- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.521
Oglumun sunneti oldu kizlar bu ayki yatirimi pipiye yaptik kâra gectik yas avantajindan yararlanarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsun.pipiden karaa nasıl geçiliyor onu anlamadım amaOglumun sunneti oldu kizlar bu ayki yatirimi pipiye yaptik kâra gectik yas avantajindan yararlanarak
Hayırlı uğurlu olsun kaç yaşında oğlunuz darısı bizim başımıza..Oglumun sunneti oldu kizlar bu ayki yatirimi pipiye yaptik kâra gectik yas avantajindan yararlanarak
Sagolun 3 aylik oglum doktoruna da danisarak yaptirmak istedik . Cok sukur iyi gcti insallah kisa zamanda dikisleri de iyilesir.Hayırlı uğurlu olsun kaç yaşında oğlunuz darısı bizim başımıza..
bebekken yaptırmak en doğrusu çok iyi yapmışsınız.Sagolun 3 aylik oglum doktoruna da danisarak yaptirmak istedik . Cok sukur iyi gcti insallah kisa zamanda dikisleri de iyilesir.
Alinan ufacik deriye dedelerinin taktigi ceyreklehayırlı uğurlu olsun.pipiden karaa nasıl geçiliyor onu anlamadım ama
Bende bize tavsiye edenlere hakverdim en azindan uykusunda aliyorlar birde cok hareketli degil suanda bacaklarini kaldirmasi bile korkutuyor beni.bebekken yaptırmak en doğrusu çok iyi yapmışsınız.
Hayirlisi olsun gecmis olsun kucukken daha iyi oluyor yapışıklık olmamasina dikkat edin sadece o onemliSagolun 3 aylik oglum doktoruna da danisarak yaptirmak istedik . Cok sukur iyi gcti insallah kisa zamanda dikisleri de iyilesir.
Evet durgun olunca yatırıma ara verdik bekliyoruz bende piyasa güven vermeye başlasa hisse senetlerine yogunlasmayi düşünüyorum ama şuan beklemede kalmak istiyorum...Herkese iyi pazarlar, piyasa borsada kapalı-kriptoda haftasonu nedeniyle durgun olunca buralar da sessizleşti. Gerçi piyasa durgun olmasa da her taraf düşüşte
Elimde nakit olsaydı majör coinlerden 2-3 sene vadeli tutmak üzere alırdım minik minik. Gerçi 2022de eğer durgun piyasaya girilirse bunu yapmayı planlıyorum yine de. YFI, ADA, DASH, SOL bunları seviyore
Gerçekten tadı kalmadı düşüyorsan düş, çıkıyorsan çık işte:)) Ben de bir coine bayıldım aramızda bağ kuruldu:)) Şimdi değil de piyasa düşerse iyice söylerim size de. Şimdi alınmaz yok zaten.Herkese iyi pazarlar, piyasa borsada kapalı-kriptoda haftasonu nedeniyle durgun olunca buralar da sessizleşti. Gerçi piyasa durgun olmasa da her taraf düşüşte
Elimde nakit olsaydı majör coinlerden 2-3 sene vadeli tutmak üzere alırdım minik minik. Gerçi 2022de eğer durgun piyasaya girilirse bunu yapmayı planlıyorum yine de. YFI, ADA, DASH, SOL bunları seviyore
Ne alalım doktorumGerçekten tadı kalmadı düşüyorsan düş, çıkıyorsan çık işte:)) Ben de bir coine bayıldım aramızda bağ kuruldu:)) Şimdi değil de piyasa düşerse iyice söylerim size de. Şimdi alınmaz yok zaten.
Ben de bilmiyorum mihailin saydıkları güzel sol ve ada ben de düşünüyorum elimde uzun süreli almayı sol var zaten biraz. Diğerini de çıksın satışa yerine otursun sonra bakıcaz ama her şeyi çok güzel:)) sır dermişimNe alalım doktorum
Senden iyi feno olur doktor, beğeni butonuna çökün 100 beğeni gelirse açıklayacam da dersen daha çabuk ikna olacağımBen de bilmiyorum mihailin saydıkları güzel sol ve ada ben de düşünüyorum elimde uzun süreli almayı sol var zaten biraz. Diğerini de çıksın satışa yerine otursun sonra bakıcaz ama her şeyi çok güzel:)) sır dermişim
Gidip temizlik yapayım. Malum fakirim hizmetçim bile yok bana ihanet edecekBen de bilmiyorum mihailin saydıkları güzel sol ve ada ben de düşünüyorum elimde uzun süreli almayı sol var zaten biraz. Diğerini de çıksın satışa yerine otursun sonra bakıcaz ama her şeyi çok güzel:)) sır dermişim
He ya borsaya git testere kriptoya git testere (hem de son yılların en iyi testeresi), nası bi şans var bizde de bilemedik :))Gerçekten tadı kalmadı düşüyorsan düş, çıkıyorsan çık işte:)) Ben de bir coine bayıldım aramızda bağ kuruldu:)) Şimdi değil de piyasa düşerse iyice söylerim size de. Şimdi alınmaz yok zaten.
Testere mi anneeee korku filmi adı gibiHe ya borsaya git testere kriptoya git testere (hem de son yılların en iyi testeresi), nası bi şans var bizde de bilemedik :))
Zaten korku filminin içinde gibi bişeyizTestere mi anneeee korku filmi adı gibi
Hahahaha olabilir:)) ama başka özelliklere sahip değilim.Senden iyi feno olur doktor, beğeni butonuna çökün 100 beğeni gelirse açıklayacam da dersen daha çabuk ikna olacağım
Ben ekrana bakınca korku filmindeki korku basit kalır yaşadığım korkunun,gerilimin tarifi yok..Testere mi anneeee korku filmi adı gibi