- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.441
Altın kraliçesi biz coinciler battık senin sarı kızlar iyi gidiyoryatırım bizden sorulur dedik battık en iyisi nomu batırım bizden sorulur diye yeni bir topik açsın da ordan yazalım
tüm paramı hisselere yatırım ama naberrrrr.hepsinden de zarardayımmAltın kraliçesi biz coinciler battık senin sarı kızlar iyi gidiyor
Siz öyle güzel güzel yazıyorsunuz ki borsa altın battığım coinlerimle moral bozmak istemiyorum ama hep okuyorum .kızlar bu cedric denen arkadaşımız başka topiklere başka limanlara yol aldı bilesiniz.
Ayyy şaşırdım cok da üzüldüm niye öyle oldu ki sen altınları uzun vadeli degilmiyditüm paramı hisselere yatırım ama naberrrrr.hepsinden de zarardayımm
kız beni kilolarca altını olanlarla karıştırdın galiba ha ha ha.artsa neyine sevineceğim alırken pahalı olacak bu seferdeSiz öyle güzel güzel yazıyorsunuz ki borsa altın battığım coinlerimle moral bozmak istemiyorum ama hep okuyorum .
Kızlar coinler üzdü beni zararımı çıkartırım tek yol altına geri dönüş yaoacagim .
Ceycey sen bu ısın pirisin bizim yolumuz yol değilmiş
Yok yavrimu ne kilosu kim kaybetmiş ki biz bulalımkız beni kilolarca altını olanlarla karıştırdın galiba ha ha ha.artsa neyine sevineceğim alırken pahalı olacak bu seferde
oyy oyyy yarasınnn siirt fıstığı için adam öldürürüm dermişim ha ha ha
8.50 oldu bile 9 olacakkkkkkk desem neee demesem neeeeYok yavrimu ne kilosu kim kaybetmiş ki biz bulalım
Dolar altın coşuyor
Dolar 9 lira olur mu kavgası yapmayalım lütfen
İkinci hesabı alır carlarim sana8.50 oldu bile 9 olacakkkkkkk desem neee demesem neeee
SüperKismetimizde ne varsa o kalacak bize.
Demekki fakir kalacağız bu gidişle
Kızlar bu arada ben sigorta işi yapıyorum. İhtiyacınız oldugunda Sigortalar ile ilgili yardımcı olurum sizlere. Belki ordan faydam olur da sizlere burdan yapamadığımız karları ordan sağlarım sizlere
Dikkat et hamile vardır belki aramızda
mayısta altın almadım ki 14 bin tl lik hisse aldım ben aldım hepsi düştüAyyy şaşırdım cok da üzüldüm niye öyle oldu ki sen altınları uzun vadeli degilmiydi
munem anında yakalar al da göreyim hıhhhhhİkinci hesabı alır carlarim sana
Hamile var mi bilmem ama biradan sonra hamile kalacak olabilirDikkat et hamile vardır belki aramızda
Hayırlısı olsunHamile var mi bilmem ama biradan sonra hamile kalacak olabilir
tövbe estağfurullah .terbiyemi bozuyorlar gece geceHamile var mi bilmem ama biradan sonra hamile kalacak olabilir
Ama ikinci üyelik Yasak degilmişkimunem anında yakalar al da göreyim hıhhhhh