Yatırım bizden sorulur! :)

Herkese iyi pazarlar, piyasa borsada kapalı-kriptoda haftasonu nedeniyle durgun olunca buralar da sessizleşti. Gerçi piyasa durgun olmasa da her taraf düşüşte

Elimde nakit olsaydı majör coinlerden 2-3 sene vadeli tutmak üzere alırdım minik minik. Gerçi 2022de eğer durgun piyasaya girilirse bunu yapmayı planlıyorum yine de. YFI, ADA, DASH, SOL bunları seviyore

Evet durgun olunca yatırıma ara verdik bekliyoruz bende piyasa güven vermeye başlasa hisse senetlerine yogunlasmayi düşünüyorum ama şuan beklemede kalmak istiyorum...
Havada yağışlı bizim burda depresif oluyorum hemen yağmuru çok sevmeme rağmen hicbirsey yapmak istemiyorum..

Gerçekten tadı kalmadı düşüyorsan düş, çıkıyorsan çık işte:)) Ben de bir coine bayıldım aramızda bağ kuruldu:)) Şimdi değil de piyasa düşerse iyice söylerim size de. Şimdi alınmaz yok zaten.

Senden iyi feno olur doktor, beğeni butonuna çökün 100 beğeni gelirse açıklayacam da dersen daha çabuk ikna olacağım

Gidip temizlik yapayım. Malum fakirim hizmetçim bile yok bana ihanet edecek

He ya borsaya git testere kriptoya git testere (hem de son yılların en iyi testeresi), nası bi şans var bizde de bilemedik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…