- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.669
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.421
Benimde maaşa 18gün varCanim.benim.yaaaaaaaa hepimiz booll bol kazanalimmm insallahhhhhh
Benim para bitti o yuzden suskunum anlamissindir zaten hahah
Bi de tatil ayarladik arti kadinlar ve cocuklar ucakla gidelim dedik (2 erkek de arabayla insallah) onlar da masraf oldu ama gecen yil da gitmedigimiz icin cok ihtiyacim vardi. Kisa sureli , baska bi arkadasimizla (onlar da anne baba 6 yasinda da bi kizlari var) bi villa kiralayip gidelim dedik
ama insallah 4 gune maasim yatiyor
Anlik 52 gram 48 gram alayim da 100 olsun bari (tabii gonlumde hisse de var Hep hep hep)
Biz guzel fiyattan almisiz bu arada simdi yuksek ama olsun akmaz kokmaz alalim dursun
Ytd
Günaydınlar herkeseee
Bu ayki hisse paramı kriptodan kurtardımemir girmiştim bekliyodu öyle, gece bi ara ani yükselip yine inmişler benimki o ara satılmış
Toaso ve ereğli alacağım bugün inş, gönlüm forotodan yana ama pahalı. egea iyi satılıyor toaso da iyidir :)) ihracatçı sonuçta
Benimkiler de maliyetinin altında hatta hemen hemen %50 zarardayım. Bu sadece anlık al-sat için bayramda aktardığım bir paraydı kurtaramadım sonra :)) diğer kripto sermayem ekside yani, ama ben gelecek için umutluyum hatta bu düşüşleri de faydalı buluyorum büyük yatırımcılar gelsin diye, biz garibanlar da sebepleniriz artıkyaa ne güzel
bizimki düşmüş maalesef
şimdi baktım tekrar aynı yere gelmiş de
yine zengin olma hayalim bi sonraki güne kaldı
Gümüş alamayacak kadar fakirleştik yesa da farkında alın gümüş demiyorGünaydın gümüş kardeşimGümüşe adım atmama öncülük eden liderim.Bende yerin ayrı doğum gününde haber ver sana gümüş göndereyim Artık insanları gümüşe teşvik etmiyorsun ama sabahları yazardın gümüş candır diye
hoşgeldiniz aramıza.Topiğimizde herkes fakir herkes batakta vallaSevgilinomunomuchua ben fark edeli çok olmadı bu konunu, hepsini okumaya çalıştım elbette mümkün değil. Ama şahaneymiş
Eşim geçtiğimiz salı itibariyle ani bir bildirimle işsiz. Hayatımızda ilk defa geçinmeyi bırak birikim, yatırım yapacak düzeye geldik, onda da adamı koydular kapıya. Artık evren nasıl istiyorsa fakir kalmamızı
İkaleden gelen bir miktar tazminatı var, sizce altın treni kaçtı mı yoksa bala alınır mı? coinlere zaten güvenemiyorum unutma lüksümüz olan bir miktar değil. Hisse deseniz pinsudan halihazırda içerdeyiz yeni bir maceraya da hazır mıyız bilmiyorum
Neyse işte, kenardan okumayayım, eşi işsiz fakir olarak size katılayım dedim, bol bereketli kazançlarınız olsun
Teşekkür ederim, bu kadar fakiri bir arada görünce insan kendini iyi hissediyor, yalnız olmadığını bilmek güzelhoşgeldiniz aramıza.Topiğimizde herkes fakir herkes batakta vallaaltın param olsa ben hala alırım uzun vadedekazanırım nasılsa diye.ama para daha fazla getirsin dersek altınla da olmuyor o iş
Alien ojgeldin geçmiş olsun öncelikle, işsizlik de sonsuz bi süreç değil değil sonuçta çok daha iyileri çıksın karşınıza inşallah.Sevgilinomunomuchua ben fark edeli çok olmadı bu konunu, hepsini okumaya çalıştım elbette mümkün değil. Ama şahaneymiş
Eşim geçtiğimiz salı itibariyle ani bir bildirimle işsiz. Hayatımızda ilk defa geçinmeyi bırak birikim, yatırım yapacak düzeye geldik, onda da adamı koydular kapıya. Artık evren nasıl istiyorsa fakir kalmamızı
İkaleden gelen bir miktar tazminatı var, sizce altın treni kaçtı mı yoksa bala alınır mı? coinlere zaten güvenemiyorum unutma lüksümüz olan bir miktar değil. Hisse deseniz pinsudan halihazırda içerdeyiz yeni bir maceraya da hazır mıyız bilmiyorum
Neyse işte, kenardan okumayayım, eşi işsiz fakir olarak size katılayım dedim, bol bereketli kazançlarınız olsun
Al sat tut herkesin kendi kararı ama naçizane ne yaptığımı yazayım: şirkete güveniyorsam tutuyorum, güvenmiyorsam maliyetine gelmesini bekleyip hatta duruma göre (daha iyi fırsat varsa) %5-8 arası zararı göze alarak çıkıyorum. Şu anda tüm hisselerim ekside ama tutmaya devam edeceğim çünkü sağlam olduklarına inanıyorum, pişman etmezler inşallah.Kızlar selam, aydem ve gwind almıştım almaz olaydım. Gwind ilk gün arttı sonrası hep düşüş. Aydem desen hep ekside. Şimdi sorum şu neticede enerji şirketleri illa ki yükselir diyip tutayım mı, yoksa ucundan kıyısından bu düşüşe dur deyip daha da batmadan satayım mı yorumunuz nedir
Biz altın gümüş hisse senedi coin hepsinden de alıyoruz sepet yapıp. Bu ara altın gümüş dışında zarardayız düzelir diye bekliyoruz.Teşekkür ederim, bu kadar fakiri bir arada görünce insan kendini iyi hissediyor, yalnız olmadığını bilmek güzel
Ben de uzun vadeli istiyorum, yani sabit giderlerimiz var elbette ama eşimin işsizliği uzarsa gerektiği kadarını bozar, tutabildiğimizi tutarız ümidindeyim. Ama tabi insan bir kağıda yüklü gireyim birkaç ayın ödemesi şıkırt diye çıkıversin istiyor.. Hayallereşim zaten tazminat yatar yatmaz sana yollayacam diyor, "maliyet düşürmek" adı altında batmaya çok meyilli kendisi
Bu arada 450-500gr kadar da gümüşüm var, alıp unutuyorum hani belki benim kız büyüyene kadar değerlenir diye... Bi taraftan temettü hisseleri göz kırpıyor, para desen yok
Zor işler ya..
Hoşbuldum çok teşekkürler.. İşsizlik elbette sonsuz değil de şirketi iyiydi maaş, primler vs, kiramıza faturamıza kadar ödüyordu adamlar. Pat diye oldu hem şaşırdık hem bocaladık biraz, amin inşallah aramayız bu günlerimizi.Alien ojgeldin geçmiş olsun öncelikle, işsizlik de sonsuz bi süreç değil değil sonuçta çok daha iyileri çıksın karşınıza inşallah.
Borsa şu anda düşüş-yatay arası bir seyirde, coinler evet geleceği olan ama şu an regülasyonu olmayan tehlikeli sular. Altın tırmanıyor ama onun hareketlerini de kestiremiyoruz son bir senedir. Topik ahalisi olarak şu anda genel olarak zarardayız mesela :)) Eğer yakın zamanda kullanacağınız bir paraysa elinizdeki hiç risk almayıp mevduata koyabilirsiniz. İşi gücü yoluna koyduktan sonra durumlara bakarsınız. Ama ihtiyacınız olmayan bir paraysa şu an ucuz olan güzel şirketler var.
Aslında durum bizde de öyle. Şu an dediğim gibi 500gr kadar gümüş, 500gr kadar altın, pinsu ve garfa gömülmüş bir miktar ve kafamıza göre aldığımız birkaç binlik coin var.Biz altın gümüş hisse senedi coin hepsinden de alıyoruz sepet yapıp. Bu ara altın gümüş dışında zarardayız düzelir diye bekliyoruz.
Türkiye de hayat cok.pahaliyken nakit calismak cok zor bu ay tam.sifirladik kredi kartiyla alim yapmayalim dedik esimin kardeşinin ucak bileti cikti o u aldik sonra birkac kez market alisverisi cktik ve emlak vergisi odedim o kadar dikkat etmemize ragmen 1000 tl borc yaptik. Senin icin Iyi tarafindan bak istersen isyerine yakin ev bulmussunuz ne guzel vakit tasarrufu olur senin icin eviniz kira mi satin mi aldiniz?biz bayramda tatile gidecektik iptal oldu
bu arada taşınmaya karar verdik çok iyi bir ev bulduk işlerimize yakın eşimle.
bir buzdolabı alacaktık bizimki yazlığa gitsin diye çok canım sıkıldı
buzluğu altta olanlarla üstte olanlar arası 2 kat fark var bizi 4500 diğeri 8.000
bir de kendisinni yeni adlığı bulaşık makinesi füme diye füme alalım dedik vs
sonra eve gelince buzluğu altta duranlar kadar havalı olmadığını düşündüm canım sıkıldı.
artık her şeyi taksitle almaktan o kadar tiksindim ki ne alırsak peşin almaya çalışıyoruz
ama cidden üzüldüm yaa, nasıl alamıyorum bi buzdolabını tam istediğim gibi diye
Burada çoğumuzda bulunan şirketler ereğli, vesbe, toaso, deva, alkim gibi. Uzun vadeli tutuyoruz ama, kısa vadede pek bişey getirmezler gibi.Bu arada ytd elbette ama, hangileri sizce o şirketler