Yatırım bizden sorulur! :)

Maşallah

Merhabalar hanımlar...

Kriptodaki durumum tam da budur, direniyoruz bakalım...

notdefteri2_ eşim bir yeraltı ocağıyla anlaştı bayram sonrası başlamak için. Onların meslek kanununa göre 7000 iş günü çalışıp bunun içerisinde toplam 5 yıl yeraltı madenciliği yaparsan 50 yaşında direkt emekli olabiliyorsun. Yaş vs de beklemiyor üstelik. Taşınmamıza ilk etapta gerek kalmayacak bir mesafede, şimdilik çok düzen bozmayacak gibiyiz. Elbette daha iyi bir teklif gelene kadar geçerli bu dediğim :) inşallah sizin eşiniz de alışmıştır ve iyi gidiyordur her şey..

Biz ağustos sonuna kadar coinler böyle batık devam ederse altından bozacağız herhalde gerektikçe..

Bol kazançlı bir hafta dilerim herkese...

Çok sevindim sizin adınıza emeklilik çok güzel bir imkanmış, 50 yaşında emeklilik hayal artık, inşallah değerlendirme imkanınız olur. Umarım maaşı da güzeldir, eskisini aratmıyordur benim eşim halen başlamadı, devletle ilgili bir kurum olduğu için işlemler çok uzun sürüyormuş. Bu ay da açıktayız yani. Önümüzdeki ay çağırırlar gözüyle bakıyoruz.
Taşınmayacak olmanıza ayrı sevindim, ekstra uğraş, masraf da olmayacak
Aklımdaydınız inanın, çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun

Çok sağolun Allah razı olsun ama maaş konusuna hiç girmeyelim, aylık 11k eksik yatacak hesaba yine de sırf bu emeklilik muhabbeti yüzünden kabul ettik çünkü cidden çok büyük avantaj, eşimin daha önceden 1,5 yılı vardı, 3,5 yıl da tamamlarsa adam benden önce emekli.

Hani haber beklediğimiz Bursa vardı ya, olumsuz olmuştu, geçenlerde cuma akşamı arayıp "pazartesi gel başla" dediler, eşim de üslup ve tavır nedeniyle reddetti. İşveren olunca tüm çalışanlar köpeği olacak sanıyor bazı işverenler. (Laf aramızda maaşı çok iyiydi)

İnşallah en kısa sürede çağırırlar eşinizi de, bu gidişle siz de, biz de ağustos sonu gibi durduracağız cepten yemeyi... Tünelin sonunda ışık olması bile bir avantaj şu an, neticede "iş, işte bulunur". Allah size daha da güzel kapılar açsın inşallah

Ayda 11 bin eksik mi?merak ettim maaşınızı

Ayda 11 bin eksik mi?merak ettim maaşınızı
O maaş artık bizim olmadığı için açıklamamda mahzur olmaz sanırım

Eşim bir madende başmühendis olarak çalışıyordu ve aldığı son zamla ayda 16900 mayış+1100 kira yardımı alıyordu.

Şimdiki pozisyonu standart mühendis, sırf yeraltı işi olduğu ve evimizi de taşımayacağımız için maaştaki farkı görmezden geldik. Ama tabi ciddi hissedilecek bu kış o fark

Allah tüm emekçilere alın terlerinin karşılığını alacakları maaşlar nasip etsin inşallah

Haklısınız bazen maaşı iyi de olsa üslup daha önemli oluyor. Sağlık olsun da eskisi gibi iş de bulur nasıl olsa. Ay inşallah Ağustos’ta maaş görmek nasip olsun, vallahi darlandım İnşallah eşiniz erkenden emekli olur, diğer işlerle ilgilenir sonrasında oh mis Hayırlı olsun, bol bereketli olsun inşallah maaşı da.

Teşekkürler cevap için . Kamuda değilmiş maaş aralığı işe göre değişir tabiki

hisselerimiz battı altın düştü .zenginlik anca rüyalara kaldı

Kizlar selam nasılsınız?
Topiğimin elinden bi tutayım dedim

Benim birikim bitirim oldu.
Borsası, coini her yandan bittim.

Elimi nere atsam kurur..

Kurban için euro bile bozdum.
Yeni maaştan da hiç bir sey alabileceğimi sanmıyorum.

Yaz geldi.
Tatil istiyorum. Orda deli harcarım.
Düğün, doğum yapan arkadaşlara altin lazim.
Benim kıza da gelecek ama gelenler gidecek gibi olacak yani..
Herkes patır patır doğurdu be.. :)

Umarim sizde durumlar daha iyidir.

Geçen hafta ek ders ,sınav ücreti bugün maaş

Kredi kartı borcunu ödedim
Faturalar geçen haftadan ödendi

Bugün 4600 tl cüzdan bank için ayrıldı
Cüzdan kumbara bedeli böylelikle 14500 tl + 50 euro oldu Allah bereket versin

Kendime de 1300 tl harçlık ayırdım bütün harcamaları kredi kartıyla yapıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…