Yatırım bizden sorulur! :)

Amin inşallah çok sağolasın...

Dediğin gibi bu da yatırım, ben böyle ikiye katlayamazdım herhalde.. Bizim sattığımız 10, aldığımız 9 yaşında, 100bine artık temiz bir şey zor be nomu. Allah bütçene göre, içine sinecek bir şey çıkarır inşallah karşına.

Kazasizca kullanin insallah hayirli olsun araba su zamanda büyük yatirim..70 bine aldik 120 bin edermks bizim.arac ama dgistirmeyi dusunmuyoruz alimlarda artti.
Çok sağolun, kimsenin tekerine taş değmesin inşallah..

Aynen alımlar da arttı, biz hiç planlamıyorken neredeyse 50bin koyduk üzerine çünkü sattığımız fiyata almaya çalışsak anca yüksek trimer kayıtlı veya çılgın km yapmış araçlar çıktı önümüze. Ben de kendimi satarken de yüksek gider diye avutuyorum, böyle böyle ev peşinatı olacak sanırım bize.

Sağolasın Mihail, sen de bereketini gör, bol temettü topla inşallah

Selamlar

Coindeki paramı çektim sıfırladım. Biraz harcadım. Kalanın üzerine kızıma gelen harçlıkları ekledim kendi kumbarama attıklarımı ekledim iki çeyrek parası çıktı.
Artmadan aldırabilirim umarıım. O zaman 18 çeyreğim olmuş olacak

Bir de 6 gr gümüş aldım. 126 gr gümüşüm var.

Başka da bir şeyim yok

Kızım biraz daha büyüsün iş bakmam lazım

Sizi okumuştum, benim eşim uzun süredir (pandemi yüzünden) işsiz. Ben de sürekli bu topikteyim, güzel biriktiriyordum eşim çalışırken, şimdi de okumaya geliyorum, vazgeçemiyorum :)
Ama siz bir telefon bekliyordunuz sanırım, olmadı mı o iş Biz de şimdi bir telefon bekliyoruz ve zaman geçmiyor artık..

Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah, özellikle uzun süredir işsiz olmak eminim çok zordur. En kısa zamanda hayırlı bir kapı açılır inşallah sizin için de..

Biz o telefonu hala bekliyoruz, olumlu ya da olumsuz dönmediler. Eşim geçen hafta ortak bir tanıdıklarını yokladı, referanslarını inceliyorlarmış. E hadi dedik gene bekledik ama sanırım kendisi arayacak artık net bir cevap için çünkü hakikaten bir şey yapmadan beklemek çok zor. Hani olmayacağını bilse faklı yerleri değerlendirecek ama eli kolu bağlı bu şekil.

İnşallah sizin telefon bizimkinden önce ve düşündüğünüzden daha yüksek bir maaşla çalar

Biz de bir hafta verdik, sonra kendisi arayacak artık, beklemenin ne olduğunu anladık, inşallah bir daha siz de biz de yaşamayız bunu
Çok teşekkür ederim, inşallah burada beraber mutlu haberlerimizi alırız birbirimizin bir an önce

işi olanlarda işsizlerde zor durumda bu dönemde.allah yardımcımız olsun şu kötü zamanlar geçip gitsinn

Günaydın herkese,
Etheryum için ayırdığım parayla 1 gr altın aldım. Bi de 50şer liralık alka, vesbe, bim aldım. Gün içinde güzel düşenler olursa onlara da ekleme yaparım inş.
Not: lot fiyatı 50-60-70 olsa da 50 liralık diyorum, aynı şekilde 120 vs olsa da 100 liralık diyorum maksat düz hesap olsun

taşınıp kiraya çıkınca biz de kenara atacak para kalmadı yaa
hala mevcut 15 bini 90 bine çıkartıp kentsel dönüşümü halletme planım baki
paralar hep coinde ama çıkmıyor allahsızlar

Bende tam altında kara geçtim dedim düştü yine inat ediyorum alacağım diye
Ben bu ay 522 den satıp 508 den tekrar aldım 48 gram satmıştım. Ama gene düştü bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim. Abd ekonomisi düzeldi diye düşüyor dendi. Dolar çıkıyor oysa birlikte çıkarlardı

En son al sat yaptigimda fazla kar goremedim. sattığımda yuksekti dususe gecti sonra yukseliyordu acele davranip aldim bekleseydim daha da dusecekmis .ama ya sattigim.fiyata cikarsa gb tedirginliklerim.yuzundrn kisa zamanda kara gecemiyorim

En son al sat yaptigimda fazla kar goremedim. sattığımda yuksekti dususe gecti sonra yukseliyordu acele davranip aldim bekleseydim daha da dusecekmis .ama ya sattigim.fiyata cikarsa gb tedirginliklerim.yuzundrn kisa zamanda kara gecemiyorim
Altın uzun vadeli yatırım kar edilmiyor ki bir kaç ayda. Anca fazla sermayen olacakta al satla kazanacaksın . O da biz de yok

Altın uzun vadeli yatırım kar edilmiyor ki bir kaç ayda. Anca fazla sermayen olacakta al satla kazanacaksın . O da biz de yok
Yatirimi baska bir yatirima kredi alti pesinat icin biriktiriyorum acikcasi. Ilk birikimimi ev almak icin sattim.2. Birikimi araba almak icin pesinat yapip uzerine kredi cektim. 3. Birikim nr icin olur Allah bilir. Allah guzel yerlerde kullandirmak nasip etsin z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…