Yatırım bizden sorulur! :)

sürpsiz yumurta fiyatlarına ne oldu öyle yaa.eskiden sık sık alırdım kıza.2.95 di sonra 3.5 oldu şimdilerde uçtu gitti fiyatıı

Merhaba kızlar az önce 120 sterlin aldım 1.440 tl kadar tuttu toplam.Psikolojik olarak mobilden gr alinca hemen elim bozdurmaya gidiyor ama bu sterlin işini sevdim gibi. Şu an 187 sterlin oldu ama sanki 187 tl gibi gözümde değersiz elim gitmiyorbi 13 tane daha alırsam düz 200 yaparım inşallah

Bu arada üstümde 100 tl bile bırakmadım umarım acil bi harcama çıkmaz bikaç gün(çıkarsada kredi kartına teslim)

Bereketli olsun canım

Bereketli olsun

Yarın be pazar günü için 100 tl harçlık ayırdım. Yanıma kredi kartı da almazsam olduu bu işş
Yaa hiç deme bu kredi kartı üstümde olunca çektiriyorum bişeler heleki temazsız yapmış tilkiler hipnoz etkisi yapıyor dıdıııtt dıdıtttt. Bende belli bi süre çekmek istiyorum elimi kaç aydır kenara hiç bişe atamadım yeni başlıyorum atmaya

Gümüş hakkımda bilgi verir mısınız? Banka hesabı mi? Ne kadar süredir gümüş hesabınız var?

Gece alışveriş yaptım 215 tl lik valla. O indirimde bu ucuzlamış derken alıyoruz maalesef

Gece alışveriş yaptım 215 tl lik valla. O indirimde bu ucuzlamış derken alıyoruz maalesef

Ahh ahh millete sakın kredi kartı almayın derken bi baktım ben almışım ama ne yalan söyleyim çok zevkli yaa

Amannnn ölümlü dünya canımız sağolsunnnn

Güle güle kullanın çocuklar zayıf noktamız zaten onların bi mutluluğunu dünyaya değişmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…