- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.561
Ne aldın :)) güzel düştü yine herşey200 liralik hisse ile gune basladimm:)
Ne aldın :)) güzel düştü yine herşey
Oğlumun hesabından almıştım 1 lotcuk 1.19 lira temettü hesabına yatacakmis4 tane vesbe aldim 49.3 ten :)
Bana temettu vermis almam mi:)
Oğlumun hesabından almıştım 1 lotcuk 1.19 lira temettü hesabına yatacakmisaz çoğalır çok olur biz yavaştan başladık bakalım..
Bedelli sermaye artırımı yapacaklarmış,yani elinde bedelli yapılacağı gün hisse bulundurursan o oranda para alacaklar demek oluyor diye biliyorum.merhabalar...
2gr altın aldım bugün 515ten.
bir de bir şey sorsam,
***PINSU*** PINAR SU VE İÇECEK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Sermaye Artırımına İlişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na Yapılan Başvuru Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 29.04.2021
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 220.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 44.762.708,445
Ulaşılacak Sermaye (TL) 94.762.708,445
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
PINSU, TRAPINSU91A8 44.762.708,445 50.000.000,000 111,70012 1,00 PINSU, TRAPINSU91A8 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 44.762.708,445 50.000.000,000 111,70012
Para Birimi TRY
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.04.2021 tarihli kararı çerçevesinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurusu yapılan, Şirketimizin 220.000.000.-TL kayıtlı sermaye tavanı içinde kalmak üzere, 44.762.708,45.-TL olan çıkarılmış sermayenin, tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle %111,70 oranında 50.000.000.-TL artırılarak 94.762.708,45.-TL'ye yükseltilmesine ilişkin hazırlanan izahnamenin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün (31.05.2021) itibariyle başvuru yapılmıştır.
.
Şair burada ne demek istemiş? İyi bir şey mi şimdi bu olan? İnşallah çok çok basit bir soru değildir, tüm cahilliğim ortaya dökülsün istemem
Aslında bunu biliyorum, rüçhan hakkı dedikleri iş teknik adıyla. Elimizdeki hisse kadar hisseyi 1tl fiyatla verecekler.Bedelli sermaye artırımı yapacaklarmış,yani elinde bedelli yapılacağı gün hisse bulundurursan o oranda para alacaklar demek oluyor diye biliyorum.
Ereğlideyim şu an, fabrikayı her gördüğümde aklıma geliyorsunuzGeçen kriptodan kurtardığım parayla aldığım bim, toaso ve ereğli yeşil. Ve sadece bunlar yeşiltoplam 17 hisse tutuyorum.
Üç aydır hareketlerini izlediğim aygaz ve thyden ise yazın çıkarım muhtemelen. Uzun vadeli tutmaktan vazgeçtim.
Thy’den neden çıkmayı düşünüyorsun Mihailim?Geçen kriptodan kurtardığım parayla aldığım bim, toaso ve ereğli yeşil. Ve sadece bunlar yeşiltoplam 17 hisse tutuyorum.
Üç aydır hareketlerini izlediğim aygaz ve thyden ise yazın çıkarım muhtemelen. Uzun vadeli tutmaktan vazgeçtim.
Çok hisse var nobaharim o yüzden. Temettü hissesi değilse eğer küçük ama iyi finansallı-yönetimli hisse tutacağım artık egser, deva, ardyz gibi. Ereğli vesbe alkim vs de temettü grubunda.Thy’den neden çıkmayı düşünüyorsun Mihailim?
uçuşların açılmasıyla fiyatlanır deniyor hava şirketleri ama:/
Altın hızla artıyor ama dolarda yükseldiği için arabalarda zamlanıyor.Merhaba, bu konularda bilgili ve tecrübeli hanımlara bir konuda danışmak istedim.
benim az miktarda gr altınım var. sizce Altının gidişatı ne olur? Araba alma niyetimde var aslında ama kredi çekmek gerekiyor.Kredi çekmek için doğru zaman mı , Yada ne zamanı beklemeliyim?
Öngörüsü olanlar fikir verebilir mi?
Günaydın hoşgeldiniz öncelikle, maalesef orta-kısa vadede hangi yatırımın nereye gideceğini bilmek mümkün değil. Şahsen ben şu anda zararda bekliyorum meselaMerhaba, bu konularda bilgili ve tecrübeli hanımlara bir konuda danışmak istedim.
benim az miktarda gr altınım var. sizce Altının gidişatı ne olur? Araba alma niyetimde var aslında ama kredi çekmek gerekiyor.Kredi çekmek için doğru zaman mı , Yada ne zamanı beklemeliyim?
Öngörüsü olanlar fikir verebilir mi?
Elinizde nakit para olsa sepet yapmanız mantıklı biraz altın biraz dolar, Euro gibi ama altın bozarak yapmayın bence..Altının yükselişini sürdürmesi bekleniyor ama herşey o kadar değişken ki kimse net birşey söyleyemiyor oyuzden en mantıklı kararı kendiniz vermelisiniz..Hoş buldumBir de bir kısım bozdurup başka bir şeye yatırım yapmak mantıklı mı euro, dolar vb gibi Yoksa gramda mı kalsa.Altın böyle yükselmişken bir anda düşerse mesela üzülürüm bu sefer diyorum . Pek anlamıyorum bu işlerden
Bankadan mı alıyorsunuz fiziki mi?1 gram aldım 522 den