Yatırım bizden sorulur! :)

Ara ara takip ettiğimiz ve güvenilir bulduğumuz isimleri yazalım kızlar, efe bulduk şu ara favorim. barış kardeş, tobby kitty bunları da seviyorum. bunlar pek öyle hedefli coin paylaşan isimler değil ama, genel piyasa analizi yapıyolar ben çok faydalanıyorum şahsen.
Tobby kitty benim dediğimi yazmış zaten. Bir bak istersen tam ne demiş. Ben tam bakmadım. Araştırırken onu da gördüm sadece. Sanırım o kolay kolay bir şey alırım tutarım vs demiyormus galiba öyle anladım.

Ara ara takip ettiğimiz ve güvenilir bulduğumuz isimleri yazalım kızlar, efe bulduk şu ara favorim. barış kardeş, tobby kitty bunları da seviyorum. bunlar pek öyle hedefli coin paylaşan isimler değil ama, genel piyasa analizi yapıyolar ben çok faydalanıyorum şahsen.
Efe bulduk denen adamı da duydum ama nerden duyuyorum ben bunları hiç bilmiyorum :KK70:

Ben hepsini sessize almışım ama Barış Büyüktaş adında bi çocuk varmış listemde. Efendi biri gibi:)

Btc 42 bin üzerine demir atıp 50 üstünü görünceye kadar bakiyeme bakmama kararı aldım, bakmıyorum da walla:/

Hele bi Htr var elimde Btc 3 düşüyorsa, altlar 5, Htr 10 düşüyor mübarek:ruh:

Temmuz’da inşallah maliyetlerimize 3/5 katlarlar bütün yatırımlarımız🙏🙏🙏

Son siyasi atışmalara göre hisselerin çıkacağını hiç düşünmüyorum. Dolarla altın çıkacak ama maalesef.bir çok borsacı trade yapmayı da bıraktı. Bekliyor herkes düzelmesini

Tobby kitty su yeni twitter hesabina geldi hani bozok falan hepsi bir arada olacakmıs paralı mi olacak ne olacak bilmiyorum atmıştım twitter hesabıni

Ben hepsini sessize almışım ama Barış Büyüktaş adında bi çocuk varmış listemde. Efendi biri gibi:)

Btc 42 bin üzerine demir atıp 50 üstünü görünceye kadar bakiyeme bakmama kararı aldım, bakmıyorum da walla:/

Hele bi Htr var elimde Btc 3 düşüyorsa, altlar 5, Htr 10 düşüyor mübarek:ruh:

Temmuz’da inşallah maliyetlerimize 3/5 katlarlar bütün yatırımlarımız🙏🙏🙏
barış büyüktaşı da severim bak, efe buldukla kankiler zaten. barışı marjinci diye önermek istemedim ama aklı başında biri gibi aslında uçacağız kaçacağız tipinde biri değil.

takip ettiğim çok kişi var ama genel anlamda çok coin paylaşanları hedef yazanları sevmiyorum pek. sosyolog abinin tek güvensiz bulduğum yönü bu mesela :KK70: htr bende de var en son %70 mi ne düşmüştü bakmadım sonra -_- yabancılar ooo çok iyi proje falan diyip duruyorlar ona onun yolu uzun gibi ya sanki -_-

barış büyüktaşı da severim bak, efe buldukla kankiler zaten. barışı marjinci diye önermek istemedim ama aklı başında biri gibi aslında uçacağız kaçacağız tipinde biri değil.

takip ettiğim çok kişi var ama genel anlamda çok coin paylaşanları hedef yazanları sevmiyorum pek. sosyolog abinin tek güvensiz bulduğum yönü bu mesela :KK70: htr bende de var en son %70 mi ne düşmüştü bakmadım sonra -_- yabancılar ooo çok iyi proje falan diyip duruyorlar ona onun yolu uzun gibi ya sanki -_-
Evet, galiba çok uzun vadeli o:/

yaa bu yatırımı gerçekten ihtiyacın olmayan parayla 10 yıllığına falan yapmak gerekmiş, baksana halimize:/

sosyolog yine dün istirhamlardaydı🙄😬

Gunaydinmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim grup arkadaslarimmmmmmmmmmmm

Durun emoji :KK200::eğlence::KK200:

Dun gece maasim yatti da ondan bu der misim hahahaj

Sesim cikmaya baslar artik hahah

Bugun 48 gram gumus ile baslayacagim yolculuga bakalim

Hisse de alirim insallah

Sigorta da yaptircam insallah fonlara da bakiyorum hahaha baska var mi bi sey atladigim

ne diyorlar yaa söylesene
çok kötü düşmüş her şey maalesef :KK43:

Nomum bir süre daha zarar yazacağız, daha düşecek yani şaşırma :KK70: sonra toparlanacak inş, vademiz sonbahar. yani bunlar yer çekimi kanunu değil tabi ama ön görüler bu şekilde

benim param temmuza kadar yükselmeli yandım yandım bit de taşındım masraflar arşa çıktı.
coin yükseltici sure mure yok mu
zararım 10 bin falan oldu herhalde artık bakmıyorum

ne diyorlar yaa söylesene
çok kötü düşmüş her şey maalesef :KK43:
40ların üstüne kalıcı olarak çıkmadığı sürece ayı piyasası devam eder diyorlar genellikle. Fakat eninde sonunda yükseliş başlar sadece vade uzuyor bizim için. Yazın bir tepki yükselişi olabilir psikolojisi yıprananlar o dönem satıp çıksın diyenler de var.

X