Yatırım bizden sorulur! :)

hergün mü?güne girelim senle bariiii.ben öyle öyle biriktirmiştim gramlarımı.ama güne gitmiyordum sadece parasını gönderiyordum.gün arkadaşlarımı görümcelerim hariç tanımam etmemmm
Mersine gittin mi kız
Yaaa canım benim gelmiş geçmiş olsun Rabbim bir daha yqşatmasın

vakıfbankta da var artık gümüş

Merhaba kızlarbugün sabah aklıma birden geldi,geçen yılda gümüşe heves edip bi hesap kartı çıkarmıştım sonradan gümüş almayıp o kartıda unutmuştum.İçinde tl yok dışarı çıktığımda hemen biraz para atıp 50 gr kadar gümüş alıp unutacam

Bugünkü yatırım ülkeme,
Ülkenin dört bir yanı mahşer yeri.
Elimizden birsey gelmez belki evet ama en azindan bir fidan bağışlayarak evlatlarımızın geleceği için yeniden temeller inşa edilmesine destek olabiliriz.
Bugün çocuklarım için 20 adet fidan bağışı yaptım tema vakfına. Daha sonrasındaki süreçler için de yine güvendiğim dernekler üzerinden destek olmaya çalışacağım.

Pazartesi ben de bağış yapacAğım. Tema vakfının bu ülkeye emeği çok büyük. Nurlarda yatsın Hayrettin hoca

Tünaydın. 100tl altın,200tl sterlin hesaba attım.Gelecekle ilgili hiçbir hayal kuramadan.Önceden olsa toz pembe hayaller kurardım belki,şimdi yaptığım doğru olmayabilir ama diyorumki"daha kötü günler gelirse bu para bile belki ilaç gibi gelecek"

Daha kötü günlerde hem kendime hem cevremize destek olmabilmek için maddiyata ihtiyacımız olacagi kesin. Siz elinizden geleni yaparak iyi birsey yaptığınızı bilin.

Bende hesapta kalan 90 tl ile gr aldım. Olurda yarın öbür gün ihtiyaç halinde kendim yada baskalari için kullanmak adina elimizin altında 3 kuruş birsey olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…