- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.361
Biliyorum bende takip ediyorun onu,bahsedilen coin hangisi demek istemiştim aslında@mertadas kullanıcı adı. yarım milyona yakın takipçisi var, teknik analiz bilmez ama genel trendle ilgili yorumları makuldür denebilir. yine de ben çok takipçili hesapları sevmiyorum coin shilliyorlar diye -_- sayesinde kazananlar var ama terste kalanlar da çok.
Batmalara doyamadın hale coin peşindesinBiliyorum bende takip ediyorun onu,bahsedilen coin hangisi demek istemiştim aslında
Coin ismi diyemem o yaziyor zaten ytdBiliyorum bende takip ediyorun onu,bahsedilen coin hangisi demek istemiştim aslında
Coin ismi diyemem o yaziyor zaten ytd
Canım birileri batarsa vs sana dava acabiluyromus beynini kullansın bidene ama malesef indan ytd diyoruzaa ben demin isim verdim dememeli miydim
Ben aldım sen de al demedikten sonra isim veriyoruz . Tavsiye etmiyoruzki kendimiz ne aldıysak onu yazıyoruzaa ben demin isim verdim dememeli miydim
Ben aldım sen de al demedikten sonra isim veriyoruz . Tavsiye etmiyoruzki kendimiz ne aldıysak onu yazıyoruz
Herşeyi nokta atışı gibi alamayız kar getirecek. Şu an altın hariç herşeyden zarardayım mesela.ya mesela bir coin var acayip yükseliyor
eşim de demin üzülmüş tüh şu varmış önceden alsaydım diye
dedim artık mümkün değil bu yani her birini tek tek okumak yapılabilir birm eylem değil ki
bi yerde bir haber okuyorsun bir şey kulağına çalınıyor yapıyorsun eyvallah da
bi yerden sonra insanın psikolojisi de bozuluyor yani
Ay pardon yuppim :)) hemen britannica modunda özet geçmişimBiliyorum bende takip ediyorun onu,bahsedilen coin hangisi demek istemiştim aslında
Yok ya almayacağım, benimkisi sadece merakBatmalara doyamadın hale coin peşindesin
Coin ismi vermenin bir sakıncası yokkiCoin ismi diyemem o yaziyor zaten ytd
Henüz 1 koyduklarım 1 kalmadığından, hayali bile güzel diyorum1 koyup 100 almak istiyorum
çok mu şey istiyorum
Yok ya söyleyin birşey olmaz biz acik acık yaziyoruz kafasina yatan alır gizli kapakli isleri sevmeyizaa ben demin isim verdim dememeli miydim
Yok ya söyleyin birşey olmaz biz acik acık yaziyoruz kafasina yatan alır gizli kapakli isleri sevmeyiz
Ben de kazanan burçlar içindeyim yeeGeçen haftada şanslilar icindeydim evet biraz sanslı geçti bu tutulmada da inş.dr_yad yoksa coinlist
Ya simdi kendimin hakkını yemiyeyim biraz şanslı bir kadinim benceBen de kazanan burçlar içindeyim yeeo dediğin olurda vov çok şanslısın kadın doğru söylüyormuş derim:))
Coin ismi vermekte sakınca yok, mesajım yanlış anlaşıldı galiba düzeltme yapayım.Coin ismi vermenin bir sakıncası yokki