Yatırım bizden sorulur! :)

Ben çocukların geleceği için aldığımdan ve az az aldığımdan elimde para erimeden alıyorum. Yoksa para gidiyor,nereye gittiğini bile anlamıyoruz. Her markette oğlum ilk önce sürpriz yumurtaya koşuyor o bile 6-7 tl . 1 gr gümüş parasi
sürpsiz yumurta fiyatlarına ne oldu öyle yaa.eskiden sık sık alırdım kıza.2.95 di sonra 3.5 oldu şimdilerde uçtu gitti fiyatıı

Merhaba kızlar az önce 120 sterlin aldım 1.440 tl kadar tuttu toplam.Psikolojik olarak mobilden gr alinca hemen elim bozdurmaya gidiyor ama bu sterlin işini sevdim gibi. Şu an 187 sterlin oldu ama sanki 187 tl gibi gözümde değersiz elim gitmiyor🙈bi 13 tane daha alırsam düz 200 yaparım inşallah

Merhaba kızlar az önce 120 sterlin aldım 1.440 tl kadar tuttu toplam.Psikolojik olarak mobilden gr alinca hemen elim bozdurmaya gidiyor ama bu sterlin işini sevdim gibi. Şu an 187 sterlin oldu ama sanki 187 tl gibi gözümde değersiz elim gitmiyor🙈bi 13 tane daha alırsam düz 200 yaparım inşallah
Bu arada üstümde 100 tl bile bırakmadım umarım acil bi harcama çıkmaz bikaç gün(çıkarsada kredi kartına teslim😬)

Bereketli olsun canım

Bereketli olsun

Yarın be pazar günü için 100 tl harçlık ayırdım. Yanıma kredi kartı da almazsam olduu bu işş😅
Yaa hiç deme bu kredi kartı üstümde olunca çektiriyorum bişeler heleki temazsız yapmış tilkiler hipnoz etkisi yapıyor dıdıııtt dıdıtttt. Bende belli bi süre çekmek istiyorum elimi kaç aydır kenara hiç bişe atamadım yeni başlıyorum atmaya🤪

Ben çocukların geleceği için aldığımdan ve az az aldığımdan elimde para erimeden alıyorum. Yoksa para gidiyor,nereye gittiğini bile anlamıyoruz. Her markette oğlum ilk önce sürpriz yumurtaya koşuyor o bile 6-7 tl . 1 gr gümüş parasi
Gümüş hakkımda bilgi verir mısınız? Banka hesabı mi? Ne kadar süredir gümüş hesabınız var?

Yaa hiç deme bu kredi kartı üstümde olunca çektiriyorum bişeler heleki temazsız yapmış tilkiler hipnoz etkisi yapıyor dıdıııtt dıdıtttt. Bende belli bi süre çekmek istiyorum elimi kaç aydır kenara hiç bişe atamadım yeni başlıyorum atmaya🤪
Gece alışveriş yaptım 215 tl lik valla. O indirimde bu ucuzlamış derken alıyoruz maalesef😅

Gece alışveriş yaptım 215 tl lik valla. O indirimde bu ucuzlamış derken alıyoruz maalesef😅

175 ₺ ipekyoldan bluz aldım indirime girmişti
135 ₺ tupperware 6 l
185 ₺ tupperware 3 er lt lik.
250 ₺ çocuğa miniş denilen gereksiz figürlerden aldım. Kızı olan bilir 😂

Harcarım diye kenara attıgım para
Bunlarla altın alınır be 😂
Ahh ahh millete sakın kredi kartı almayın derken bi baktım ben almışım ama ne yalan söyleyim çok zevkli yaa🙈

135 ₺ tupperware 6 l

Amannnn ölümlü dünya canımız sağolsunnnn😍

135 ₺ tupperware 6 l

Güle güle kullanın çocuklar zayıf noktamız zaten onların bi mutluluğunu dünyaya değişmeyiz

X