- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.181
kaç lira gramı şimdi gümüşün?Ziraat yok
Benim denizbank
Yapikredi de geçen reklam yapıyordu artık bizde de gümüş hesabı var diye bi bakabilirsiniz
Mersine gittin mi kızhergün mü?güne girelim senle bariiii.ben öyle öyle biriktirmiştim gramlarımı.ama güne gitmiyordum sadece parasını gönderiyordum.gün arkadaşlarımı görümcelerim hariç tanımam etmemmm
Yaaa canım benim gelmiş geçmiş olsun Rabbim bir daha yqşatmasınbeyin tümörü ameliyatı .bayağı zor zamanlar geçirdim ama iyiyim şimdilerde .ufak tefek hasarlar kaldı alnımda saçımın içinde onlarda pandemi sebebiyle kaldı yoksa yaptıracaktım çok yakından bakmayınca belli olmuyor zaten.evet herşeyin başı sağlık bu hayatta ama sağlıkta parayla maalesef tedavi oluyor
yok henüz gidemedim ay ortasını bekliyorum.teşekkürler kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.başka yerden bulsunlarMersine gittin mi kız
Yaaa canım benim gelmiş geçmiş olsun Rabbim bir daha yqşatmasın
Offfff yanıyor buralaryok henüz gidemedim ay ortasını bekliyorum.teşekkürler kimseye yaşatmasın düşmanıma bile.başka yerden bulsunlar
aşı konusu açılmış kaçırmışım ona bakıyordum bdv de.tam kaosluk bol kavgalı bir konuOfffff yanıyor buralar
Amin kız
kaç lira gramı şimdi gümüşün?
Bakma işte banlanırsınaşı konusu açılmış kaçırmışım ona bakıyordum bdv de.tam kaosluk bol kavgalı bir konu
yazmamaya çalışacağım yoksa kesin banlanırım zatenBakma işte banlanırsın
vakıfbankta da var artık gümüşBen de alamadım henüz bankam satmıyor ama kızlar alıyor grubumuzdaki ben fiziki altınlarımı sakladım bankadakileri düşüşten önce sattım . Hisse senedi aldım çok zarardaydım bu 2 günde toparlandı bayağı. Umarım böyle devam eder. Sağlam kağıtlar aldım biri hariç
kim verdiBugün 22 tl temmettu yattı hisse aldım:)
kim verdi
Sana yazdıktan sonra bana da mail geldi yesam 2 gün sonra vereceklermiş bana :))Vesbe:)
7’yi görmemiş miydi bir ara?Bilmiyorum ki senin icin bakayım google dan
6.96 dedi
Pazartesi ben de bağış yapacAğım. Tema vakfının bu ülkeye emeği çok büyük. Nurlarda yatsın Hayrettin hocaBugünkü yatırım ülkeme,
Ülkenin dört bir yanı mahşer yeri.
Elimizden birsey gelmez belki evet ama en azindan bir fidan bağışlayarak evlatlarımızın geleceği için yeniden temeller inşa edilmesine destek olabiliriz.
Bugün çocuklarım için 20 adet fidan bağışı yaptım tema vakfına. Daha sonrasındaki süreçler için de yine güvendiğim dernekler üzerinden destek olmaya çalışacağım.