- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.501
Dip köşe yapıyorum temizlik 2 gün gidiyor gene ev temizlenmemiş gibi çıldırıcam az kaldıNiye yoruyorsun kendini öyle?az az yap
Ben başedemedim saldım bu haftaDip köşe yapıyorum temizlik 2 gün gidiyor gene ev temizlenmemiş gibi çıldırıcam az kaldı
Evde 2 kişiyiz bide ya sanki ordu yaşıyor gibi oluyorBen başedemedim saldım bu hafta
ben de bıktım iyice valla.1+1 de yaşayanları çok kıskanıyorum.az iş çok huzur var ordaEvde 2 kişiyiz bide ya sanki ordu yaşıyor gibi oluyor
Evde benim eşim gibi birileri varsa bence 1+1 de' de delirtir insanıben de bıktım iyice valla.1+1 de yaşayanları çok kıskanıyorum.az iş çok huzur var orda
pandemi başından beri evde olan bir adam da benim evde var.ben nerelere gideyimmmmm?Evde benim eşim gibi birileri varsa bence 1+1 de' de delirtir insanı
malesef yapmıyor ki sadece yemek yapar oda evde ise veya keyfi yerindeysepandemi başından beri evde olan bir adam da benim evde var.ben nerelere gideyimmmmm?hamileyim diye naz yap tüm işleri de ona yık
Bizde işte yüzde 1500 vergi ödüyoruzNasıl ev alıyorlar bende ona şaşıyorum . Zira ben yüzde 33 vergi ödüyorum . Çöp vergisiymiş , ama tv vergisi , yol cart curt vergisi derken koca bir liste çıkıyor ... bu ülkede vergili yani beyaz çalışırsan anca geçinirsin . Sanırım para biriktiren de yasal yollardan çalışmıyordur diye düşünüyorum
kaç geyme istiyon açık deyiverKizlar cogunluk biliyordur kullaniyordur belki ama yine de yazmak istedim
Investing uygulamasinda varliklarim.diye bir yer acip aldiginiz hisseleri, maliyetlerini falab yazarsaniz anlik gosteriyor
Mesela benim cogu is bankasinda olsa da garanti de var osmanlo yatirimda da ve yine bankanin uygulamasina girmektense bu sadece tek bir dokunusla karsinizda
Oh ne reklam yaptim be hahah
Link icin kaydirin kizlar hahahh
Yok yok valla ek gelir kapisi degil topik arkadaslarima hizmet :)
Yasiyor da sanmiyorum birsey biraksin coktan dağıtmıştır oradaki çocuklarınaDede yaşıyor mu? Benim ki zengindi ama kız çocuk düşmanıydı hemen hemen hiç bir şey bırakmadı.
bana maddi bırakmasa manevi destek olsaydı gene severdim.hiçç bir şey yapmadı ondan 2 kat kızgınım rahmet falan dilememYasiyor da sanmiyorum birsey biraksin coktan dağıtmıştır oradaki çocuklarına
Aynı moddayim bugune kadar maddi manevi hicbir faydasini gormedim oldukten sonra da sanmıyorum sans yok ki sansbana maddi bırakmasa manevi destek olsaydı gene severdim.hiçç bir şey yapmadı ondan 2 kat kızgınım rahmet falan dilemem
erkek doğaydım şimdi puromu içip paralarımı sayıyordumAynı moddayim bugune kadar maddi manevi hicbir faydasini gormedim oldukten sonra da sanmıyorum sans yok ki sans
Yani devlete borçluyuz diyosunBizde işte yüzde 1500 vergi ödüyoruz
Kuzu hamilelik nasıl gidiyor ? Uyku sorunun mu var yoksa ?Oh benim yerimede uyu
Burda hava kötü ve yağışlı öyleee boş boş zaman geçiriyoruzSelam herkese . Burda bugün harika bir hava var . Benim çimler biçilmeli ama benim gram enerjim yok. Bir arkadaşta yardım icin teklif sundu bense havada kaptım. Onu bekliyorum , bakalım haftaya kimi bulurum
Oyy kuzum benim Nazlancak kimsem yokki naz yapayımAybush ilk hamileligimde uyudum 2. De hic uyumadim gce bir kaciyordu uykum sabaha kadar . Allah yardimcin olsun dogumdan sonrada bebekle uyku yok. Ev islerini dert edip yorma kendini dinlen nazlanmayi ogren canim