Yatırım bizden sorulur! :)

Benimde maaşa 18gün varBizde temmuzda gideceğiz tatile inşAskeri kampa gidecegız biz 1 haftaGeçen yıl bizde tatil yapmadık çok bunaldık.Nasip olur inş hepimize tatil yapıp kafa dağıtmak.

yaa ne güzel
bizimki düşmüş maalesef
şimdi baktım tekrar aynı yere gelmiş de
yine zengin olma hayalim bi sonraki güne kaldı

biz bayramda tatile gidecektik iptal oldu
bu arada taşınmaya karar verdik çok iyi bir ev bulduk işlerimize yakın eşimle.
bir buzdolabı alacaktık bizimki yazlığa gitsin diye çok canım sıkıldı
buzluğu altta olanlarla üstte olanlar arası 2 kat fark var bizi 4500 diğeri 8.000
bir de kendisinni yeni adlığı bulaşık makinesi füme diye füme alalım dedik vs
sonra eve gelince buzluğu altta duranlar kadar havalı olmadığını düşündüm canım sıkıldı.
artık her şeyi taksitle almaktan o kadar tiksindim ki ne alırsak peşin almaya çalışıyoruz
ama cidden üzüldüm yaa, nasıl alamıyorum bi buzdolabını tam istediğim gibi diye

Son düzenleme:
yaa ne güzel
bizimki düşmüş maalesef
şimdi baktım tekrar aynı yere gelmiş de
yine zengin olma hayalim bi sonraki güne kaldı
Benimkiler de maliyetinin altında hatta hemen hemen %50 zarardayım. Bu sadece anlık al-sat için bayramda aktardığım bir paraydı kurtaramadım sonra :)) diğer kripto sermayem ekside yani, ama ben gelecek için umutluyum hatta bu düşüşleri de faydalı buluyorum büyük yatırımcılar gelsin diye, biz garibanlar da sebepleniriz artık sadece vademiz uzun olacak, hamam giren terler diyelim

Ereğli ve tofaşa bir de bim ekledim. Hatta daha çok toaso ve bim, daha az eregl aldım. Market hissesi tutmayı düşünmüyordum ama bim güzel yönetilen bir şirket, temettü de veriyor ve bu dönem ucuz. 3 kriterimi de sağladığı için kayıtsız kalamadım

Ereğliyi de seviyorum ama daha yakın zamanda 13 liradan almıştım 20ye fırladı, martta endeksi düşürdüklerinde bi bunu yükselttiler artık bir nevi manüplasyon mu bilmiyorum. Belki biraz daha düşer diye fazla yüklenmeyeceğim ona. 2-3 ay daha fiyatlar böyle giderse normali bu olmuş artık deyip almaya devam ederim.

Gümüş alamayacak kadar fakirleştik yesa da farkında alın gümüş demiyor

Kızlar selam, aydem ve gwind almıştım almaz olaydım. Gwind ilk gün arttı sonrası hep düşüş. Aydem desen hep ekside. Şimdi sorum şu neticede enerji şirketleri illa ki yükselir diyip tutayım mı, yoksa ucundan kıyısından bu düşüşe dur deyip daha da batmadan satayım mı yorumunuz nedir

Sevgili nomunomuchua ben fark edeli çok olmadı bu konunu, hepsini okumaya çalıştım elbette mümkün değil. Ama şahaneymiş

Eşim geçtiğimiz salı itibariyle ani bir bildirimle işsiz. Hayatımızda ilk defa geçinmeyi bırak birikim, yatırım yapacak düzeye geldik, onda da adamı koydular kapıya. Artık evren nasıl istiyorsa fakir kalmamızı

İkaleden gelen bir miktar tazminatı var, sizce altın treni kaçtı mı yoksa bala alınır mı? coinlere zaten güvenemiyorum unutma lüksümüz olan bir miktar değil. Hisse deseniz pinsudan halihazırda içerdeyiz yeni bir maceraya da hazır mıyız bilmiyorum

Neyse işte, kenardan okumayayım, eşi işsiz fakir olarak size katılayım dedim, bol bereketli kazançlarınız olsun

hoşgeldiniz aramıza.Topiğimizde herkes fakir herkes batakta valla altın param olsa ben hala alırım uzun vadedekazanırım nasılsa diye.ama para daha fazla getirsin dersek altınla da olmuyor o iş

hoşgeldiniz aramıza.Topiğimizde herkes fakir herkes batakta valla altın param olsa ben hala alırım uzun vadedekazanırım nasılsa diye.ama para daha fazla getirsin dersek altınla da olmuyor o iş
Teşekkür ederim, bu kadar fakiri bir arada görünce insan kendini iyi hissediyor, yalnız olmadığını bilmek güzel

Ben de uzun vadeli istiyorum, yani sabit giderlerimiz var elbette ama eşimin işsizliği uzarsa gerektiği kadarını bozar, tutabildiğimizi tutarız ümidindeyim. Ama tabi insan bir kağıda yüklü gireyim birkaç ayın ödemesi şıkırt diye çıkıversin istiyor.. Hayaller eşim zaten tazminat yatar yatmaz sana yollayacam diyor, "maliyet düşürmek" adı altında batmaya çok meyilli kendisi

Bu arada 450-500gr kadar da gümüşüm var, alıp unutuyorum hani belki benim kız büyüyene kadar değerlenir diye... Bi taraftan temettü hisseleri göz kırpıyor, para desen yok

Zor işler ya..

Alien ojgeldin geçmiş olsun öncelikle, işsizlik de sonsuz bi süreç değil değil sonuçta çok daha iyileri çıksın karşınıza inşallah.

Borsa şu anda düşüş-yatay arası bir seyirde, coinler evet geleceği olan ama şu an regülasyonu olmayan tehlikeli sular. Altın tırmanıyor ama onun hareketlerini de kestiremiyoruz son bir senedir. Topik ahalisi olarak şu anda genel olarak zarardayız mesela :)) Eğer yakın zamanda kullanacağınız bir paraysa elinizdeki hiç risk almayıp mevduata koyabilirsiniz. İşi gücü yoluna koyduktan sonra durumlara bakarsınız. Ama ihtiyacınız olmayan bir paraysa şu an ucuz olan güzel şirketler var.

Al sat tut herkesin kendi kararı ama naçizane ne yaptığımı yazayım: şirkete güveniyorsam tutuyorum, güvenmiyorsam maliyetine gelmesini bekleyip hatta duruma göre (daha iyi fırsat varsa) %5-8 arası zararı göze alarak çıkıyorum. Şu anda tüm hisselerim ekside ama tutmaya devam edeceğim çünkü sağlam olduklarına inanıyorum, pişman etmezler inşallah.

Biz altın gümüş hisse senedi coin hepsinden de alıyoruz sepet yapıp. Bu ara altın gümüş dışında zarardayız düzelir diye bekliyoruz.

Hoşbuldum çok teşekkürler.. İşsizlik elbette sonsuz değil de şirketi iyiydi maaş, primler vs, kiramıza faturamıza kadar ödüyordu adamlar. Pat diye oldu hem şaşırdık hem bocaladık biraz, amin inşallah aramayız bu günlerimizi.

Kötünün iyisini seçip bu tazminatın bir kısmını da bağlamak istiyorum aslında. Tabi eşimin işsizliği 3-4 ayı bulursa içeri girebiliriz... Hayırlısı bakalım.

Bu arada ytd elbette ama, hangileri sizce o şirketler
Biz altın gümüş hisse senedi coin hepsinden de alıyoruz sepet yapıp. Bu ara altın gümüş dışında zarardayız düzelir diye bekliyoruz.
Aslında durum bizde de öyle. Şu an dediğim gibi 500gr kadar gümüş, 500gr kadar altın, pinsu ve garfa gömülmüş bir miktar ve kafamıza göre aldığımız birkaç binlik coin var.

Türkiye de hayat cok.pahaliyken nakit calismak cok zor bu ay tam.sifirladik kredi kartiyla alim yapmayalim dedik esimin kardeşinin ucak bileti cikti o u aldik sonra birkac kez market alisverisi cktik ve emlak vergisi odedim o kadar dikkat etmemize ragmen 1000 tl borc yaptik. Senin icin Iyi tarafindan bak istersen isyerine yakin ev bulmussunuz ne guzel vakit tasarrufu olur senin icin eviniz kira mi satin mi aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…