- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.602
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.121
Teşekkür ederim. Oldukça izole bir tatil yapmaya çalışıyorum, inşallah hastalık falan kapmadan evime dönerimtatilden büyük yatırım mı olur.sonbahara eve hapsolacağız gene.o yüzden şimdiden gezmek lazım.iyi tatiller
Batırım varaaa biri yazdı buraya sonundavar mı yatırım matırım bu ara?
Bereketli olsun canım ha gayretSelamlar
Ne sessizz kalkmış buralar böyle
350 lira el işinden param geldi. 400 lira yeni doğan bebeğim için yattı. Üzerine ekledim 825ten bir çeyrek aldım bugün.
20 tane oldular. Hedefim 24tü. Bakalım yıl sonuna kadar 4 tane daha alabilecek miyim
Hepsi buruna mı gidecek sorması ayıptır ne kadara yaptıracaksınızSelamlaraltınlar bozduruldu sıfırlandım
23 bin bankadan aldım 2 gün sonra burun amelıuatı olacağım
Ağustos ayından ıtbaren uzun vadeli yatırımlar dusunuyorum artık.
Evet hepsiHepsi buruna mı gidecek sorması ayıptır ne kadara yaptıracaksınız
Güle güle kullanın. Herşey pahalı ama ihtiyaç olunca alıyoruz mecburYaklaşık 1300 tl lik kendime harcama yaptım
2 kaban 500 tl
3 dış giyim (tunik ) 300 tl civarı
1 spor ayakkabısı 500 tl civarı
Şimdiden şifa diliyorum canım. Evet geçen yıl bana en son 9.5 bin olabileceğini söyleyen dra bir buçuk ay önce 18 bine oldum. Bende altın bozdurarakEvet hepsipiyasaya gore uygun bile sayılır
Geçen sene ile bu sene arasında abartısız 2 kat fiyat var artık
23 bin ile 25 arası olacak. Kıkırdak durumuna gore
Cok tesekkurlerŞimdiden şifa diliyorum canım. Evet geçen yıl bana en son 9.5 bin olabileceğini söyleyen dra bir buçuk ay önce 18 bine oldum. Bende altın bozdurarak
Çok iyi olmuş. Moral çok önemli bütün güzel enerjinle gir canımCok tesekkurler
Temmuzda zam yapacağını söylemişti doktorum bir de . Zamsiz fiyattan oldum temmuz öncesi anlasmıstım
İnşallah.Çok iyi olmuş. Moral çok önemli bütün güzel enerjinle gir canım
Hoşgeldiniz sterlin hiç aklıma gelmemişti bakayım biSelam arkadaşlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bende her yaz altın olarak yatırım yapmaya çabalardım ama bu yaz ekonomi bizide etkikedi. Baktım altın alamıyorum dedim banka hesabımdan sterlin bitiktireyim 3-5 damlaya damlaya göl olur misali.Geçen yılla bu yılı kıyaslayarak döviz kurlarına baktım altına eş değer olarak nerdeyse sadece sterlin kazandırmış.(Tabi benim anladığım kadarıyla YTD) Umarım aldıklarımı unuturum elim hemen bozdurmaya gitmez
Oldun mu olacak mısın burun ameliyatı amy?Evet hepsipiyasaya gore uygun bile sayılır
Geçen sene ile bu sene arasında abartısız 2 kat fiyat var artık
23 bin ile 25 arası olacak. Kıkırdak durumuna gore
Hesaptan en az 4 sterlin alabiliyorum 47 tl ye falan geliyor. Dün ilk defa 50 sterlin alıp açılış yaptım. Bozdurmamak içinde hani 50 sterlin değilde 50 tl gibi değersizmiş psikolojisine soktum kendimi unutmak içinHoşgeldiniz sterlin hiç aklıma gelmemişti bakayım bi
Cumartesı sabahı olacağımOldun mu olacak mısın burun ameliyatı amy?
Bilgi edineyim uzun süre, anlayayım durumu.Hesaptan en az 4 sterlin alabiliyorum 47 tl ye falan geliyor. Dün ilk defa 50 sterlin alıp açılış yaptım. Bozdurmamak içinde hani 50 sterlin değilde 50 tl gibi değersizmiş psikolojisine soktum kendimi unutmak için
Öyle öyle birikir 10 tl ile bile hisse senedi alıyoruz bazenHesaptan en az 4 sterlin alabiliyorum 47 tl ye falan geliyor. Dün ilk defa 50 sterlin alıp açılış yaptım. Bozdurmamak içinde hani 50 sterlin değilde 50 tl gibi değersizmiş psikolojisine soktum kendimi unutmak için