Yatırım bizden sorulur! :)

Elinizde nakit para olsa sepet yapmanız mantıklı biraz altın biraz dolar, Euro gibi ama altın bozarak yapmayın bence..Altının yükselişini sürdürmesi bekleniyor ama herşey o kadar değişken ki kimse net birşey söyleyemiyor oyuzden en mantıklı kararı kendiniz vermelisiniz..
Altın Euro dolar yükseliyor evet ama araba fiyatları da bu oranla yükseliyor..
Teşekkür ederim ☺️grama dokunmadan üzerine nakiti dönüştürmek daha mantıklı sanırım.bir de altın hesabı sizce daha mı mantıklı benim hesabım yok

Teşekkür ederim ☺️grama dokunmadan üzerine nakiti dönüştürmek daha mantıklı sanırım.bir de altın hesabı sizce daha mı mantıklı benim hesabım yok
ben hep fiziki gram alırdım ama bu sene altın hesabı açtım bankadan aldım.bence çok daha iyi alması da satması da çok kolay çünkü kuyumculara yalvarmak zorunda değiliz alın altınımızı diye ve saat 9 ile 5 6 saatleri içinde alın o saatler dışında makas artıyor değerinden fazlaya satılıyor altın

Günaydın hatunlar,

Yesam bereketli olsun.

Bugünkü vesbe temettüsü ile yine vesbe veya deva alırım muhtemelen.

Sana da kuzummmmm

Ben bu ay memlekete gidecegim onumu cok goremiyorum o yuzden

Toplam 570 tl birikime gitti bu ay, duruma gore biraz daha alasim var ama bakalim fiyatlar istedigim kivama gelirse (eregli almak hep kafamda mesela ama bu fiyata hic elim gitmiyor)

Ha bu arada sirketler genelde temettu verdiklerinde, o verdikleri oran kadar dusus yasiyorlar

Bu yuzden de cogu borsaci temmettu ne yaaaaeahhhhhh falann deyip tirt bu ya gibi bi sey takinabiliyorlar

Ya da sag kolunu kesip eline veriyor falan diyorlar da buna girmek istemiyorum hahaahah
Muhabbetine hastayım bebek:)

Günaydın kızlar.

Coin zarari 1050.. 2 gram altın alırdım hey gidi..

X