- 3 Eylül 2012
- 21.839
- 57.439
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.281
Bak, şurada ayrıntılı anlatmis.
Bildigim kadarıyla kisaca söylemek gerekirse de; kat mulkiyetli demek tüm izinleri hazır, alınmış, bir sikinti çıkarmayacak, apartmanın o parçası tamamen sana ait demek.
Kat irtifakli ise arsaya göre evet o ev senin evin,bina yapılırken oraya o ev kurulabilir diye onay almis ama izinleri tam almamış ev demek. İzinlerin hepsi alınmış ve hazır olsa ittifaktan mülkiyete geçiyor. Yani yine oturursun ama bir ihtimal 'yangin merdiveni neden yok', 'bilmemne yönetmeliğine aykırı yapilmis' falan diyip izin alamama ihtimali de var.
O yüzden kat mülkiyet olması daha guzel, diyorlar. Benim de bilgim bu kadar.
Tabii kat irtifaklar çok daha ucuz oluyor, riskli olduğu için. Çok forum gezdim , yorum okudum. Onlardan da alıp sıkıntısız sekilde kat mülkiyete geçen de var , 'aman sakın ha' diyen de var.
Çok artacak o yüzden iyi yapmışsınız almaklaSelam
Para harcamamak icin 506 ₺ den 9 gram altın
Aldım
Artık 3 e 5 e bakmayacağım napim:)
Hesap açmadım
İş bankası vardı ordan devam ettım.
Çok artacak o yüzden iyi yapmışsınız almakla
Yatırım biden değil batirim sorulur
Azıcık anlayınca değiştirdikya bu başlığın ilk hali yatırımdan hiç anlamıyorum değil miydi
ben mi yanlış hatırlıyorum
ya bu başlığın ilk hali yatırımdan hiç anlamıyorum değil miydi
ben mi yanlış hatırlıyorum
Batırım bizden sorulur olarak değiştirelimÜç beş anlayınca totomuz kalktıydı değiştirdik.
Ama şimdi coinler ağzımızın payını verdi
Lütfen negatif yapmayalım haziran 11 den sonra uçuyoz diyorumBatırım bizden sorulur olarak değiştirelimValla ben ilerleyemeden daha geriledim Yani
İnşallah inşallah tarihi not ettim canımLütfen negatif yapmayalım haziran 11 den sonra uçuyoz diyorum
Lütfen negatif yapmayalım haziran 11 den sonra uçuyoz diyorum
Uçmak diyemesem de topallamadan yürürüz diyorumLütfen negatif yapmayalım haziran 11 den sonra uçuyoz diyorum
Zaten yatırımla batırım kardeş değil midir azizimBatırım bizden sorulur olarak değiştirelimValla ben ilerleyemeden daha geriledim Yani
Pengueni attım say sanaUçmak diyemesem de topallamadan yürürüz diyorum
Mihail the temkinli
Evet haziran 10 da döngü var boğa sinyali tam boga degil yarım boğa aralık da felanLütfen negatif yapmayalım haziran 11 den sonra uçuyoz diyorum
O zaman yılbaşına pariste giriyoruzEvet haziran 10 da döngü var boğa sinyali tam boga degil yarım boğa aralık da felan
UmarimmmO zaman yılbaşına pariste giriyoruz
Aaa benUmarimmm