- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.461
Haklısın bira pahalı ayda yılda bir içince carpiyortövbe estağfurullah .terbiyemi bozuyorlar gece gece
Saol canisiHayırlısı olsun
yasak tabi ki.anca özel bir derdini kimse bilmesin istiyorsan yönetimden izin alıp 2. üyelikle yazıyorsun.tanınmamak için yani.öyle kafana göre üyelik açamıyorsunAma ikinci üyelik Yasak degilmişki
hele bir düz çizgide yürü de görelimHaklısın bira pahalı ayda yılda bir içince carpiyor
Saol canisi
Yok kız o kadar degilhele bir düz çizgide yürü de görelim
Anladım. Sanki bir yerde görmüştüm yasak degil diye , demekki yanlış hatırlıyorumyasak tabi ki.anca özel bir derdini kimse bilmesin istiyorsan yönetimden izin alıp 2. üyelikle yazıyorsun.tanınmamak için yani.öyle kafana göre üyelik açamıyorsun
ne zaman geliyorsun Antalya ya?Anladım. Sanki bir yerde görmüştüm yasak degil diye , demekki yanlış hatırlıyorum
Haziran 18ne zaman geliyorsun Antalya ya?
Yani diyor ki ky elinden para carpacaz kaziklanacak paranız var mı?ATP Ata teknoloji platformları 27 28 mayısta halka arz ediliyor mesajı gelmiş bana.Bu ne ola ki?
bankam satmadığından ben hiç bulaşmadım halka arzlara.Galata ile talihsiz bir halka arza giriş yapmış olup, ondan zararla da olsa kaçıp kendimi kurtararak halka arz defterini uzun bir sure kapattim
yok hiç fırsatım olmadı.hisse senedi aldım amaGümüş hesabı acabildin mi bari
Para var huzur var diyorsun, ne uğraşacağım gümüş hesabıyla diyorsun yaniyok hiç fırsatım olmadı.hisse senedi aldım ama
evde huzur yok borsadan kazanç olmayınca.parası olanlara yaz bunlarıPara var huzur var diyorsun, ne uğraşacağım gümüş hesabıyla diyorsun yani
ATP Ata teknoloji platformları 27 28 mayısta halka arz ediliyor mesajı gelmiş bana.Bu ne ola ki?
Budamı problemli patronu olan hisselerfen mihi? Ben anlamıyorum bu adamları ya gidecek şirketlerine neden ket vuruyorlarYani zaten endeksten dolayı her şey düşüşte, bu hisse haberin etkisiyle iki kere düşüşte
Ya bence büyük bir problem değil bu, yani sahtekar olduklarını değil ama yönetimsel ihmalleri olduğunu gösterir bence ama bilemeyiz. ben paylarımı tutmaya devam edeceğim. kısa vadede bu tür haberler hisseyi düşürüyor amaBudamı problemli patronu olan hisselerfen mihi? Ben anlamıyorum bu adamları ya gidecek şirketlerine neden ket vuruyorlar