- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.161
Bi dönem döviz olarak atayım dedim bide bunun tadına bakimO zaman kuyumcudan 24 ayar altın ya da ata lira alınabilir
Ayy ben de ayakkabıyı aldım 1tane sonra baktım site yüzde on indirim kodu veriyor hemen iptal ettirdim bu sefer daha indirimli 2 tane aldım. Niye kazıklanalımSen de güle güle kullan canım
Ben sitenin birinden ayakkabıyı sipariş vermiştim başka sitede aynı ayakkabıyı 117 tl ye daha ucuza bulunca hemen siparişi iptal edip diğer siteden sipariş verdim
Ben de alacağım düşerse hlsse senedi satıpAltın düşsün elimde yaklaşık 15000 tl ile alım fırsatı kolluyorum
Sterlin iyidir alınabilir. Param olsa nakit ben de alırdım dövizBi dönem döviz olarak atayım dedim bide bunun tadına bakimaltın olarak alacak olsam çeyrek alacam çeyrekte 800 lerde. Şuan her 50-100 tlem olduğunda sterline çevirecem bakim istikrarla devam edecem mi
600 hic sanmam. Belki seneyeDüşer gene sevinmeyelimaltın 600 olacaktı kaldı 500 de bak
amannn zaten paramızda kalmadı alacak.gümüş neyimize yetmiyor600 hic sanmam. Belki seneye
amannn zaten paramızda kalmadı alacak.gümüş neyimize yetmiyor
hergün mü?güne girelim senle bariiii.ben öyle öyle biriktirmiştim gramlarımı.ama güne gitmiyordum sadece parasını gönderiyordum.gün arkadaşlarımı görümcelerim hariç tanımam etmemmmaynen. Ama ben biraz ayırdım. Gram alıcam 10 gr
Sonra artık hergun alırım ( diyor muşum)
Kız hergün 10 gram nasıl alayimhergün mü?güne girelim senle bariiii.ben öyle öyle biriktirmiştim gramlarımı.ama güne gitmiyordum sadece parasını gönderiyordum.gün arkadaşlarımı görümcelerim hariç tanımam etmemmm
ayy sen ne iş yapıyorsun gün aşırı 1 gram mı?Kız hergün 10 gram nasıl alayim
Belki günaşırı1 gram olur ancak. Ya da 3 günde bi
Nerde o eski günler
Korona yoktu o zamanlar tabii
Allah seniayy sen ne iş yapıyorsun gün aşırı 1 gram mı?kiracımda kaçtı valla yenisini 3 aydır bulamadım altın neyime
ok şimdi anladım net üzerinden mi dükkanda mı satış yapıyorsun?ben de evin geçimine karışmam ama canım isterse alırım bir şeyler.en son 2 süpürge aldım biri robot biri kablolu onları ödüyorum.sağlığım düzeldi ameliyatın etkileri geçti tam iş hayatına döneyim dedim pandemi patladı.Allah seniher ay icin geçerli değil canim. Suan ayda 8 ile 10 bin arası kazanıyorum
Kazancımın hepsi kendime
Eşime katkım yok. Butik işi.
Net canim.ok şimdi anladım net üzerinden mi dükkanda mı satış yapıyorsun?ben de evin geçimine karışmam ama canım isterse alırım bir şeyler.en son 2 süpürge aldım biri robot biri kablolu onları ödüyorum.sağlığım düzeldi ameliyatın etkileri geçti tam iş hayatına döneyim dedim pandemi patladı.
beyin tümörü ameliyatı .bayağı zor zamanlar geçirdim ama iyiyim şimdilerde .ufak tefek hasarlar kaldı alnımda saçımın içinde onlarda pandemi sebebiyle kaldı yoksa yaptıracaktım çok yakından bakmayınca belli olmuyor zaten.evet herşeyin başı sağlık bu hayatta ama sağlıkta parayla maalesef tedavi oluyorNet canim.
Aynen ben de zaten kafama gore alıyordum eve
Ama ben eşya türü şeyler alıyorum
Alıyordumartık birikim yapicam biraz. Bakalım bankada cok para olması nasıl bir his onu goreyım
Geçmiş olsun ne ameliyatıydı? Sağlık olsun gerisi boş
Aynen öyle maalesef.beyin tümörü ameliyatı .bayağı zor zamanlar geçirdim ama iyiyim şimdilerde .ufak tefek hasarlar kaldı alnımda saçımın içinde onlarda pandemi sebebiyle kaldı yoksa yaptıracaktım çok yakından bakmayınca belli olmuyor zaten.evet herşeyin başı sağlık bu hayatta ama sağlıkta parayla maalesef tedavi oluyor
Ziraat bankta gümüş var mı ,siz hangi bankadan alıyorsunuz?amannn zaten paramızda kalmadı alacak.gümüş neyimize yetmiyor
Allah bidaha yaşatmasın,şuanda darda olanlarında yardımcısı olsunbeyin tümörü ameliyatı .bayağı zor zamanlar geçirdim ama iyiyim şimdilerde .ufak tefek hasarlar kaldı alnımda saçımın içinde onlarda pandemi sebebiyle kaldı yoksa yaptıracaktım çok yakından bakmayınca belli olmuyor zaten.evet herşeyin başı sağlık bu hayatta ama sağlıkta parayla maalesef tedavi oluyor
ben almadım hiç iş bankası ve garanti kullanıyorum onlarda yok.alan arkadaşlar görürse yazarlar nereden aldıklarınıZiraat bankta gümüş var mı ,siz hangi bankadan alıyorsunuz?
Ziraat bankta gümüş var mı ,siz hangi bankadan alıyorsunuz?
ben almadım hiç iş bankası ve garanti kullanıyorum onlarda yok.alan arkadaşlar görürse yazarlar nereden aldıklarını
Tamam teşekkürlerZiraat yok
Benim denizbank
Yapikredi de geçen reklam yapıyordu artık bizde de gümüş hesabı var diye bi bakabilirsiniz