- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.841
Amin inşallah çok sağolasın...Hosgeldin :)
En yakin zamanda güzel kapilar açılır insallah..
Olsun araba yenilemissiniz o da yatırım neticede.
Ben zaten bu arabaların fiyatlama olayına şaşıyorum.
Kullanıyorsun eskiyor ama eskimesine rağmen nasil bu kadar değer kazanıyor ki..
100 bine kadar araç bakıyorum ortalama bir sey olsun dedim 1 seneyi geçti. Düzgün bir sey bulup alamadım.
Ölmüş araçlar 120bin çüş diyorum valla..
Çok sağolun, kimsenin tekerine taş değmesin inşallah..Kazasizca kullanin insallah hayirli olsun araba su zamanda büyük yatirim..70 bine aldik 120 bin edermks bizim.arac ama dgistirmeyi dusunmuyoruz alimlarda artti.
selamlar kızlar
hande_buse bereketli olsun
Legal Alien hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
Dünden beri 100er liralık alka, alkim, ereğli, bim ve toaso aldım. etheryum almaktan vazgeçtim, kriptodaki sermayeye ekleme yapmayacağım, tekrar boğa olursa (yani inşallah) kar çekip ayıya girilirse btc, eth, yfi alıp yıllarca taşımayı düşünüyorum kısmet olursa.
Sizi okumuştum, benim eşim uzun süredir (pandemi yüzünden) işsiz. Ben de sürekli bu topikteyim, güzel biriktiriyordum eşim çalışırken, şimdi de okumaya geliyorum, vazgeçemiyorum :)Merhabalar herkese.. İşsiz eşi olarak yatırım topiğinde ne işin var demezseniz gene geldim
2 hafta önce uzun yoldayken arabamızın vites geçişlerinde ufak bir titreme hissettik, zaten 178bin km gelmişti, eşim işe başlayınca değiştirmek vardı aklımızda. Şanzuman elimizde patlar korkusuna şakırt satılığa çıkartıp uyguna bıraktık.
2019 Temmuzunda 71bin ödediğimiz araç, 2 yıl yaşlı ve yaklaşık 30bin km fazlasıyla 153bine gitti. Biraz daha beklesek daha iyi bir fiyata da giderdi ama beklemek istemedik. Yerine de üzerine ekleyip bir araç aldık, yani bırakın yatırım yapmayı, sarılardan bozacağım biraz
Her şey ne kadar çılgın arttı...
nomunomuchua coin işinde de her şeyde olduğu gibi para parayı çekiyor. Ben de bir haftada yaklaşık 1500 kazandım al satla ama içerideki meblağ büyüktü. Yemin ediyorum hayatta her şey zenginin işini kolaylaştırmak için yürüyor..
Eşim hala işsiz, her şeyimiz muallakta..
Bol kazançlı günler dilerim...
Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah, özellikle uzun süredir işsiz olmak eminim çok zordur. En kısa zamanda hayırlı bir kapı açılır inşallah sizin için de..Sizi okumuştum, benim eşim uzun süredir (pandemi yüzünden) işsiz. Ben de sürekli bu topikteyim, güzel biriktiriyordum eşim çalışırken, şimdi de okumaya geliyorum, vazgeçemiyorum :)
Ama siz bir telefon bekliyordunuz sanırım, olmadı mı o işBiz de şimdi bir telefon bekliyoruz ve zaman geçmiyor artık..
Biz de bir hafta verdik, sonra kendisi arayacak artık, beklemenin ne olduğunu anladık, inşallah bir daha siz de biz de yaşamayız bunuAllah sizin de yardımcınız olsun inşallah, özellikle uzun süredir işsiz olmak eminim çok zordur. En kısa zamanda hayırlı bir kapı açılır inşallah sizin için de..
Biz o telefonu hala bekliyoruz, olumlu ya da olumsuz dönmediler. Eşim geçen hafta ortak bir tanıdıklarını yokladı, referanslarını inceliyorlarmış. E hadi dedik gene bekledik ama sanırım kendisi arayacak artık net bir cevap için çünkü hakikaten bir şey yapmadan beklemek çok zor. Hani olmayacağını bilse faklı yerleri değerlendirecek ama eli kolu bağlı bu şekil.
İnşallah sizin telefon bizimkinden önce ve düşündüğünüzden daha yüksek bir maaşla çalar
işi olanlarda işsizlerde zor durumda bu dönemde.allah yardımcımız olsun şu kötü zamanlar geçip gitsinnSizi okumuştum, benim eşim uzun süredir (pandemi yüzünden) işsiz. Ben de sürekli bu topikteyim, güzel biriktiriyordum eşim çalışırken, şimdi de okumaya geliyorum, vazgeçemiyorum :)
Ama siz bir telefon bekliyordunuz sanırım, olmadı mı o işBiz de şimdi bir telefon bekliyoruz ve zaman geçmiyor artık..
Karar verdin yani. Umarım çok güzel olur burnunSelamlar ,
Temmuz ayında altınları bozdurmayı dusunuyorum. Kısa süreli yükselmesine denk gelirim umarım :) 525 den bozdursam yeter.
Ağustosta ameliyat olacağım:)
Evet, inşallah.Karar verdin yani. Umarım çok güzel olur burnun
Bende tam altında kara geçtim dedim düştü yine inat ediyorum alacağım diyeBen gümüş aldım ya simdi kesin düşer demiştim
Ve düştü..
Ulan o kadar düşüş bekledim hep çıktı.
Aldım olan bu.
Bezdummm :/
Ben bu ay 522 den satıp 508 den tekrar aldım 48 gram satmıştım. Ama gene düştü bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim. Abd ekonomisi düzeldi diye düşüyor dendi. Dolar çıkıyor oysa birlikte çıkarlardıBende tam altında kara geçtim dedim düştü yine inat ediyorum alacağım diye
En son al sat yaptigimda fazla kar goremedim. sattığımda yuksekti dususe gecti sonra yukseliyordu acele davranip aldim bekleseydim daha da dusecekmis .ama ya sattigim.fiyata cikarsa gb tedirginliklerim.yuzundrn kisa zamanda kara gecemiyorimBen bu ay 522 den satıp 508 den tekrar aldım 48 gram satmıştım. Ama gene düştü bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim. Abd ekonomisi düzeldi diye düşüyor dendi. Dolar çıkıyor oysa birlikte çıkarlardı
Altın uzun vadeli yatırım kar edilmiyor ki bir kaç ayda. Anca fazla sermayen olacakta al satla kazanacaksın . O da biz de yokEn son al sat yaptigimda fazla kar goremedim. sattığımda yuksekti dususe gecti sonra yukseliyordu acele davranip aldim bekleseydim daha da dusecekmis .ama ya sattigim.fiyata cikarsa gb tedirginliklerim.yuzundrn kisa zamanda kara gecemiyorim
Yatirimi baska bir yatirima kredi alti pesinat icin biriktiriyorum acikcasi. Ilk birikimimi ev almak icin sattim.2. Birikimi araba almak icin pesinat yapip uzerine kredi cektim. 3. Birikim nr icin olur Allah bilir. Allah guzel yerlerde kullandirmak nasip etsin zAltın uzun vadeli yatırım kar edilmiyor ki bir kaç ayda. Anca fazla sermayen olacakta al satla kazanacaksın . O da biz de yok
Ben her fiyattan alıyorum gümüşü indi çıktı pek bakmıyorum. 4 liradan da aldım 7 liradan da.Hanımlar şuan altın gümüş alınır mı ?