Yatırım bizden sorulur! :)

Biliyorum bende takip ediyorun onu,bahsedilen coin hangisi demek istemiştim aslında

ya mesela bir coin var acayip yükseliyor
eşim de demin üzülmüş tüh şu varmış önceden alsaydım diye
dedim artık mümkün değil bu yani her birini tek tek okumak yapılabilir birm eylem değil ki
bi yerde bir haber okuyorsun bir şey kulağına çalınıyor yapıyorsun eyvallah da
bi yerden sonra insanın psikolojisi de bozuluyor yani

Herşeyi nokta atışı gibi alamayız kar getirecek. Şu an altın hariç herşeyden zarardayım mesela.

Yok ya söyleyin birşey olmaz biz acik acık yaziyoruz kafasina yatan alır gizli kapakli isleri sevmeyiz

YAZDIM ZATEN yaa
şu an yükseliyor bakalım
çünkü yatırımcı mark cuban diye biri doge gibi matic e de yatırım mı ne yapmış
doge gibi parlayıp sönebilir de
ama bir parlasa karımı alıp kaçarım bakıyorum
YTD

Geçen haftada şanslilar icindeydim evet biraz sanslı geçti bu tutulmada da inş. dr_yad yoksa coinlist

Eklentiler

• Screenshot_20210526-145438_Instagram.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20210526-145444_Instagram.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210526-145447_Instagram.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20210526-145456_Instagram.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210526-145524_Instagram.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 38
Coin ismi vermenin bir sakıncası yokki
Coin ismi vermekte sakınca yok, mesajım yanlış anlaşıldı galiba düzeltme yapayım.
Herhangi bir yatırım aracında(kripto para, hisse, viob, altın, döviz vs) direkt şunu al çok kazandırıyor demek sorun, yatırım danışmanlığına girdiğinden suç sayılıyor, haydi hanımlar hep birlikte elma alıyoruz demek de manüplasyon oluyor, onda da valla benzetmek tuhaf kaçmaz sanırım çünkü yasal karşılığı aynen bu, organ kaçakçısı kadar ağır cezası var, adli idari para cezası verilen hapis cezasından çok daha yıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…