Yatırım bizden sorulur! :)

47F60334-BAD0-4885-BC7C-217B334560A7.jpeg

Selva halka arzı için ahlatçıdan hesap açmak gerekiyomuş bi de :KK70:

Bu ayin sonunda insallah yetisecegim sana canim.

Anlik.100 gram gumus benim:)

Bereketli olsun
İnşallah
Bazen de zararı kabullenmek gerekiyor gerçekten de, herkesin risk algısına göre değişir tabi. Ben de geçenlerde bi spek hisseden çıktım zararla, eth al-satla bir kısmını çıkardım birazı da kaldı zararın sağlık olsun. Evet ya aselsan yürümeye başladı gözlerime inanamıyorum :KK70: yarın maaş yatınca ekleyeceğim inş
Galatadan eğer 60 TL zararı düşünüp cikmasaydim şimdi 2 katından fazla olmuştu zarar. Bugün vaktim bayağı düşmüş.
Ben de aksigorta toplamaya başladım. Hepsinden biraz biraz alıp en az 100 lot yapayım herbirinden diye kendi kendime hedef koydum. Bakalım onumu uzun. Vesbe ye baktım ama fiyatı yüksek diye sadece baktım 😂

Günaydın kızlar..
Maaş yatınca 900 eksiye gitti.
4 gram altın aldım 508 küsürden.
102 gr gümüş aldım sıfırdı çünkü toplu alayım dedim bari, yüksekten ama baktım düşmüyor.
Gerçi ben aldım ya her an düşebilir :/

Hesapta bin kaldı :KK14:
O da harçlık artik..

Borsada binance da epeydir izlemedeyim. Hic yeni adım atasim da yok :/ özellikle coinde aptallığıma hala yaniyorum. Aldım bekledim işi değilmiş o bence.

Günaydınn herkeslere,

Maaş yatınca 100 gr gümüş, 1 grdan azcık fazla altını köşeye koydum ilk etapta. sonra 100er liralık deva, vesbe, aselsan, egser aldım. 450 liralık da etheryum alasım var ama belki de şu iki gündür olan fake yükseliştir diye bekleyeceğim biraz. Kalan bakiyemle de ay içinde hisse alırım herhalde.

Günaydın kızlar..
Maaş yatınca 900 eksiye gitti.
4 gram altın aldım 508 küsürden.
102 gr gümüş aldım sıfırdı çünkü toplu alayım dedim bari, yüksekten ama baktım düşmüyor.
Gerçi ben aldım ya her an düşebilir :/

Hesapta bin kaldı :KK14:
O da harçlık artik..

Borsada binance da epeydir izlemedeyim. Hic yeni adım atasim da yok :/ özellikle coinde aptallığıma hala yaniyorum. Aldım bekledim işi değilmiş o bence.
Ben coinlerde hala al bekle tarafındayım nomu, eth ve sxp vardı sende değil mi? eth zaten uzun vadede üzmez, sxp iniş çıkışları daha şiddetli olabilir ama o da değerine gelecektir. ben böyle inanıyorum yani :KK70:

Ben coinlerde hala al bekle tarafındayım nomu, eth ve sxp vardı sende değil mi? eth zaten uzun vadede üzmez, sxp iniş çıkışları daha şiddetli olabilir ama o da değerine gelecektir. ben böyle inanıyorum yani :KK70:

Çoğunluk Eth var canım.
Sxp minnacık kaldi zaten :KK70:

Şimdiki aklım olsa kâr alıp satar tl de bekler.
Bu düşük zamanlarda tekrar alırdım.
Yani cok düştü be..

Kuruş kâr yemeden bu kadar düşmek zoruma gitti :KK70: 2 lot 3 lot ugrasan tipe koyar yani bu :KK70:

Çoğunluk Eth var canım.
Sxp minnacık kaldi zaten :KK70:

Şimdiki aklım olsa kâr alıp satar tl de bekler.
Bu düşük zamanlarda tekrar alırdım.
Yani cok düştü be..

Kuruş kâr yemeden bu kadar düşmek zoruma gitti :KK70: 2 lot 3 lot ugrasan tipe koyar yani bu :KK70:
Ya onu yapabilmek için iyi bir trader olmak lazım nomum teknik analiz çizgiler mizgiler falan :KK70:
Benim baştan bunu becerebileceğime dair bir beklentim olmadığı için düşünmedim hiç, insin çıksın illa ki hedefine varacak kafasındayım. Ama inişi feci tabi öyle hisseye falan benzemiyor :KK70: tabi 2 ay önce değil de tam da bu zamanlar ilk alımlarımızı yapmış olsaydık tadından yenmezdi ama burada da yine olay teknik analiz bilmemeye çıkıyor :KK70:

Merhaba Aybush Aybush coinler icin mi diyorsun? Daha once okumustum yorumunu .Ya biz de cok zarardayiz. Yılsonu cikar diye bekliyoruz
Evet canım coinler için diyorum sabırlı olmakta fayda var. Demiştim yükselip tekrardan düşüş olacak diye.. Alttan toplayan şanslı olacak 👍

Evet canım coinler için diyorum sabırlı olmakta fayda var. Demiştim yükselip tekrardan düşüş olacak diye.. Alttan toplayan şanslı olacak 👍
hiç anlamıyorum bu coin işinden alsam ne alacağımıbilmiyorum alım fırsatı mı bilmiyorumm.Anca dinliyorum ya da yazılanları okuyorumm :rolleyes:

hiç anlamıyorum bu coin işinden alsam ne alacağımıbilmiyorum alım fırsatı mı bilmiyorumm.Anca dinliyorum ya da yazılanları okuyorumm :rolleyes:
Ben deli gibi takip ediyorum eski fiyatlarla şimdiki fiyatları karşılaştırıyorum... Bir yılda arada çok fark var canım 👍

Merhabalar herkese.. İşsiz eşi olarak yatırım topiğinde ne işin var demezseniz gene geldim 😊

2 hafta önce uzun yoldayken arabamızın vites geçişlerinde ufak bir titreme hissettik, zaten 178bin km gelmişti, eşim işe başlayınca değiştirmek vardı aklımızda. Şanzuman elimizde patlar korkusuna şakırt satılığa çıkartıp uyguna bıraktık.

2019 Temmuzunda 71bin ödediğimiz araç, 2 yıl yaşlı ve yaklaşık 30bin km fazlasıyla 153bine gitti. Biraz daha beklesek daha iyi bir fiyata da giderdi ama beklemek istemedik. Yerine de üzerine ekleyip bir araç aldık, yani bırakın yatırım yapmayı, sarılardan bozacağım biraz 🤦🏻‍♀️

Her şey ne kadar çılgın arttı...

nomunomuchua nomunomuchua coin işinde de her şeyde olduğu gibi para parayı çekiyor. Ben de bir haftada yaklaşık 1500 kazandım al satla ama içerideki meblağ büyüktü. Yemin ediyorum hayatta her şey zenginin işini kolaylaştırmak için yürüyor..

Eşim hala işsiz, her şeyimiz muallakta..

Bol kazançlı günler dilerim...

Merhabalar herkese.. İşsiz eşi olarak yatırım topiğinde ne işin var demezseniz gene geldim 😊

2 hafta önce uzun yoldayken arabamızın vites geçişlerinde ufak bir titreme hissettik, zaten 178bin km gelmişti, eşim işe başlayınca değiştirmek vardı aklımızda. Şanzuman elimizde patlar korkusuna şakırt satılığa çıkartıp uyguna bıraktık.

2019 Temmuzunda 71bin ödediğimiz araç, 2 yıl yaşlı ve yaklaşık 30bin km fazlasıyla 153bine gitti. Biraz daha beklesek daha iyi bir fiyata da giderdi ama beklemek istemedik. Yerine de üzerine ekleyip bir araç aldık, yani bırakın yatırım yapmayı, sarılardan bozacağım biraz 🤦🏻‍♀️

nomunomuchua nomunomuchua coin işinde de her şeyde olduğu gibi para parayı çekiyor. Ben de bir haftada yaklaşık 1500 kazandım al satla ama içerideki meblağ büyüktü. Yemin ediyorum hayatta her şey zenginin işini kolaylaştırmak için yürüyor..

Hosgeldin :)
En yakin zamanda güzel kapilar açılır insallah..

Olsun araba yenilemissiniz o da yatırım neticede.
Ben zaten bu arabaların fiyatlama olayına şaşıyorum.
Kullanıyorsun eskiyor ama eskimesine rağmen nasil bu kadar değer kazanıyor ki..

100 bine kadar araç bakıyorum ortalama bir sey olsun dedim 1 seneyi geçti. Düzgün bir sey bulup alamadım.
Ölmüş araçlar 120bin çüş diyorum valla..

Kazasizca kullanin insallah hayirli olsun araba su zamanda büyük yatirim..70 bine aldik 120 bin edermks bizim.arac ama dgistirmeyi dusunmuyoruz alimlarda artti.

Kızlar, Aşı sıralamasında SGK li çalışanlarda yaş önemi olmaksızın herkes için aşılama başladı.
E nabizdan kontrol edip randevunuzu almayı unutmayın 🤗
Site bir anda kilitlendi. Biz asimizi olduk Allah hayir gostersin o kadar cok soylem varki asi yapilip yapilmamasi hakkinda korkuyor insan ister istemz

selamlar kızlar
hande_buse hande_buse bereketli olsun
Legal Alien Legal Alien hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah

Dünden beri 100er liralık alka, alkim, ereğli, bim ve toaso aldım. etheryum almaktan vazgeçtim, kriptodaki sermayeye ekleme yapmayacağım, tekrar boğa olursa (yani inşallah :KK70:) kar çekip ayıya girilirse btc, eth, yfi alıp yıllarca taşımayı düşünüyorum kısmet olursa.

X