Yatırım bizden sorulur! :)

Kizlar cogunluk biliyordur kullaniyordur belki ama yine de yazmak istedim

Investing uygulamasinda varliklarim.diye bir yer acip aldiginiz hisseleri, maliyetlerini falab yazarsaniz anlik gosteriyor

Mesela benim cogu is bankasinda olsa da garanti de var osmanlo yatirimda da ve yine bankanin uygulamasina girmektense bu sadece tek bir dokunusla karsinizda

Oh ne reklam yaptim be hahah

Link icin kaydirin kizlar hahahh

Yok yok valla ek gelir kapisi degil topik arkadaslarima hizmet :)

Bizde işte yüzde 1500 vergi ödüyoruz

kaç geyme istiyon açık deyiver

Aybush ilk hamileligimde uyudum 2. De hic uyumadim gce bir kaciyordu uykum sabaha kadar . Allah yardimcin olsun dogumdan sonrada bebekle uyku yok. Ev islerini dert edip yorma kendinidinlen nazlanmayi ogren canim

Selam herkese . Burda bugün harika bir hava var . Benim çimler biçilmeli ama benim gram enerjim yok. Bir arkadaşta yardım icin teklif sundu bense havada kaptım . Onu bekliyorum , bakalım haftaya kimi bulurum

Selam herkese . Burda bugün harika bir hava var . Benim çimler biçilmeli ama benim gram enerjim yok. Bir arkadaşta yardım icin teklif sundu bense havada kaptım . Onu bekliyorum , bakalım haftaya kimi bulurum
Burda hava kötü ve yağışlı öyleee boş boş zaman geçiriyoruz

Aybush ilk hamileligimde uyudum 2. De hic uyumadim gce bir kaciyordu uykum sabaha kadar . Allah yardimcin olsun dogumdan sonrada bebekle uyku yok. Ev islerini dert edip yorma kendinidinlen nazlanmayi ogren canim
Oyy kuzum benim Nazlancak kimsem yokki naz yapayım bugün ful uyumuşum gece buraların tozunu attırırım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…