Yatırım bizden sorulur! :)

Öyle öyle birikir 10 tl ile bile hisse senedi alıyoruz bazen
Fakirliğime ver nolur hisse senedi almak ne demek hiç bi fikrim yok. Vallahi çocukların geleceğine hiç bişe yapamamaktansa 3-5 döviz yapa yapa biriktireyim dedim hiç yoktan iyi😏kuyumcum öldüm sanıyordur herhalde kaç aydır uğrayıp 1 grm alamadım. En azından ayda 1 de olsa uğrardım ama bu dönem hayal gibi

Fakirliğime ver nolur hisse senedi almak ne demek hiç bi fikrim yok. Vallahi çocukların geleceğine hiç bişe yapamamaktansa 3-5 döviz yapa yapa biriktireyim dedim hiç yoktan iyi😏kuyumcum öldüm sanıyordur herhalde kaç aydır uğrayıp 1 grm alamadım. En azından ayda 1 de olsa uğrardım ama bu dönem hayal gibi
Damlaya damlaya göl olur.

Siz altınları fiziki mi alıyorsunuz ?

Borsa yanii şirketlerin hisse senetleri var. Ama hiç bilmiyorsan asla girme bu işe. Elindeki paradanda olursun. Gümüş tavsiye ederim. Gümüş hesabı olan bankadan hesap aç al. Altından çok kazandırdı

Gümüş arkadaşım da çok tavsiye etmişti. Gitsem mi ben de ? 😀 niye bu kadar grama takildim bilmiyorum.
Ben de alamadım henüz bankam satmıyor ama kızlar alıyor grubumuzdaki ben fiziki altınlarımı sakladım bankadakileri düşüşten önce sattım . Hisse senedi aldım çok zarardaydım bu 2 günde toparlandı bayağı. Umarım böyle devam eder. Sağlam kağıtlar aldım biri hariç 😅

Borsa yanii şirketlerin hisse senetleri var. Ama hiç bilmiyorsan asla girme bu işe. Elindeki paradanda olursun. Gümüş tavsiye ederim. Gümüş hesabı olan bankadan hesap aç al. Altından çok kazandırdı
Yaaa o zaman hiç bulaşmayayım. Niyetim az az sterlin biriktirip 1.000 e kadar çıkmak nasip olursa

Güle güle kullanın. Herşey pahalı ama ihtiyaç olunca alıyoruz mecbur
Çok teşekkür ederim canım ,daha iyileri sizlerin olsun 😘
Tabiki yaşadığımız sürece çalışacağız, kazanacağız, harcayacağız, biriktireceğiz hepsini vakti geldiğinde yaşayıp geçeceğiz 😍

Çok teşekkür ederim canım ,daha iyileri sizlerin olsun 😘
Tabiki yaşadığımız sürece çalışacağız, kazanacağız, harcayacağız, biriktireceğiz hepsini vakti geldiğinde yaşayıp geçeceğiz 😍
Ben de aldım dün 2 ayakkabı 600 e. Maalesef indirimde bile çok pahalılar. Dolar euroya endeksli olduklarından

Ben de aldım dün 2 ayakkabı 600 e. Maalesef indirimde bile çok pahalılar. Dolar euroya endeksli olduklarından
Sen de güle güle kullan canım

Ben sitenin birinden ayakkabıyı sipariş vermiştim başka sitede aynı ayakkabıyı 117 tl ye daha ucuza bulunca hemen siparişi iptal edip diğer siteden sipariş verdim 🤣🤣🤣🤣

X