- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.601
Bu şey gibi mi:) kazan doğurduistersen doğan kazanı sakla parasını verip, istemezsen küçük kazancılara sat
Burda yatırımcıyı uzun vadede tutmak mı amaçlanıyor başka bi mantıgını bulamadım ben, bilmediğimden mi
Harikayok tabıı kı farklı oran
cooooooooook kar yapanın temettusu de yuksek olur, az kar yapanın az, kı her sırket vermez kı kurulusundan berı hıc temettu vermeyen sırket de var 20 yılda 20 kere temettu veren de.
ama lot mıktarına gore temettu verılır her zaman. LOT BASINA TEMETTU yanı
ılla taksıtle de vermez, sırketın bılecegı ıs, tek taksıt olur 3 ayda bır verecegım ver, 2 taksıtte verecegım der TAMAMENNN SIRKETE BAGLI
bu taksıtler odenene kadar kagıdı elınde tutmak sart degıl dıye bılıyorum ben ama bundan emın
aaaa ne demek hep sorun, bız de yenı yenı ogrenıyoruz zaten :)
Harika
Her bir cevabını kaydettim , tekrar tekrar okuyup iyice kafamda oturtacağım
Zaman ve emek harcayıp cevapladığın için teşekkür ederim
İnşallah güzel kazançlarınız olur
Yok o kadar bilgim var sıkıntı yokhısse adları sadece ornek vermek ıcın kullanılmıstır, yatırım tavsıyesı ıcermez hahha
Yok o kadar bilgim var sıkıntı yok
Yani ytd olarak yazdığını, aksinin suç olduğunu biliyorum. Şimdilik son sorum, temettü bedelsiz ve bedelli verecek şirketler belli midir yoksa şans mı? Şans ise o konuda yüzüm gülmeyebilir de
Ay amiiiin çok ihtiyacımız varAhaha yok yok sans hepimizle olsun:)
temettu sirketleri ile ilgili bir suru yazi video falan bulabilirsiniz googleda :)
Bana usta diyosan gittiğin yol yol değil bilesin yesambak mıhaıl ustam yazmıs ılerıde lot basına temettu verılırse elınde 30 lot olması mı guzel 60 lot olması mı tabıı kı 60 lot o yuzden bolunme guzel bır sey :)
bı de dedıgım gıbı cogunlukla o bolundugu fıyata tekrar cıkıyor :)
www.temettuhisseleri.com baya güzel bir kaynaktır, cevabını merak ettiğiniz çoğu hususu bulabilirsiniz.Yok o kadar bilgim var sıkıntı yok
Yani ytd olarak yazdığını, aksinin suç olduğunu biliyorum. Şimdilik son sorum, temettü bedelsiz ve bedelli verecek şirketler belli midir yoksa şans mı? Şans ise o konuda yüzüm gülmeyebilir de
Bu temettüyü almak için nasıl bir işlem yapıyoruz pekii hisse senedini almakla bitmiyor sanırımwww.temettuhisseleri.com baya güzel bir kaynaktır, cevabını merak ettiğiniz çoğu hususu bulabilirsiniz.
Bana usta diyosan gittiğin yol yol değil bilesin yesamhalbuki ne de güzel piyasayı çözmüştün yazık oldu
Bu temettüyü almak için nasıl bir işlem yapıyoruz pekii hisse senedini almakla bitmiyor sanırım
İşlem falan yapmıyoruz yani onlar ekliyormu üzerine?Bitiyor canim
Belli bir tarih oluyor onun oncesinde hissenin elinde olmasi yetiyor
İşlem falan yapmıyoruz yani onlar ekliyormu üzerine?
Vesbe var ben de. Ne zaman verecek bebek bana?Ha bu arada sirketler genelde temettu verdiklerinde, o verdikleri oran kadar dusus yasiyorlar
Bu yuzden de cogu borsaci temmettu ne yaaaaeahhhhhh falann deyip tirt bu ya gibi bi sey takinabiliyorlar
Ya da sag kolunu kesip eline veriyor falan diyorlar da buna girmek istemiyorum hahaahah
Vesbe var ben de. Ne zaman verecek bebek bana?
Yooo mesaj falan yok iş bankasından aldım hisseyiMesaj gelmedi mi
2 haziran :) yarin :)
Herkese benden cay derdim de anca 2 kisiye yeter hahaha
Ileride herkese benden yemek dicem ama hahahah
Yooo mesaj falan yok iş bankasından aldım hisseyi