- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.341
fakirliğe alışmasak bariii.ben hiç sevmedim deNapak, fakir fakir oturuyom ben:)
coinlerin ve borsanın düşüşünün şokundayız hala galibaFakir olunca kimsenin sesi de çıkmıyor grupta. Bir sessizlik hali
yoooo ben gayet köşeyi dönmek niyetiyle yatırdım.50 tlm bile gitse üzülüyorumAslında çok da üzülmemek lazım. Nasılsa onlara yatırılan parayı yok olma ihtimalini göze alarak yaptırdığımız için düşünmemek gerekir
Risk alıyoruz kazanmakta var kaybetmek deyoooo ben gayet köşeyi dönmek niyetiyle yatırdım.50 tlm bile gitse üzülüyorum
valla eskiden çalışınca gelir diyordum da artık ı ıhhhhh.sağlıkta parayla bu arada.iyi beslenirsen moralin iyi olursa tatil yapabiliyorsan çocuğa eğitim sağlayabiliyorsan beğendiğin ayakkabıyı kıyafeti ev eşyasını alabiliyorsan mutlusun.kuru kuru mutluluk ta olmuyorRisk alıyoruz kazanmakta var kaybetmek de
Yeterki sağlık olsun.
Ben paranın her zaman çalışılarak kazanilabilecek birşey olduğu için para pul işlerinde hiç korkum olmuyor.
Sağlık olsun çalışıp yerine koyarım nasılsa diye düşünürüm. O yüzden relax
Sorma bende kesin çok pisman olacak mışım gibi geliyor ama hisselerim var cikabilecegim onlarda ciddi ekside cikamıyorum yoksa kesin alıcaktım alttan
Borsaya ne oldu ya
yoooo ben gayet köşeyi dönmek niyetiyle yatırdım.50 tlm bile gitse üzülüyorum
valla eskiden çalışınca gelir diyordum da artık ı ıhhhhh.sağlıkta parayla bu arada.iyi beslenirsen moralin iyi olursa tatil yapabiliyorsan çocuğa eğitim sağlayabiliyorsan beğendiğin ayakkabıyı kıyafeti ev eşyasını alabiliyorsan mutlusun.kuru kuru mutluluk ta olmuyor
Paradotorun girdiği şeye ben içmeden girmiştim maaşallah var suanytd
Benimde eşimde ortak bakiniyrouz paradotor Selcoin sosyolog ve erhan takip ediyoruz. O dolar girmiş ben tl girdim bakalım uzun vadeli hedefimiz ama mutlaka takip edinaa güzel yükselmiş gerçekten
ben de mi takip etsem paradator u
şu an tamamen eşimde coinler...
Neki o?Paradotorun girdiği şeye ben içmeden girmiştim maaşallah var suanytd
@mertadas kullanıcı adı. yarım milyona yakın takipçisi var, teknik analiz bilmez ama genel trendle ilgili yorumları makuldür denebilir. yine de ben çok takipçili hesapları sevmiyorum coin shilliyorlar diye -_- sayesinde kazananlar var ama terste kalanlar da çok.Neki o?