- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.301
Öyle deme aldırıp sebep olanlara sövAaa bendipten almak için hisselerimi satıcaktim onlarda ekside diye satmadim lanet gelsin simpaşa inş. Batsınlar elinde tutanlar çok içten diyorum
İşte tutanlarda onlardan ya direk öyle yazmadım anlayam anlasın ama çok ciddi güvensizlik var artık herşeye karşı o yüzden hiç yapmam beddua ediyorum sürünsünlerÖyle deme aldırıp sebep olanlara sövAldırıp sebep olanlar batsın,sürüm sürüm sürünsün...Allah onlara hakettikleri sonu hazırlasın..
İnşallah devam ederKripto ateşledi alevini
Dipten alan Keyifle otursun izlesin parasınıİnşallah devam eder
Ay inşallah ya. Benim hiç yüksekte gözüm yok.Evet haziran 10 da döngü var boğa sinyali tam boga degil yarım boğa aralık da felan
Costursun ya ne demiş köpek mı övüyor alttan yine:)Elon yine coşturdu bitcoin almıştım 4klik
Ula bu bitcoin ne menem bir seydir, adam tweet atıyor artıyor, adam tweet atıyor,batıyorElon yine coşturdu bitcoin almıştım 4klik
O başlıktayken kazanıyorduk ama başlık değişti topluca zarardayız ne alsak elimizde patladıya bu başlığın ilk hali yatırımdan hiç anlamıyorum değil miydi
ben mi yanlış hatırlıyorum
en kısa zamanda marsa gitmeliymişiz.sen de ülke dışına çıkmayı seversin de mars diyor ya bilemedim şimdiUla bu bitcoin ne menem bir seydir, adam tweet atıyor artıyor, adam tweet atıyor,batıyor
Allah ömür versin de çok yaşasın Elon mask,ya ölürse ne etçeez
Kenarda nakit kalacağına Altın her zaman iyidir.Ay inşallah ya. Benim hiç yüksekte gözüm yok.
Vaktim de çok. Param batmasın yeter:)
Paribuda, elimdeki her şeye emir girdim, bugüne kadar olan tavanın biraz daha yukarısına gelince satsın diye. O da toplam 10 bin falan yapıyor.
Aslında cesaret edebilsem elimde Biraz daha nakitim var,dipteyken alacak. Ama hırsima yenilip pişman olmak istemiyorum.
ikinci bir boğa muhabbetine kadar benim icin coin devri bitmistir. :))
eskiden ne kadar erken alırsan o kadar kârdasin diye düşünüyordum (altın gibi,dolar gibi) ama gördüm ki düzenli bir artış yokmuş. Batıp batıp çıkıyormuş bu coin dedikleri. O yüzden her şeyimi çekeceğim, yine renkli bir döneme girdiginde ucundan kıyısından hobi olarak yine oynayacagim.
Onun dışında 7 bin lira kadar nakit param var ama ne yapsam? TLde mi dursa?
Surrender gibi on gram altın mı alsam acaba?
Su an her şey çok karışık.
Çok dillendirmeben hala param olsa kripto alırdım diyorum
ama kriptocu üye gelir diye de korkuyorum çok fazla kripto demeyeyim...
ayı ya girdik der durur .boğadayızzzz yok ayı mayıben hala param olsa kripto alırdım diyorum
ama kriptocu üye gelir diye de korkuyorum çok fazla kripto demeyeyim...
Ayı boğa kalmadı şuan yılan ayıayı ya girdik der durur .boğadayızzzz yok ayı mayı