- 6 Ağustos 2010
- 38.815
- 68.200
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.021
Hayatımızda bazı dönemler zarar üzerine zarar yaşanırken, bazen de kışlar bahara yaza dönüşüyor garip bir alemdeyiz vesselam ...Dahası da varda yazmayayımmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatımızda bazı dönemler zarar üzerine zarar yaşanırken, bazen de kışlar bahara yaza dönüşüyor garip bir alemdeyiz vesselam ...Dahası da varda yazmayayımmm.
Aynen öyle. Bu günlerde geçer sağlık olsunHayatımızda bazı dönemler zarar üzerine zarar yaşanırken, bazen de kışlar bahara yaza dönüşüyor garip bir alemdeyiz vesselam ...
Geçer Allah sağlık huzur versin yeterkiAynen öyle. Bu günlerde geçer sağlık olsun
Harika ,bereketli olsunTemmuz ayı birikimleri,
1.5 gr altın, 7 gr gümüş, 20 usd
Teşekkürler, hepimizin birikimleri bereketli olsun, güzel günlerde harcayalımHarika ,bereketli olsun
Ben de "80 gram altın + 100 lot bis 30 hissesi" yazmışım. 100 lot bist30 ne ya 1 liraya da hisse var 100 liraya da sanki çok iş beceriyor gibi mal mal hedefler koymuşum bi deBen böyle yazmışım hahaha
Hediyelik altınlar kısmı değişti biraz, bi de bunların acelesi yok o yüzden bu ise pek bakmadim, bakacak gibi de durmuyorum
Altın hiç almadim 2500 tl lik altın demisim 5 gram aslında her ay 1 gram olsa 5 aya tamam ama onu da yapmadım
Diğerleri iyi gidiyor bakalım
Ben de "80 gram altın + 100 lot bis 30 hissesi" yazmışım. 100 lot bist30 ne ya 1 liraya da hisse var 100 liraya da sanki çok iş beceriyor gibi mal mal hedefler koymuşum bi de
Altın an itibariyle 17.5 gram, bist-30 ve dışı çok lot aldım 100den fazla haliyle, 465 gr da gümüş var. Sene sonu hedefine ulaşmam zor görünüyor, ancak batık kriptolarım yükselir de kar çekersem ki beklemiyorum bunu -_-
Merhaba hanımlar bende geldim bu sıralar fazla acildim toplamaya çalışıyorum-1600 ekşindeyim kredi kartinada2500 lira borç var
Aslında hiç savurgan değilimdir ama yılların birikimimi mi deyim ne deyim giyim kıyafet bakım yeme gezme derken krndimi epey simarrtim ilk hedefim eksiyi ve kredi kartını kapatmak olsun .. kredim var onun 6 ayı var daha .. birde çocukların kumbarasina atiyorum ufak ufak .. 2021 birikim hedefim 25 tam altin .. kaldi 15 tanehalledersınız yaaa sız hadı bugunden ıtıbaren harcamaları yazın, kenara atmaya calısın sonra da zamanı gelınce benım borc bıttı deyınnn :)
Aslında hiç savurgan değilimdir ama yılların birikimimi mi deyim ne deyim giyim kıyafet bakım yeme gezme derken krndimi epey simarrtim ilk hedefim eksiyi ve kredi kartını kapatmak olsun .. kredim var onun 6 ayı var daha .. birde çocukların kumbarasina atiyorum ufak ufak .. 2021 birikim hedefim 25 tam altin .. kaldi 15 tane
Gümüş alınamadı altınlar satıldı hisse alındı hisseler battı kredi kartımda limit doldu 16 000 e yakın borçarsama belediye el koydu . Arabamı çarptım. Yıkılmadım ayaktayım teyyyyy teyyyyy
halledersınız yaaa sız hadı bugunden ıtıbaren harcamaları yazın, kenara atmaya calısın sonra da zamanı gelınce benım borc bıttı deyınnn :)
çok geçmiş olsun ya, bazen öyle oluyor hepsi üst üste geliyor, arsama belediye el koydu kısmı umarım şaka falandır, di mi?
ben şu an 3 bin yazlık aidatını ve 5 bin taşınırken aldığımız eşyaların parasını çıkarttım
daha da bu ay için başka bi şey yapamam artık. Ay sonu MTV falan var, ağustosa kasko trafik gelecek amaaan, taksitsiz o ikisini ödesem çok mutlu olurum ama mümkün gözükmüyor.
Onun harici kriptoda rezillik son hız devam, hala bozmayıp inatla sabırla bekliyoruz.
Bizde durumlar bu şekilde. Hedef 90 bin kentsel dönüşüm parası bende bu arada.
Bu kadar borç öderken 90 nasıl biriktiricez bakalım
Bazen harcamak ,kendimizi şımartmak da lazımAslında hiç savurgan değilimdir ama yılların birikimimi mi deyim ne deyim giyim kıyafet bakım yeme gezme derken krndimi epey simarrtim ilk hedefim eksiyi ve kredi kartını kapatmak olsun .. kredim var onun 6 ayı var daha .. birde çocukların kumbarasina atiyorum ufak ufak .. 2021 birikim hedefim 25 tam altin .. kaldi 15 tane
valla bız de trafık kasko falan hep taksıtle oduyoruz tek cekımle zor
kredı kartı avantajı ıste guzel kullanılırsa ben karsı degılım valla ne yapalım
sızın de bırıkır ya Allahın ıznıyle her ay atın az cok demeden bı bakmıssınız hedef 90 bın tamam ::)
Mtv, dask , genel kapsamlı ev sigortası ,zorunlu trafik sigortası,kasko ,arabanın yıllık bakım ücreti hepsini peşin fiyatına 6 8 9 taksite kadar taksitlendiriyorumyok be hayatım boyunca bir kere bile taksitsiz kasko/sigorta ödemedim ben de tabi ki :)
Bu sefer tek ödeyim bir daha ki ay yine kredi kartında bu da var dememek için yine olmayacak tabi ki.
Kredi kartsız yaşam bana fersah fersah uzak
allahım nasip et be :)
Mtv, dask , genel kapsamlı ev sigortası ,zorunlu trafik sigortası,kasko ,arabanın yıllık bakım ücreti hepsini peşin fiyatına 6 8 9 taksite kadar taksitlendiriyorum
Elimdeki parayı altın düşük olunca altın alıyorum Kredi kartı borcumu her ay düzenli ödüyorum
Ben de böyle bir düzen oturttum
ben bu ay afedersiniz hava atmak için söylemiyorum arabanın bakımını bir kerede ödedim
hayatım da zengin hissettiğim anlardan biriydi hahaha aa hatta lastikleri değiştirdim...
geri kalan her şey için master kart on taksit