-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.801
Bir yıl ertelemeli ev kredisi mi sizinki de..Haziranın 28 ine kadar zamanımız var. Ev için peşinat yatırmamız gerekiyor. Umarım zarar etmeden satarız. Geçen haftaya göre 1600 lira zararımız var.
önümüzdeki haftadan sonra yükselecek deniyor.nato zirvesi hele bir bitsin dengeler yerine otursun dolar da artar altında.ytdHaziran ayında alım fırsatı vereceğini sonra yükselişine devam edeceğini okuyorum ama düşüş ne kadar devam eder ne zaman yükselişe başlar bunu kestirmek çok zor..
allah tüm borçlulara yardım etsin bu dönemde.hepimizin borçları sıfırlansın.çok aminnnnBir yıl ertelemeli ev kredisi mi sizinki de..
Aminnnn canım aminnnallah tüm borçlulara yardım etsin bu dönemde.hepimizin borçları sıfırlansın.çok aminnnn
Gram takan bile az . 500 lira kimin cebinde duruyor ki taki icin ayırsın cok yakininsa almak zorunda kalıyor. Bebeğimiz dogdu cok cok yakinlarimiz altin taktilar arkadaslarimiz 200 tl para verdilerAynen öyle. Kimse artık düğünlerde çeyrek bile takmıyor ki. Çok çok yakın akrabalar hariç. Herkes gr takmaya başladı. Şimdi o bile lüks
düğünlere en az bir çeyrek götürürdük yakınlara da tam altın bilezik vs.şimdilerde altın borcum yoksa takmam bunları kimse de takmaz zaten.Gram takan bile az . 500 lira kimin cebinde duruyor ki taki icin ayırsın cok yakininsa almak zorunda kalıyor. Bebeğimiz dogdu cok cok yakinlarimiz altin taktilar arkadaslarimiz 200 tl para verdiler
pandemi var der gelmezler ev gezmelerine yemeklere heryere mesefesiz giden insanlar.maksat altın takmamakDüğünde dernekte altın bundan sonra hayal.
Oğlana sünnet yemeği hayalim var, onda da beklentim yok. Şimdiden masraflar için birikim yapmam lazım.
Zaten 2 seneden önce yapmam. Yakın çevremi cagiracagim bir yemek olur 100 kişilik falan. Güzel bir mekanda açık havada bir organizasyon hayalim var. Ben sonbahar gelini oldum, kır düğünü hayalimi cocugumda yaparım inşallah ,pandemi var der gelmezler ev gezmelerine yemeklere heryere mesefesiz giden insanlar.maksat altın takmamak
Bugün çocuklar için 1O0 TL lik altin-gumus aldım. Kendim için de 100 TL lik hisse ile 200 TL lik altın aldimAltin da guzel dusmus y hediye olarak goturmem gerekenleri alsam.keske param.olsa da
Bugün çocuklar için 1O0 TL lik altin-gumus aldım. Kendim için de 100 TL lik hisse ile 200 TL lik altın aldim
Yesa gümüşü 150 Gr a tamamladimsizi bekliyorum yanıma
Altın Gr fiyatlari 500un altına düştü.
Benim halka arz da galata da zarardaydim. Beklemedim daha fazla zararına sattım. Onun haricinde elimdeki kâğıtlar hep artı da. ASELSAN bile minik minik oynadı.Herkese günaydın seans açılıyor biraz yeşil görürüz inşallah
Bazen de zararı kabullenmek gerekiyor gerçekten de, herkesin risk algısına göre değişir tabi. Ben de geçenlerde bi spek hisseden çıktım zararla, eth al-satla bir kısmını çıkardım birazı da kaldı zararın sağlık olsun. Evet ya aselsan yürümeye başladı gözlerime inanamıyorumBenim halka arz da galata da zarardaydim. Beklemedim daha fazla zararına sattım. Onun haricinde elimdeki kâğıtlar hep artı da. ASELSAN bile minik minik oynadı.
Beklemekkk lazım dedi büyük yatırımcı mihail ustaBazen de zararı kabullenmek gerekiyor gerçekten de, herkesin risk algısına göre değişir tabi. Ben de geçenlerde bi spek hisseden çıktım zararla, eth al-satla bir kısmını çıkardım birazı da kaldı zararın sağlık olsun. Evet ya aselsan yürümeye başladı gözlerime inanamıyorumyarın maaş yatınca ekleyeceğim inş