- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.041
MaşallahBazen harcamak ,kendimizi şımartmak da lazım
Hayatı dengelemek lazım ...
Ben de 2 sene önce kendimi epey bir şımarttımgönlüme göre dairemi yaptırıp ,içine sıfırdan eşyamı döşeyip yerleştim
Vee çoğu önceki birikimlerimin bir kısmıyla ödendi beyaz eşyaları kredi kartına taksit yaptırdım onlar da ödendi bitti gitti ...
2019 sonunda arta kalan tl ile 14 cumhuriyet, 1 çeyrek aldım
2020 yılı ocak ayından beri bütün bunların üzerine 134 gr altın 4 cumhuriyet 1 yarım 1 çeyrek biriktirdim
Nasipse az demeden çok demeden hayatı dengeleyerek birikime devam diyorum
Çok sevindim sizin adınızaMerhabalar hanımlar...
Eki Görüntüle 2886670
Kriptodaki durumum tam da budur, direniyoruz bakalım...
notdefteri2_ eşim bir yeraltı ocağıyla anlaştı bayram sonrası başlamak için. Onların meslek kanununa göre 7000 iş günü çalışıp bunun içerisinde toplam 5 yıl yeraltı madenciliği yaparsan 50 yaşında direkt emekli olabiliyorsun. Yaş vs de beklemiyor üstelik. Taşınmamıza ilk etapta gerek kalmayacak bir mesafede, şimdilik çok düzen bozmayacak gibiyiz. Elbette daha iyi bir teklif gelene kadar geçerli bu dediğim :) inşallah sizin eşiniz de alışmıştır ve iyi gidiyordur her şey..
Biz ağustos sonuna kadar coinler böyle batık devam ederse altından bozacağız herhalde gerektikçe..
Bol kazançlı bir hafta dilerim herkese...
Çok sağolun Allah razı olsun ama maaş konusuna hiç girmeyelim, aylık 11k eksik yatacak hesabaÇok sevindim sizin adınızaemeklilik çok güzel bir imkanmış, 50 yaşında emeklilik hayal artık, inşallah değerlendirme imkanınız olur. Umarım maaşı da güzeldir, eskisini aratmıyordur benim eşim halen başlamadı, devletle ilgili bir kurum olduğu için işlemler çok uzun sürüyormuş. Bu ay da açıktayız yani. Önümüzdeki ay çağırırlar gözüyle bakıyoruz.
Taşınmayacak olmanıza ayrı sevindim, ekstra uğraş, masraf da olmayacak
Aklımdaydınız inanın, çok mutlu oldumhayırlı uğurlu olsun
Ayda 11 bin eksik mi?Çok sağolun Allah razı olsun ama maaş konusuna hiç girmeyelim, aylık 11k eksik yatacak hesabayine de sırf bu emeklilik muhabbeti yüzünden kabul ettik çünkü cidden çok büyük avantaj, eşimin daha önceden 1,5 yılı vardı, 3,5 yıl da tamamlarsa adam benden önce emekli.
Hani haber beklediğimiz Bursa vardı ya, olumsuz olmuştu, geçenlerde cuma akşamı arayıp "pazartesi gel başla" dediler, eşim de üslup ve tavır nedeniyle reddetti. İşveren olunca tüm çalışanlar köpeği olacak sanıyor bazı işverenler. (Laf aramızda maaşı çok iyiydi)
İnşallah en kısa sürede çağırırlar eşinizi de, bu gidişle siz de, biz de ağustos sonu gibi durduracağız cepten yemeyi... Tünelin sonunda ışık olması bile bir avantaj şu an, neticede "iş, işte bulunur". Allah size daha da güzel kapılar açsın inşallah
O maaş artık bizim olmadığı için açıklamamda mahzur olmaz sanırımAyda 11 bin eksik mi?merak ettim maaşınızı
Ayda 11 bin eksik mi?merak ettim maaşınızı
Haklısınız bazen maaşı iyi de olsa üslup daha önemli oluyor. Sağlık olsun da eskisi gibi iş de bulur nasıl olsa. Ay inşallah Ağustos’ta maaş görmek nasip olsun, vallahi darlandımÇok sağolun Allah razı olsun ama maaş konusuna hiç girmeyelim, aylık 11k eksik yatacak hesabayine de sırf bu emeklilik muhabbeti yüzünden kabul ettik çünkü cidden çok büyük avantaj, eşimin daha önceden 1,5 yılı vardı, 3,5 yıl da tamamlarsa adam benden önce emekli.
Hani haber beklediğimiz Bursa vardı ya, olumsuz olmuştu, geçenlerde cuma akşamı arayıp "pazartesi gel başla" dediler, eşim de üslup ve tavır nedeniyle reddetti. İşveren olunca tüm çalışanlar köpeği olacak sanıyor bazı işverenler. (Laf aramızda maaşı çok iyiydi)
İnşallah en kısa sürede çağırırlar eşinizi de, bu gidişle siz de, biz de ağustos sonu gibi durduracağız cepten yemeyi... Tünelin sonunda ışık olması bile bir avantaj şu an, neticede "iş, işte bulunur". Allah size daha da güzel kapılar açsın inşallah
Teşekkürler cevap için . Kamuda değilmiş maaş aralığı işe göre değişir tabikiO maaş artık bizim olmadığı için açıklamamda mahzur olmaz sanırım
Eşim bir madende başmühendis olarak çalışıyordu ve aldığı son zamla ayda 16900 mayış+1100 kira yardımı alıyordu.
Şimdiki pozisyonu standart mühendis, sırf yeraltı işi olduğu ve evimizi de taşımayacağımız için maaştaki farkı görmezden geldik. Ama tabi ciddi hissedilecek bu kış o fark
Allah tüm emekçilere alın terlerinin karşılığını alacakları maaşlar nasip etsin inşallah
Ye valla ben yemedim hisse aldım korkunç battım 10 gündürSelamlar
Gümüşleri bozmuştum 1050liraydı. Bugün de 825ten bir çeyrek aldım. Geri kalanla kahve lokum çerez aldım yidiimm
hisselerimiz battı altın düştü .zenginlik anca rüyalara kaldıSlm kızlar bu aralar hic bir kuruş birikimim olmadi. Rüyam da altın 650 tl çıkmıştı hemen hesaptaki altınları bozuyordumhic bir şey alamayınca ne zaman kar edecem gb düşüncelerden rüyama dahi girer oldi
aynen ne diyoruz her zamanki gb sağlık olsunhisselerimiz battı altın düştü .zenginlik anca rüyalara kaldı
herşey çok zamlanmış valla.daha dikkatli harcayacağız başka yolu yokaynen ne diyoruz her zamanki gb sağlık olsunBen birde ucretsiz izne ayrılacağım insallah birikimi kemirmeyiz eşimle
DeğilUmarim sizde durumlar daha iyidir.
Borç verecek saf insanın ayağına gelirmiş. Allahım şükürler olsunnnHelloooooooooooo
maaşa son 15 gün demeye geldim sadece hahhahah