Yatırım bizden sorulur! :)

Herşey kötü. Ne biriktirirsen o kar valla para güven demek

Kendimizi kurtardık ta başkalarımı kaldı kuzum?

Ne varsa onu bölüşuruz bizde
Virüs çoştu herşey pahalı bşr kiracım çıktı boş 3 aydır biri 1 yılı geçti kira vermiyor önce acıdım almadım ama yüzsüzlüğe vurdu . Bir çocuk var sevdiğim okumasına annesine katkıda bulunduğumuz yıllardır. Onun dışında kimseye 5 kuruş vermem valla. Tema ya bağış yapacağım yarın maaş günü . Bizlerde zor durumdayız artık

Benim de daha kiraya vermediğim bir kaç tane gayrimenkul var. Okullar açılmadığı için beklemede hala. Ben her ay aidat veriyorum oraya.
Ama ben hep "az olanı bölüşmek, çok olanı bölüşmekten daha kıymetli" diye bakarım olaya.
O yüzdendir ki varsın borcum 1 ay daha geç ödensin ama gerçekten ihtiyacı olan birinin işi görülsün düşüncesindeyim.
Ve her verilerin kat kat fazlasını Allah yerine koyuyor..
Keşke çok daha fazla kazansak da daha fazla destek olsak

Çocuğa eğitime destek en iyisi. Eli ayağı tutan çalışsın bir zahmet. Gel evimi 200 tl yerine 150 ye temizle o para bir işini görür desek gelmezler. O kadar acımıyorum bu yüzden ben artık

Kızlar merhaba..
Her şey çok kötü.
Yatırım yalan oldu.
Tatil işi yalan oldu.
Ailece covid olduk cok ağır geçiriyoruz.
Ülkenin haline mi üzülelim, kendimize mi, yavrumun şanssızlığına mi bilemedim..

Anlatılmaz yaşanır dedikleri bir şeymiş.
Diş etlerime kadar ağrıyor..
En çok annemi ve bebeğimi düşünüyorum bize dua edin lütfen

Çok geçmiş olsun
İnşallah en az tahribatla atlatırsınız bu süreci.

Aaa çok geçmiş olsun momuinşAllah evde atlatırsınız bu virüsü. Çocuk nasıl? Ona bakacak biri var mı? Evden götürse keşke kendi evine çocuğu bir yakının

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Teşekkürler, altında hep yükselir ya o yüzdenuzden teredutte kaldım.
Uzun vade evet altın mantikli ama bir süredir altın düşüşte. Eger alıp unutacağıniz bir para ise evet altın derdim ama sizin her an kullanılabileceğiniz bir parayı da altına yatırmak mantikli olmaya bilir.
Vadeli de bugün koyduğunuz parayı 10 gün sonra aynen geri alırsınız ama altında bugün aldığınızda anında alış satış arasındaki farka göre gr fiyatı aynı kalsa bile zararda olursunuz

2 sene önce 40000 tl lik altın aldım kenara koydum

Kısa vadede lazım olmayacak parayı altına bağlayıp, al yat unut yapıyorum
Altın uzun vadede iyi bir yatırım . Brn bugünlerde almam geriye basıp 470 bandına düşebilir çünkü. Ha çıkabilir de bilemeyiz tam olarak. Ben bekleyeceğim alım için . Hisse senedine geçtim altından. 522 den sattım . İyi bir düşüşte tekrar alacağım. Ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…