- 9 Eylül 2012
- 248
- 35
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.641
ben hep fiziki gram alırdım ama bu sene altın hesabı açtım bankadan aldım.bence çok daha iyi alması da satması da çok kolay çünkü kuyumculara yalvarmak zorunda değiliz alın altınımızı diye ve 9 ile 5 6 saatleri içinde alın o saatler dışında makas artıyor değerinden fazlaya satılıyor altın
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimben hep fiziki gram alırdım ama bu sene altın hesabı açtım bankadan aldım.bence çok daha iyi alması da satması da çok kolay çünkü kuyumculara yalvarmak zorunda değiliz alın altınımızı diye ve saat 9 ile 5 6 saatleri içinde alın o saatler dışında makas artıyor değerinden fazlaya satılıyor altın
Rica ederim faiz indirimi olursa artar altın iyice . Takip edinVerdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
her gün 1 gramSelam 524,90 dan 1 gram aldım.
2 alacaktım aslındaher gün 1 gram
altın iyidir tüm yatırımlarım altın hariç zararda sayılırlar2 alacaktım aslında
Neyse dedim. Çok şükür:) ama hergün sayılmaz.
İlk defa birikim yapiyorum. Bu gidişle baya altınım olacakaltın iyidir tüm yatırımlarım altın hariç zararda sayılırlar
zamanla bir sürü altınınız olur.bankadan 100 tl lik bile altın alınıyor o yüzden fizikiden daha iyi.altın alınca harcanmıyor da para.elde nakit olunca mutlaka bir yeri çıkıyor gerekli ya da lüksİlk defa birikim yapiyorum. Bu gidişle baya altınım olacakkenarda da var 15 gram
Her zaman gidip alamadığım icin hesap açtım. İyi ki açmışım yoksa harcanırlardı
Evet çok iyi.zamanla bir sürü altınınız olur.bankadan 100 tl lik bile altın alınıyor o yüzden fizikiden daha iyi.altın alınca harcanmıyor da para.elde nakit olunca mutlaka bir yeri çıkıyor gerekli ya da lüks
Ayy inşallah sonilmek hep beraber kazanalımda çıkalım depresyondanMerhabalarrrrr kizlarrrr nasılsınız bende bugün deva aldım kendi hesabımdan kısa vade benim en kısa vadem 2 3 ay
Borsa için pozitif seyrine başladı deniliyor ama yinede hiçbir şeye güven yok kazanclarimiz,birikimlerimiz bol olsun...
Gene alınabilir ytdMerhabalar, evvelki gün 519dan 100gr altın alacaktım 2-3 ay vadeli, dedim kaşınma. Al bugün 525. Böyle tedirginliklerimden nefret ediyorum ya..
Gene alınabilir ytd