- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.621
Otarihten çok önce almıştım. sanki milyon dolar gelecek ha ha haYarin kontrol et yatar ins
Tabii belli bir tarih vardi o tarihten once aldiysan hak kazaniyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otarihten çok önce almıştım. sanki milyon dolar gelecek ha ha haYarin kontrol et yatar ins
Tabii belli bir tarih vardi o tarihten once aldiysan hak kazaniyorsun
Otarihten çok önce almıştım. sanki milyon dolar gelecek ha ha ha
Yesa site aç sen adını da buldummm: saçma sorulara saçma cevaplarSen benim caaaaanim ustamsin
Buradan sormaya cekindigim salak sacma sorularimi ozelden sana sordugumda guzel guzel yaziyorsun, daha ne olsun caaanim ustam:)
Çok teşekkürlerwww.temettuhisseleri.com baya güzel bir kaynaktır, cevabını merak ettiğiniz çoğu hususu bulabilirsiniz.
Yesa site aç sen adını da buldummm: saçma sorulara saçma cevaplar
Teşekkür ederim grama dokunmadan üzerine nakiti dönüştürmek daha mantıklı sanırım.bir de altın hesabı sizce daha mı mantıklı benim hesabım yokElinizde nakit para olsa sepet yapmanız mantıklı biraz altın biraz dolar, Euro gibi ama altın bozarak yapmayın bence..Altının yükselişini sürdürmesi bekleniyor ama herşey o kadar değişken ki kimse net birşey söyleyemiyor oyuzden en mantıklı kararı kendiniz vermelisiniz..
Altın Euro dolar yükseliyor evet ama araba fiyatları da bu oranla yükseliyor..
altın çıkışa geçti .ben olsam satmazdım asla.ytdTeşekkür ederim grama dokunmadan üzerine nakiti dönüştürmek daha mantıklı sanırım
ben hep fiziki gram alırdım ama bu sene altın hesabı açtım bankadan aldım.bence çok daha iyi alması da satması da çok kolay çünkü kuyumculara yalvarmak zorunda değiliz alın altınımızı diye ve saat 9 ile 5 6 saatleri içinde alın o saatler dışında makas artıyor değerinden fazlaya satılıyor altınTeşekkür ederim grama dokunmadan üzerine nakiti dönüştürmek daha mantıklı sanırım.bir de altın hesabı sizce daha mı mantıklı benim hesabım yok
2 gramı benimdi ya150 liralık gumüsüm 162 tl olmuş neden eklemediysem ona az az aldim unuttum oni
Aynen 7.6 olmuş 2 gram baya yapıyor hadi iyisin2 gramı benimdi ya
Bereketli olsun yesam. Gümüş yavaş yavaş yükseliyor :)Gunaydin kizlar gumus alimini gerceklestirdim 48 gram aldim 370 tl verdim. Anlik 100 gram gumusum oldu :)
Bereketli olsun yesam. Gümüş yavaş yavaş yükseliyor :)
Günaydın hatunlar,
Yesam bereketli olsun.
Bugünkü vesbe temettüsü ile yine vesbe veya deva alırım muhtemelen.
Muhabbetine hastayım bebek:)Ha bu arada sirketler genelde temettu verdiklerinde, o verdikleri oran kadar dusus yasiyorlar
Bu yuzden de cogu borsaci temmettu ne yaaaaeahhhhhh falann deyip tirt bu ya gibi bi sey takinabiliyorlar
Ya da sag kolunu kesip eline veriyor falan diyorlar da buna girmek istemiyorum hahaahah
Muhabbetine hastayım bebek:)
Günaydın kızlar.
Coin zarari 1050.. 2 gram altın alırdım hey gidi..
Gunaydin canimmm :)
Olsun olsun o zarar 0 lanir carpi 2 3 4 5 10 kat bile olur insallahhhhhhhh