- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.141
Hadi bakalım kısa zamanda iyileşirsin ve istediğin gibi olur umarımCumartesı sabahı olacağım
Parayı çektim bankadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım kısa zamanda iyileşirsin ve istediğin gibi olur umarımCumartesı sabahı olacağım
Parayı çektim bankadan
İnşallah. kayınvalıde de yarın gelecek 1 hafta kalacak . Bennde ayaklarımı uzatıp yatak odasında takılırım artıkHadi bakalım kısa zamanda iyileşirsin ve istediğin gibi olur umarım
Netflix den sevdiğin filmleri dizileri izle keyfine bak vallaİnşallah. kayınvalıde de yarın gelecek 1 hafta kalacak . Bennde ayaklarımı uzatıp yatak odasında takılırım artık
DenerimNetflix den sevdiğin filmleri dizileri izle keyfine bak valla
Fakirliğime ver nolur hisse senedi almak ne demek hiç bi fikrim yok. Vallahi çocukların geleceğine hiç bişe yapamamaktansa 3-5 döviz yapa yapa biriktireyim dedim hiç yoktan iyikuyumcum öldüm sanıyordur herhalde kaç aydır uğrayıp 1 grm alamadım. En azından ayda 1 de olsa uğrardım ama bu dönem hayal gibiÖyle öyle birikir 10 tl ile bile hisse senedi alıyoruz bazen
Damlaya damlaya göl olur.Fakirliğime ver nolur hisse senedi almak ne demek hiç bi fikrim yok. Vallahi çocukların geleceğine hiç bişe yapamamaktansa 3-5 döviz yapa yapa biriktireyim dedim hiç yoktan iyikuyumcum öldüm sanıyordur herhalde kaç aydır uğrayıp 1 grm alamadım. En azından ayda 1 de olsa uğrardım ama bu dönem hayal gibi
Borsa yanii şirketlerin hisse senetleri var. Ama hiç bilmiyorsan asla girme bu işe. Elindeki paradanda olursun. Gümüş tavsiye ederim. Gümüş hesabı olan bankadan hesap aç al. Altından çok kazandırdıFakirliğime ver nolur hisse senedi almak ne demek hiç bi fikrim yok. Vallahi çocukların geleceğine hiç bişe yapamamaktansa 3-5 döviz yapa yapa biriktireyim dedim hiç yoktan iyikuyumcum öldüm sanıyordur herhalde kaç aydır uğrayıp 1 grm alamadım. En azından ayda 1 de olsa uğrardım ama bu dönem hayal gibi
Gümüş arkadaşım da çok tavsiye etmişti. Gitsem mi ben de ? niye bu kadar grama takildim bilmiyorum.Borsa yanii şirketlerin hisse senetleri var. Ama hiç bilmiyorsan asla girme bu işe. Elindeki paradanda olursun. Gümüş tavsiye ederim. Gümüş hesabı olan bankadan hesap aç al. Altından çok kazandırdı
Evet canım bi kaç defa hesaptan denedim dayanamayıp bozdum beceremedimDamlaya damlaya göl olur.
Siz altınları fiziki mi alıyorsunuz ?
Ben de alamadım henüz bankam satmıyor ama kızlar alıyor grubumuzdaki ben fiziki altınlarımı sakladım bankadakileri düşüşten önce sattım . Hisse senedi aldım çok zarardaydım bu 2 günde toparlandı bayağı. Umarım böyle devam eder. Sağlam kağıtlar aldım biri hariçGümüş arkadaşım da çok tavsiye etmişti. Gitsem mi ben de ? niye bu kadar grama takildim bilmiyorum.
Yaaa o zaman hiç bulaşmayayım. Niyetim az az sterlin biriktirip 1.000 e kadar çıkmak nasip olursaBorsa yanii şirketlerin hisse senetleri var. Ama hiç bilmiyorsan asla girme bu işe. Elindeki paradanda olursun. Gümüş tavsiye ederim. Gümüş hesabı olan bankadan hesap aç al. Altından çok kazandırdı
O zaman kuyumcudan 24 ayar altın ya da ata lira alınabilirEvet canım bi kaç defa hesaptan denedim dayanamayıp bozdum beceremedim
Çok teşekkür ederim canım ,daha iyileri sizlerin olsunGüle güle kullanın. Herşey pahalı ama ihtiyaç olunca alıyoruz mecbur
Dolar var bende hiç hayrını görmedim bir iniyor bir çıkıyor bozdurmayı düşünmüyorum dursunYaaa o zaman hiç bulaşmayayım. Niyetim az az sterlin biriktirip 1.000 e kadar çıkmak nasip olursa
Ihtiyaç olunca duramıyor insan tabiEvet canım bi kaç defa hesaptan denedim dayanamayıp bozdum beceremedim
Ohh ohhhBen de alamadım henüz bankam satmıyor ama kızlar alıyor grubumuzdaki ben fiziki altınlarımı sakladım bankadakileri düşüşten önce sattım . Hisse senedi aldım çok zarardaydım bu 2 günde toparlandı bayağı. Umarım böyle devam eder. Sağlam kağıtlar aldım biri hariç
Ben de aldım dün 2 ayakkabı 600 e. Maalesef indirimde bile çok pahalılar. Dolar euroya endeksli olduklarındanÇok teşekkür ederim canım ,daha iyileri sizlerin olsun
Tabiki yaşadığımız sürece çalışacağız, kazanacağız, harcayacağız, biriktireceğiz hepsini vakti geldiğinde yaşayıp geçeceğiz
Düşer gene sevinmeyelim altın 600 olacaktı kaldı 500 de bakOhh ohhh
Sen de güle güle kullan canımBen de aldım dün 2 ayakkabı 600 e. Maalesef indirimde bile çok pahalılar. Dolar euroya endeksli olduklarından
Altın düşsün elimde yaklaşık 15000 tl ile alım fırsatı kolluyorumDüşer gene sevinmeyelim altın 600 olacaktı kaldı 500 de bak