- 3 Eylül 2012
- 21.839
- 57.439
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.481
Selam kızlar.
Iyisiniz ınsallah.
Coinde zarar 1100..
Ahey ahey.. :)
Iyisiniz ınsallah.
Coinde zarar 1100..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nomum bir süre daha zarar yazacağız, daha düşecek yani şaşırma sonra toparlanacak inş, vademiz sonbahar. yani bunlar yer çekimi kanunu değil tabi ama ön görüler bu şekildeSelam kızlar.
Iyisiniz ınsallah.
Coinde zarar 1100..
Nomum bir süre daha zarar yazacağız, daha düşecek yani şaşırma sonra toparlanacak inş, vademiz sonbahar. yani bunlar yer çekimi kanunu değil tabi ama ön görüler bu şekilde
Daha o kadar kaşarlanamadık nomumBekliyoruz bacım.
Seve seve olmasa da :)
Faturaları hatırlatmayayaydın iyiydiSelam kızlar nasılsınız ?
bir zarar haberide benden . Tüm faturalar üst üste geldi :/ . Anlayacağınız maaş daha gelmeden gitti . Neyse bu haftada mesai gözüktü yine
Valla hiç unutamıyorum ki yuh denilecek miktarda diyim sen anla gülüyor işte ağlanacak halimizeFaturaları hatırlatmayayaydın iyiydi
Param yetmiyor diye konu aç bdv de .En sevdiğim konudur hemen gelirimValla hiç unutamıyorum ki yuh denilecek miktarda diyim sen anla gülüyor işte ağlanacak halimize
Korkarım konu açmaya orda ... valla çiğ çiğ yerler beni bu kadar para alıyonda nasıl geçinemiyosun diyeParam yetmiyor diye konu aç bdv de .En sevdiğim konudur hemen gelirim
Hele Avrupa da yaşadığını bir anlasınlar linç ederler seniKorkarım konu açmaya orda ... valla çiğ çiğ yerler beni bu kadar para alıyonda nasıl geçinemiyosun diye
Iste oralarda normal geciniyorsun da turkiye de kralsin zaten hep buralardan ev alip kiraya veriyor ya gurbetcilerGelirin yüksek olduğu gibi giderinde yüksek olduğunu hala anlayamıyor bazı insanlar . Öyle olmasaydı şimdiye kadar köşeyi dönmüştüm
Nasıl ev alıyorlar bende ona şaşıyorum . Zira ben yüzde 33 vergi ödüyorum . Çöp vergisiymiş , ama tv vergisi , yol cart curt vergisi derken koca bir liste çıkıyor ... bu ülkede vergili yani beyaz çalışırsan anca geçinirsin . Sanırım para biriktiren de yasal yollardan çalışmıyordur diye düşünüyorumIste oralarda normal geciniyorsun da turkiye de kralsin zaten hep buralardan ev alip kiraya veriyor ya gurbetciler
Bak yine aklıma yillardir alamanya da yaşayıp hicbir faydasini gormedigim dedem geldi
Bak isin o tarafını hic bilmiyorumNasıl ev alıyorlar bende ona şaşıyorum . Zira ben yüzde 33 vergi ödüyorum . Çöp vergisiymiş , ama tv vergisi , yol cart curt vergisi derken koca bir liste çıkıyor ... bu ülkede vergili yani beyaz çalışırsan anca geçinirsin . Sanırım para biriktiren de yasal yollardan çalışmıyordur diye düşünüyorum
Dede yaşıyor mu? Benim ki zengindi ama kız çocuk düşmanıydı hemen hemen hiç bir şey bırakmadı.Bak isin o tarafını hic bilmiyorum
Oh benim yerimede uyune güzel uyumuşum
Yaşlılar gibi akşama doğru bir ağırlık çöküyor üstümesen de olmuyor mu hamilelikte de uyurdum hepOh benim yerimede uyu
Bugün bütün gün temizlik yaptım gene uykum yok sabah 5 de kalktımOh benim yerimede uyu
Niye yoruyorsun kendini öyle?az az yapBugün bütün gün temizlik yaptım gene uykum yok sabah 5 de kalktım