Yatırım bizden sorulur! :)

Bereketli olsun canım ha gayret

Selam arkadaşlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bende her yaz altın olarak yatırım yapmaya çabalardım ama bu yaz ekonomi bizide etkikedi. Baktım altın alamıyorum dedim banka hesabımdan sterlin bitiktireyim 3-5 damlaya damlaya göl olur misali.Geçen yılla bu yılı kıyaslayarak döviz kurlarına baktım altına eş değer olarak nerdeyse sadece sterlin kazandırmış.(Tabi benim anladığım kadarıyla YTD ) Umarım aldıklarımı unuturum elim hemen bozdurmaya gitmez

Evet hepsi piyasaya gore uygun bile sayılır
Geçen sene ile bu sene arasında abartısız 2 kat fiyat var artık

23 bin ile 25 arası olacak. Kıkırdak durumuna gore
Şimdiden şifa diliyorum canım. Evet geçen yıl bana en son 9.5 bin olabileceğini söyleyen dra bir buçuk ay önce 18 bine oldum. Bende altın bozdurarak

Hoşgeldiniz sterlin hiç aklıma gelmemişti bakayım bi

Hoşgeldiniz sterlin hiç aklıma gelmemişti bakayım bi
Hesaptan en az 4 sterlin alabiliyorum 47 tl ye falan geliyor. Dün ilk defa 50 sterlin alıp açılış yaptım. Bozdurmamak içinde hani 50 sterlin değilde 50 tl gibi değersizmiş psikolojisine soktum kendimi unutmak için

Hesaptan en az 4 sterlin alabiliyorum 47 tl ye falan geliyor. Dün ilk defa 50 sterlin alıp açılış yaptım. Bozdurmamak içinde hani 50 sterlin değilde 50 tl gibi değersizmiş psikolojisine soktum kendimi unutmak için
Öyle öyle birikir 10 tl ile bile hisse senedi alıyoruz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…