Yatırım bizden sorulur! :)

15 sene mi vayyy canına
18 yaşına kadar hesabına dokunamiyoruz inşallah öyle bir mecburiyette kalmayız şimdi 3 yaşında para yönetimini bilmiyor harçlıklarını toplayıp hesabına yatirip hisse almaya başladım...
İnşallah para idaresini ogrenip kendi hesabını teslim ettigimde parasının kiymetini bilen birikimin yatirimin önemi anlayan bir insan olur...

Çok güzel düşünmüşsün canım, zaman su gibi akıp geçiyor o gün geldiğinde oğlunada ne güzel bir sürpriz olur

Çok güzel düşünmüşsün canım, zaman su gibi akıp geçiyor o gün geldiğinde oğlunada ne güzel bir sürpriz olur
işler karıştı iyice.çocuğa altın biriktirilecek mümkünse döviz alınacak üstüne de temettü hisse alınacak vay vayyy hepsi nasıl olacak?

işler karıştı iyice.çocuğa altın biriktirilecek mümkünse döviz alınacak üstüne de temettü hisse alınacak vay vayyy hepsi nasıl olacak?
Sonrada evlenirken düğününü yapıp,eşyasını dizip,evini arabasını alıp,yurtdışı tatiline göndereceksiniz kendinizi ona göre ayarlayın

Sonrada evlenirken düğününü yapıp,eşyasını dizip,evini arabasını alıp,yurtdışı tatiline göndereceksiniz kendinizi ona göre ayarlayın
1 yıl boyunca da faturaları ödenecekmiş bir de.bibiiiii terasa geliyorum atlayacağım da

Orijinal kablo o fiyatlarda diyor canım eşim iPhone şarj kablosunu 150 satıyorum dedi hepsi yurtdışından USD bazlı geliyor malesef oyuzden fiyatları çok artmış..
çocuk ta telefon istiyor ihtiyaç artık ona da.fiyatlara baktım uçmuş.2 ay bekleyeyim faturaya falan alayım kendime 1 telefon benimkini de kıza vereyim.zaten hep o kullanıyor bu aralar.düzgün telefon 5000 den aşağı da yok şaka gibi

Faturaya çok pahali oluyor canim verilmez o kadar fiyat kartla alıp bankadan taksit yaptirmak daha mantikli

Gunaydinlarrrrrrrrrr gencler ve genc kalanlarrrrr

Yok yok bu degildi

Zenginlerrrrrr ve zengin olacaklaŕ

Not: dun kocam 1 gram dâha altin almiş hemen soyledi cok hevesli hahahh, bu adam gizli birikim yapamiyor ya hahahah
Günaydın gümüş kardeşimGümüşe adım atmama öncülük eden liderim.Bende yerin ayrı doğum gününde haber ver sana gümüş göndereyimArtık insanları gümüşe teşvik etmiyorsun ama sabahları yazardın gümüş candır diye

Canim.benim.yaaaaaaaa hepimiz booll bol kazanalimmm insallahhhhhh

Benim para bitti o yuzden suskunum anlamissindir zaten hahah

Bi de tatil ayarladik arti kadinlar ve cocuklar ucakla gidelim dedik (2 erkek de arabayla insallah) onlar da masraf oldu ama gecen yil da gitmedigimiz icin cok ihtiyacim vardi. Kisa sureli , baska bi arkadasimizla (onlar da anne baba 6 yasinda da bi kizlari var) bi villa kiralayip gidelim dedik

ama insallah 4 gune maasim yatiyor

Anlik 52 gram 48 gram alayim da 100 olsun bari (tabii gonlumde hisse de var Hep hep hep)

Biz guzel fiyattan almisiz bu arada simdi yuksek ama olsun akmaz kokmaz alalim dursun

Ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…