Yatırım bizden sorulur! :)

Aaa ben 🤣🤣 dipten almak için hisselerimi satıcaktim onlarda ekside diye satmadim lanet gelsin simpaşa inş. Batsınlar elinde tutanlar çok içten diyorum 🙏
Öyle deme aldırıp sebep olanlara söv 😂 Aldırıp sebep olanlar batsın,sürüm sürüm sürünsün...Allah onlara hakettikleri sonu hazırlasın..

Öyle deme aldırıp sebep olanlara söv 😂 Aldırıp sebep olanlar batsın,sürüm sürüm sürünsün...Allah onlara hakettikleri sonu hazırlasın..
İşte tutanlarda onlardan ya direk öyle yazmadım anlayam anlasın ama çok ciddi güvensizlik var artık herşeye karşı o yüzden hiç yapmam beddua ediyorum sürünsünler

Evet haziran 10 da döngü var boğa sinyali tam boga degil yarım boğa aralık da felan🤗😎😎😎
Ay inşallah ya. Benim hiç yüksekte gözüm yok.
Vaktim de çok. Param batmasın yeter:)

Paribuda, elimdeki her şeye emir girdim, bugüne kadar olan tavanın biraz daha yukarısına gelince satsın diye. O da toplam 10 bin falan yapıyor.
Aslında cesaret edebilsem elimde Biraz daha nakitim var,dipteyken alacak. Ama hırsima yenilip pişman olmak istemiyorum.
ikinci bir boğa muhabbetine kadar benim icin coin devri bitmistir. :))
eskiden ne kadar erken alırsan o kadar kârdasin diye düşünüyordum (altın gibi,dolar gibi) ama gördüm ki düzenli bir artış yokmuş. Batıp batıp çıkıyormuş bu coin dedikleri. O yüzden her şeyimi çekeceğim, yine renkli bir döneme girdiginde ucundan kıyısından hobi olarak yine oynayacagim.
Onun dışında 7 bin lira kadar nakit param var ama ne yapsam? TLde mi dursa?
Surrender Surrender gibi on gram altın mı alsam acaba?
Su an her şey çok karışık.

Ula bu bitcoin ne menem bir seydir, adam tweet atıyor artıyor, adam tweet atıyor,batıyor
Allah ömür versin de çok yaşasın Elon mask,ya ölürse ne etçeez
en kısa zamanda marsa gitmeliymişiz.sen de ülke dışına çıkmayı seversin de mars diyor ya bilemedim şimdi :işsiz:

Ay inşallah ya. Benim hiç yüksekte gözüm yok.
Vaktim de çok. Param batmasın yeter:)

Paribuda, elimdeki her şeye emir girdim, bugüne kadar olan tavanın biraz daha yukarısına gelince satsın diye. O da toplam 10 bin falan yapıyor.
Aslında cesaret edebilsem elimde Biraz daha nakitim var,dipteyken alacak. Ama hırsima yenilip pişman olmak istemiyorum.
ikinci bir boğa muhabbetine kadar benim icin coin devri bitmistir. :))
eskiden ne kadar erken alırsan o kadar kârdasin diye düşünüyordum (altın gibi,dolar gibi) ama gördüm ki düzenli bir artış yokmuş. Batıp batıp çıkıyormuş bu coin dedikleri. O yüzden her şeyimi çekeceğim, yine renkli bir döneme girdiginde ucundan kıyısından hobi olarak yine oynayacagim.
Onun dışında 7 bin lira kadar nakit param var ama ne yapsam? TLde mi dursa?
Surrender Surrender gibi on gram altın mı alsam acaba?
Su an her şey çok karışık.
Kenarda nakit kalacağına Altın her zaman iyidir.
Heleki uzun vadeliyse iyi kazandırır canım
Coin e güvenemiyorum :) önce onu anlamak gerek tabi 😄

X