün bi baktım portföyün %30u yeşil hayırdır inşallah
Edit: hisse senedi için diyorum, kriptoda taş kemirecek bile mecal yok
:nazar::KK15::nazar::nazar::nazar:
Aylardır taş kemiriyordum bugün bi baktım portföyün %30u yeşil hayırdır inşallah
Edit: hisse senedi için diyorum, kriptoda taş kemirecek bile mecal yok
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Aman nazar değmesin yoksa taş kemirmeye devam ederiz gene

Kızlar merhaba..
Her şey çok kötü.
Yatırım yalan oldu.
Tatil işi yalan oldu.
Ailece covid olduk cok ağır geçiriyoruz.
Ülkenin haline mi üzülelim, kendimize mi, yavrumun şanssızlığına mi bilemedim..

Anlatılmaz yaşanır dedikleri bir şeymiş.
Diş etlerime kadar ağrıyor..
En çok annemi ve bebeğimi düşünüyorum bize dua edin lütfen:KK43:
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin inş😔

Çok çok çokkkk geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileşmenizi nasip etsin🤲🤲🤲🤲
bugün daha da artmış vakalar.gene evlere kapanırsak okullar açılmazsa ne yapacağız bilemiyorumçocuk okuldan soğumuş zaten online olsun diyor şimdiden.belki de haklı bilmiyorum

X