- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.381
Geçen haftada şanslilar icindeydim evet biraz sanslı geçti bu tutulmada da inş.@dr_yad yoksa coinlist
Surekli sansli aslan
Paa geliyor aslan
Yuru aslan
Masallah aslan
Ben acaba aslan degil miyim ki annem yanlis mi biliyor hahahaa
Senden zengin falan olmazPara bile yazamamisim puuuuuuuuu tuuuuuuuuu allah seni ne yapmasin
Senden zengin falan olmaz
Gümüş artmış benim tek yüzümü güldüren gümüş.Coin hisse alacağıma gümüş alsaydım keske tüğğğğğPara bile yazamamisim puuuuuuuuu tuuuuuuuuu allah seni ne yapmasin
HahahaSurekli sansli aslan
Paa geliyor aslan
Yuru aslan
Masallah aslan
Ben acaba aslan degil miyim ki annem yanlis mi biliyor hahahaa
Paraya para demiyorsun işte yesaPara bile yazamamisim puuuuuuuuu tuuuuuuuuu allah seni ne yapmasin
Oğlumun doğumundan altınları duruyor altın üç sene için uygundu doğumlarda çeyrek takılıyordu ne kadar zenginmisizbenim de yatırımlık oğlumun doğum altınları var
bu pandemi yüzünden de inanılmaz az geldi yavruma maaalesef mecburen altın.
bir de bes ödüyorum
bugün de tekirdağ-çorludan ev baktım
keşke alabilsem
Bizde de aynıBizim evde de en zengin oglum
En borclu ben haahga
Oğlumun doğumundan altınları duruyor altın üç sene için uygundu doğumlarda çeyrek takılıyordu ne kadar zenginmisiz
Kendi adıma bes im var aylık 300 lira ödüyorum...
İnşallah gönlünüze göre bulabilirsiniz şuan emlak sektörü çok durgun ev fiyatlarini aşağı çekmişler...
Bizde de aynı
15 sene mi vayyy canınaBugün oğlumun hesabından Ereğli aldım uzun vade en az15 sene
..Ytd..
15 sene mi vayyy canına
15 yılda pek uzun ayol. Ben dayanamam yerim o paralarıtemettu hısselerı topluyoruz ceycey bız o yuzden 15 az bıle hahah
15 yılda pek uzun ayol. Ben dayanamam yerim o paraları