Yatırım bizden sorulur! :)

Biz de bir hafta verdik, sonra kendisi arayacak artık, beklemenin ne olduğunu anladık, inşallah bir daha siz de biz de yaşamayız bunu ☺️
Çok teşekkür ederim, inşallah burada beraber mutlu haberlerimizi alırız birbirimizin bir an önce 🥰🙏
Biz olumsuz cevabımızı aldık 😁 eşim 15 senelik mühendis, görüşülen pozisyon için daha tecrübeli birini aldık demişler. Hayırlısı olsun bakalım.

En azından diğer alternatiflere yönelebileceğiz artık.

İnşallah siz istediğiniz cevabı alırsınız ✨

Biz olumsuz cevabımızı aldık 😁 eşim 15 senelik mühendis, görüşülen pozisyon için daha tecrübeli birini aldık demişler. Hayırlısı olsun bakalım.

hakkınızda hayırlısı olsun.eşimde emekli olup özel sektöre geçmek istiyor ama yaşa takılıyor olamiyor maalesef.

Hakkinizda hayirlisi olsun Allah hayirli kapilar acsin canim.

Vardır bunda da bir hayır.
Cok bekletmez Rabbım ınsallah..

Borsa portfoyum de kötüydü bugün kizlar..
Altin düşüyor gümüş oyle.
Coin Allah'a emanet..

Velilere gicik oldum yine.

Ne tatsız bir gün :/

Çok üzüldüm :KK43: Hayırlısı olsun 😔 Dediğiniz gibi en azından beklemek yerine diğer alternatifleri düşünürsünüz. Bu ülkede maden bitmez gibime geliyor, eşinizin önü çok açık bence. İnşallah bu işten çok daha iyi maaş ve olanaklarla yeni bir iş bulur 🥰🙏
Benim eşimi bugün yüzyüze konuşmak için çağırdılar, istediği maaşı yazdırmışlar, onaya gidecekmiş. Biz size haber veririz demişler 🤦‍♀️ Yani biz ikinci bir bekleme sürecine girdik. Ne olumlu ne olumsuz bir şey söylemeden yollamışlar. Sabır içinde bekliyoruz bakalım.

Coin Allah'a emanet..

velilere bir veli olarak yıllardır gıcığım. :rolleyes:

Coin Allah'a emanet..

borsa bu hafta kan ağladı hepimiz zarara girdik nomu.tek yükselen dolar oldu .

Hosgeldin :)
En yakin zamanda güzel kapilar açılır insallah..

Olsun araba yenilemissiniz o da yatırım neticede.
Ben zaten bu arabaların fiyatlama olayına şaşıyorum.
Kullanıyorsun eskiyor ama eskimesine rağmen nasil bu kadar değer kazanıyor ki..

100 bine kadar araç bakıyorum ortalama bir sey olsun dedim 1 seneyi geçti. Düzgün bir sey bulup alamadım.
Ölmüş araçlar 120bin çüş diyorum valla..
Pandeminin ortasında ben de otobüse binmemek için birikimimi arabaya yatırdım. Dediğiniz gibi km düşük, düzgün bir şey arıyordum. 56 bine peugeot aldık, 62.000 km de. Şimdi bakıyoruz bu km den fazla olanları 85-100 bin liraya kadar satan var. Eşim işe girerse yenilemeyi düşünüyoruz arabayı, ben bunda sürmeyi öğrendim, ilana koyarsam sizinle paylaşırım :)

hakkınızda hayırlısı olsun.eşimde emekli olup özel sektöre geçmek istiyor ama yaşa takılıyor olamiyor maalesef.
Çok teşekkürler.. Devletten emeklilik çıkışı görünmeyen bir tünel maalesef. Ben de yılı doldurduğumda bırakıp dışarıdan çalışmayı düşünüyorum yaşı beklemek hakikaten sıkıntı.

Hakkinizda hayirlisi olsun Allah hayirli kapilar acsin canim.
Çok teşekkür ederim, tüm bekleyenlere inşallah..

Coin Allah'a emanet..

Amin inşallah, teşekkürler..

Gıcık olacak veli bulabiliyor musunuz valla bravo, ben telefonla bile ulaşamadım çoğuna tüm sene..

Arabanın kalan kısmını pazartesi ödeyeceğiz, her şey mi düşer şakır şakır😭
Çok üzüldüm :KK43: Hayırlısı olsun 😔 Dediğiniz gibi en azından beklemek yerine diğer alternatifleri düşünürsünüz. Bu ülkede maden bitmez gibime geliyor, eşinizin önü çok açık bence. İnşallah bu işten çok daha iyi maaş ve olanaklarla yeni bir iş bulur 🥰🙏
Benim eşimi bugün yüzyüze konuşmak için çağırdılar, istediği maaşı yazdırmışlar, onaya gidecekmiş. Biz size haber veririz demişler 🤦‍♀️ Yani biz ikinci bir bekleme sürecine girdik. Ne olumlu ne olumsuz bir şey söylemeden yollamışlar. Sabır içinde bekliyoruz bakalım.
Üzülmeyin olanda da, olmayanda da hayır vardır demişler. Evet ülkede maden çok ama sektör hem küçük hem de adamcılık çok maalesef. Eşimin üzerini, sırf eski müdürüyle hala telefonda görüşüyor diye çizdiler, çok acaip işler ya. Neyse bakalım, şimdi 2 farklı yerden haber beklemeye başladık 🤣🤣 inşallah bir an evvel sonuçlanır sizin eşinizin durumu da🙏🏻

Şubat-marttan beri 40 dolardan bu yana taşıdığım canım coinim tellordan arada bahsederim malum. Sonradan da eklemeler yaptığım için ortalamam 40tan yüksek tabi. Nisan-Mayısta 160 dolara kadar yükselmişti, ayıya girdiğimizde de nispeten sağlam durmuştu cüzdanda. Neyse uzun lafın kısası tellor yine 40 dolar artık :KK70:

Şubat-marttan beri 40 dolardan bu yana taşıdığım canım coinim tellordan arada bahsederim malum. Sonradan da eklemeler yaptığım için ortalamam 40tan yüksek tabi. Nisan-Mayısta 160 dolara kadar yükselmişti, ayıya girdiğimizde de nispeten sağlam durmuştu cüzdanda. Neyse uzun lafın kısası tellor yine 40 dolar artık :KK70:
Alıştık batmaya. Ne alsak düşüyor😅

X