-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.401
18 yaşına kadar hesabına dokunamiyoruz inşallah öyle bir mecburiyette kalmayız şimdi 3 yaşında para yönetimini bilmiyor harçlıklarını toplayıp hesabına yatirip hisse almaya başladım...15 sene mi vayyy canına
Çok güzel düşünmüşsün canım, zaman su gibi akıp geçiyor o gün geldiğinde oğlunada ne güzel bir sürpriz olur18 yaşına kadar hesabına dokunamiyoruz inşallah öyle bir mecburiyette kalmayız şimdi 3 yaşında para yönetimini bilmiyor harçlıklarını toplayıp hesabına yatirip hisse almaya başladım...
İnşallah para idaresini ogrenip kendi hesabını teslim ettigimde parasının kiymetini bilen birikimin yatirimin önemi anlayan bir insan olur...
işler karıştı iyice.çocuğa altın biriktirilecek mümkünse döviz alınacak üstüne de temettü hisse alınacak vay vayyy hepsi nasıl olacak?Çok güzel düşünmüşsün canım, zaman su gibi akıp geçiyor o gün geldiğinde oğlunada ne güzel bir sürpriz olur
Sonrada evlenirken düğününü yapıp,eşyasını dizip,evini arabasını alıp,yurtdışı tatiline göndereceksiniz kendinizi ona göre ayarlayınişler karıştı iyice.çocuğa altın biriktirilecek mümkünse döviz alınacak üstüne de temettü hisse alınacak vay vayyy hepsi nasıl olacak?
Aynen hiç bana göre degil sabırsızım ben bekleyemem15 yılda pek uzun ayol. Ben dayanamam yerim o paraları
1 yıl boyunca da faturaları ödenecekmiş bir de.bibiiiii terasa geliyorum atlayacağım daSonrada evlenirken düğününü yapıp,eşyasını dizip,evini arabasını alıp,yurtdışı tatiline göndereceksiniz kendinizi ona göre ayarlayın
O atlasin bu kafayla biz niye atliyoruz1 yıl boyunca da faturaları ödenecekmiş bir de.bibiiiii terasa geliyorum atlayacağım da
çocuk ta telefon istiyor ihtiyaç artık ona da.fiyatlara baktım uçmuş.2 ay bekleyeyim faturaya falan alayım kendime 1 telefon benimkini de kıza vereyim.zaten hep o kullanıyor bu aralar.düzgün telefon 5000 den aşağı da yok şaka gibiOrijinal kablo o fiyatlarda diyor canım eşim iPhone şarj kablosunu 150 satıyorum dedi hepsi yurtdışından USD bazlı geliyor malesef oyuzden fiyatları çok artmış..
Faturaya çok pahali oluyor canim verilmez o kadar fiyat kartla alıp bankadan taksit yaptirmak daha mantikliçocuk ta telefon istiyor ihtiyaç artık ona da.fiyatlara baktım uçmuş.2 ay bekleyeyim faturaya falan alayım kendime 1 telefon benimkini de kıza vereyim.zaten hep o kullanıyor bu aralar.düzgün telefon 5000 den aşağı da yok şaka gibi
öyle yaparım bibi.ona taksit buna taksit .taksit taksit hayatlar diye kitap mı yazsak ne?Faturaya çok pahali oluyor canim verilmez o kadar fiyat kartla alıp bankadan taksit yaptirmak daha mantikli
Ayyy ağırlığınca altını unutmuşum onuda ekleyeli şuraya1 yıl boyunca da faturaları ödenecekmiş bir de.bibiiiii terasa geliyorum atlayacağım da
afrikadan en zayıfından kız alırım o zaman erkek ailesi olarak.Ayyy ağırlığınca altını unutmuşum onuda ekleyeli şuraya
Temettü hisselerinde neler var bizim gibi acemileri bilgilendirir misiniztemettu hısselerı topluyoruz ceycey bız o yuzden 15 az bıle hahah
Eşim başak ben kova bibi gelsincoinlerrrGeçen haftada şanslilar icindeydim evet biraz sanslı geçti bu tutulmada da inş.@dr_yad yoksa coinlist
Günaydın gümüş kardeşimGunaydinlarrrrrrrrrr gencler ve genc kalanlarrrrr
Yok yok bu degildi
Zenginlerrrrrr ve zengin olacaklaŕ
Not: dun kocam 1 gram dâha altin almiş hemen soyledi cok hevesli hahahh, bu adam gizli birikim yapamiyor ya hahahah
Günaydın gümüş kardeşimGümüşe adım atmama öncülük eden liderim.Bende yerin ayrı doğum gününde haber ver sana gümüş göndereyim Artık insanları gümüşe teşvik etmiyorsun ama sabahları yazardın gümüş candır diye